- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk resimdeki ruj cok cok cok daha guzel ve seksi durmus.rengi nedir canım onun ?
dudaklarınız gerçekten çok hos. dis yapınıza ve rengine de bayıldım ruj markaları ve no.sunu yazabilir misiniz?
en sevdigim rujum..
vay be bır gloss icin ne kadar yogunmus.nedir markası tatlım? altında ruj yok dimi
:::::
^^ NYX 643 "femme"
^^ Maybelline water shine diamond - "#04 rose diamond"
^^ MAC Cremeteam Cremesheen "lickable"
^^Clarins Colour Quench Lip Balm "#03 Rose Pink"
kaydirigubbakcemile5
NYX 643 "femme" bu cok cok iyi...
:1shok: yorum bile yapamıyorum :)))
gnz21 porselen bir bebek gördüm sanki. maşallah diyorum yakın plan dudak istiyoruz! (
cok yogunmus formu gercekten..yok canim, lancome la laque furious in fuschia.
dudagimin alt kisminda kalem oldugu halde fotograflarda o sekilde cikiyor, dudaklarimin seklinden sanirim... :çok üzgünüm:
En sevdigim ruj, daha dogrusu gloss... Biraz abartili olsa da =)
mal gibi cikmisim kusura bakmayin...
kaydirigubbakcemile5
cok yogunmus formu gercekten..
aslinda gozuktugu kadar degil... fotograf makinesi tam algilayamiyor ama muhtesem bir rengi var ciplak gozle, soluk pembe uzerine parlak pembe simler gibi... bir de bilmem kac saat kalici, asla solmuyor... cok begendim ben =)
hey yawrummm hey bu nasıl renk.gel beni öp diyorrrrrrrr :) :1shok:
Eki Görüntüle 10862 buda benden kısslarr nası:uhm:
:1shok: yorum bile yapamıyorum :)))
gnz21 porselen bir bebek gördüm sanki. maşallah diyorum yakın plan dudak istiyoruz! (
o bende sabahtan aksama kadar ac kalınca oluyor
bazen bende de oluyor huliciğim ya, nemlendirici kremi tam emmeden ruj sürdüğümüz için oluyor bence...
=)tamam cnm yakından fot koyuyorum=)
vuuu biliyordum biliyordum aman Allahım :)) (; :hooray:
büyük çıkmasını istemiyorsan canım image shack sitesinde resize image diye bir seçenek olacak ordan boyutunu küçültebilirsin tickleyerek.. laelaelaelaelae