sagol canım.tazelemem miiiiiiiiiiiiiiii rujun yarısı bu tazelemelerden gidiyorrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))wwwwwow dudakların gercekten cok guzelmıs eminim kırmızı ruj mavi gozlerle harika durmustur=) tatlım gun içinde tazeledin mı rujunu hic bozulmamıs duruyor ben kullandıgım rujlar 1 saat sonra yok olup gidiyor =(
dişimdeki sararmadan dolayı uzgunum ama eve yeni geldim sayılır 7 kahve sabahtan beri 10 cay bir kac kokteylden sonra bu kadar beyaz kalıyor :))))))))))))))))))))))))))))
chanel in kırmızısı tonunu paylasmak istedim.Gece cıkarken tek favorim.Kırmızı isteyenlere siddetle duyurulur !
sagol tatlım cok iddialı bır renkolmasına ragmen bende cok seviyorumdalıah cım harıkasın vouuuuuuuuvvvvvv kırmızı ruju cok sevıorum saten sendede cok gusel durmuş.dudakların da siperyerimseniben
Chanel Hydrabase No.81 Marilyn.Tesekkur ederim canım.daliah bayıldım rujun rengine kodunu söylermisin canım
dudaklarda pek güsel maşallah
tatlım ben babbi brown izmirde bulamadım bugun sevil sehpora ykm ... heryeri gezdim yok yok yok =( sen nereden alıyorsun cnm =( senin kullandıgın urunleri cok begeniyorum genelde clinique ürünleri kullanıyorum pek memnun kaldıgımı soyleyemem artık degistrmek istiyorum kullandıgım markayı=(
tatlım ben babbi brown izmirde bulamadım bugun sevil sehpora ykm ... heryeri gezdim yok yok yok =( sen nereden alıyorsun cnm =( senin kullandıgın urunleri cok begeniyorum genelde clinique ürünleri kullanıyorum pek memnun kaldıgımı soyleyemem artık degistrmek istiyorum kullandıgım markayı=(
canım capacityde sephoradan alıyorum MAC de aynı yerde.tesekkur ederim tatlım.İzmirde MAC falan da yok cok sasırıyorum ya hala nasıl olmaz..
gördüğüm en güzel dudakkkk harikasınnn çok beğendim hiç bişey sürmesen de süpersin maaşalaahh emeliaa
artezim teşekkür ederim hayatımmm bu akşam ruj partisi verecem evde sürüp sürüp topluca koyacam:lepi:
dişimdeki sararmadan dolayı uzgunum ama eve yeni geldim sayılır 7 kahve sabahtan beri 10 cay bir kac kokteylden sonra bu kadar beyaz kalıyor :))))))))))))))))))))))))))))
chanel in kırmızısı tonunu paylasmak istedim.Gece cıkarken tek favorim.Kırmızı isteyenlere siddetle duyurulur !
Angelina jolly maşallah :):lepi:
cilekte bobbi brown un sadece bu rengi var nasıl durur kı acaba=)
daliah dudaklarına hayran kaldım canım. başka bir topicte de yüzünü gördüm, sanırım angelina jolie'nin diğer yarısı falansın sen. nazarım değecek diye korkuyorum ama çok duru bir güzelliğin var. lensler de çok yakışmış, saç rengin de doğal olmasa da çok gitmiş sana. konudan saptım biliyorum ama çatlardım söylemesem.
bu arada ruja taptım. ben diorun kırmızısını kullanıyordum ama bu kırmızı daha parlak. erkek arkadaşım da böyle bir şey al diyordu. umarım capacity sephora'da bulabilirim sadece ordan alıyorum ürünlerimi çünkü :S
bunlar da benim dudaklarım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?