Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet bu kadin:) ay cok güzel ya masallah tü tü tü
sence de harika degil mi dudaklari oky?
golden rose kırmızı
innova dudak rengi
alıntı olmasın lütfen arkadaşlara.s.
ruf filan sürmedimde içimden resim eklemek geldi :kedi:
ilk kez ekliyorum bide
Kızlar Ruj sürdüğümde sürekli dişlerimede bulaşıyor şekil aadaaa görüldüğü gibi,sizdede oluyormu???Sebebi ne olabilir çok aşırı yoğunda sürmüyorum.
buda bende yalnız resimleri şimdi çektim kızlar dudagımda sadece dudak balsamı var ruj falan yok yani fakat renk farklı çıkmıs cepten ve lamba ışıgında çektigim için böle çıktı daha sonra rujlu haldede eklerim foto :hulya:
pırlanta sana katılıyorum canım lafı parmaklarımdan aldın :):)
bende 2 adet var o kırmızıdan yedekli yane kırmızı gerektiğinde muhakkak onu ullanırım zor gelmesse resmini de eklerim bir ara :):)
sağol bir tanem benim..a.s.
turuncuyu dion galiba bebikimmŞeniz
Gız kontess en son alıntı yapılan fotondaki dudaklara bayıldım ruj çok yakışmış sana da yerimseniben
iyi günlerde kullan canım :):)bende sabahın köründen beri nemlendirici aruyorum net te kafam döndü :):)vichy iyi gibi ama dur bakalım az biraz daha bakınayım :)
pınax cım red 2000 ı denemelısın mutlaka dıyorum başka da birşey demiyorumm
teşekkür ederim hayatım a.s.Kontesssssssss cok güzel dudaklarin ya, nazar degdircem en sonunda valla Masallah diyimde degmesin opuyorumnanaktan