Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şunun güzelliğine bakar mısın?boshayallersmile
alıntıdır
kimse alınmasın ama okypete nin dudaklarını tek geçerim,herkesinki güzel ve muhteşem ((bazı yalan söyleyenler dışında tabi,anladınız siz onuyerimseniben)) ama okypete ninki bir başka.
çok mat bir kırmızı arıyorum. nasıl anlatsam. pudralı gibi soft bir renk CADIARZU
flormar supermatte serisine bir bak derim rujları inanılmaz mat
Cok tsk ederim okycim senin dedigin marka Burda yok galiba canim ama rujun rengi cok hos ya
benim rujun markasi loreal den glam shine 103 Forever nude
gercekten dudaklarin hepsi cok hos, alinicak ne varki :) kimler yalan söylemis ki, bisey mi kacirdim yoksa? :)))
Oky inanmiyorum ya cok güzeldi ben resimlerde hic farketmedim o boslugu! Hatali üretimmiymis acaba?? Insallah cabuk gelirde kavusursun quatzolarina canim :)
ben bu ruju 15 Euro ya falan almistim burda, biraz tuzlu ama güzel bi ruj. Bende türkiye ye geldigimde alirim flormar ruju artik Burda bulmam imkansiz.
Yalan söyleyenlere gelince :) böyle biseye ne diye gerek duymuslar ki? Sanki ödül veriolar :) yarisma mi bu ayol :))))
kızlar araya dalmış gibi olmayayım da golden rose simli rujlarından aldım diamond serisi 2 tane biri 4 diğeri 14 numara sürdükten 1 saat sonra simleri dudağımın dışına taşmış çenemde bile vardı sim,ayrıca kullandıkça simler daha da belli oldu ve artık dudaklarımı acıtmaya başladı.bilginize...boshayallersmile
Cok sagol tatlim sayenizde türkiyede de kullanilan bütün markalari da ögreniyorum :)) ne güzel bi Forum burasi ya :) bende yeni sandaletler aldim düz taban, resmini ekledim bi topige ama topigin adini unuttum simdi.. Bi ara bak bulursan :)
Sagol okycim :)
Ya bi modaci kadin var adi emel ama soyadi aklima gelmiyo. O kadinin dudaklarina bayiliyorum. Sekli falan cok güzel, kadinin kendi de güzel zaten.