- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
bende koyayım.:)
canım alıntı yaptım kusura bakma ama şu rujun marka ve nosunu nolur sölermisinnnnn çoooookkkkkkkk güzelll senin o köfte dudişlerede çok yakışmışşş boshayallersmile:kedi::kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende koyayım.:)
canım alıntı yaptım kusura bakma ama şu rujun marka ve nosunu nolur sölermisinnnnn çoooookkkkkkkk güzelll senin o köfte dudişlerede çok yakışmışşş boshayallersmile:kedi::kedi:
ya ne demişim ben
twetty dicektim sorry bilmiyorumkismile
ama minik de sexy oldugu icin sorun yok bence kaydirigubbakcemile2
ya ne demişim ben
twetty dicektim sorry bilmiyorumkismile
ama minik de sexy oldugu icin sorun yok bence kaydirigubbakcemile2
pinax, dudakların çok güzelmiş renk tarzım değil amasengözlerimebaksanab
pinax çok güzel dudaklar :ecrin_bebek: :)))
bende bu aralar kırmızı hastalığı başladı, bloglarda deli gibi araştırıyorum, bir kırmızı ruj fotosu koyarsan çok sevinirim=) aslında senin sürdüğün gibi pembe de kullanıyorum ama daha pırıltısız bir de parlatıcı çok nadir kullanıyorum genelde stik rujlar tercih ediyorum.
geçmişte ben varım kırmızılı,ona bak şimdilik kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan bu dudaklara çok yakışacağına eminim. bende de yeni başladı bu ilgi aslında hep hoşuma giderdi ama sürme ihtimalini düşünmezdim, şimdi niyetliyim güzel bir kırmızı bulup ilk düğün dernekte sürcem=)
sağol canım. rujum flormar supershine 116 tatlım.aa okycim senin dudaklar da süpermis yaaa hihoyyyt
en altta olan rujun rengi cok tatli bi renkmis okyyyy, nedir bu renk? :))
oo.pinaxcığım.seninkilerde süper. rujun rengide çok güzel. nedir bu...bi dene de ben ekliyim bari kaydirigubbakcemile3
pinax çok beğendimmkaydirigubbakcemile2
okypete çok güzel dudaklarına.s.