• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

ben de geçenlerde açık lila bir oje aldım golden rose marka..inşallah üşenmeyip foto eklerim :))):9:
youknowcum bu arada konada uygun she marka dışında siyah,beyaz,altın yaldız,gümüş yaldız renklerinde oje söyleyebilir misin bana..tabii golden rose nail artlara da ulaşamıyorum biliyorsunuz bizim bu tarafta avmlerde de yok :( bendeki flormarlar renk vermedi halbuki 310 beyazdan ümitliydim ama o da olmadı..

310 asla olmaz cunku cok seffaf flormar nail artlar var gumus ve altın verita var siyah birde golden rose nail artlar oluyor ama bulamıyormusun :26:

ben de geçenlerde açık lila bir oje aldım golden rose marka..inşallah üşenmeyip foto eklerim :))):9:
youknowcum bu arada konada uygun she marka dışında siyah,beyaz,altın yaldız,gümüş yaldız renklerinde oje söyleyebilir misin bana..tabii golden rose nail artlara da ulaşamıyorum biliyorsunuz bizim bu tarafta avmlerde de yok :( bendeki flormarlar renk vermedi halbuki 310 beyazdan ümitliydim ama o da olmadı..

canım yanlış hatırlamıyorsam, içerenköy carrefour'daki yürüyen merdivenlerin birinin dibindeki standında vardı golden rose nail artlar, yolun düşerse bir bak derim:34:

bide alix avienin 231 nolu ojesi var o cok musait desene cnm benim blogumda etiketlerde konad ojeleri diye yer var oraya tıkla hepsini görursun aslında

TIRNAKLAR FORA

:53:neee, kadıköy'de olup da oraya gitmemiş ilk tanıdığım sen oldun sanırım :64: tabi sen anca tepe nautilus gezersin merkeze yakın diye:63:

ee zaten karşı sokağında oturuyoruz gitmemek ayıp olurr ama belki inanmazsın oraya da senede 1 anca gidiyorum :D :33:
onun dışında outlet center(adını hatırlayamadım e-5 üzerinde hani ) , cevahir, profilo, taksim en çok gittiğim yerler ama oralarda da yok ki :((( arkadaşlarım bunların dışındaki yerlere gitmeyi sevmiyorlar çok tembeldirler kendileri :D:1::50:

Son düzenleme:
ee zaten karşı sokağında oturuyoruz gitmemek ayıp olurr ama belki inanmazsın oraya da senede 1 anca gidiyorum :D :33:
onun dışında outlet center(adını hatırlayamadım e-5 üzerinde hani ) , cevahir, profilo, taksim en çok gittiğim yerler ama oralarda da yok ki :((( arkadaşlarım bunların dışındaki yerlere gitmeyi sevmiyorlar çok tembeldirler kendileri :D:1::50:

arkadaşlar mı sen mi tembel acep:1:
ya peki claire's nerelerde var acaba, internetteki listeler güncel değil kapanmış tek tek sanırım:5:

claires cevahirde var forumda var golden rosede metrocityde var forumda var

evet malesef, optimumda acaba golden rose standı var mıdır orada flormarın standı var gerçi ..
ya da capitolde ? yahuu ben gözmü karartıp tek başıma gideyim desem içerenköyün yolunu da bilmiyorum ki hiç :26:

içerenköy dediğim kozyatağı canım ya, e-5 otobüs ya da minibüsleriyle göztepe köprüsünden birkaç durak sonra iniyorsun ya hani, ama ya yoksa, yeni gitmedim çünkü ben de,biraz daha gezdiğin yerlerde bak bence, bakalım aklımızda olsun daha doğrusu görürsem ben de söylerim:34:

içerenköy dediğim kozyatağı canım ya, e-5 otobüs ya da minibüsleriyle göztepe köprüsünden birkaç durak sonra iniyorsun ya hani, ama ya yoksa, yeni gitmedim çünkü ben de,biraz daha gezdiğin yerlerde bak bence, bakalım aklımızda olsun daha doğrusu görürsem ben de söylerim:34:

ayy temam o zaman orayı biliyorum ben :))):51::52:
içerenköy diyince şaşırdım :51:

kırıcam o tırnaklarını.. :52:

gıttım kendıme bugun oje aldım..

tırnaklarımı süsledım püsledım :98:

bır tanesı flormar 413 ...pastelde begenmıstım almamıstım sürmem dıye gıttım flormardan aldım :1:

digeri golden rose paris 72 ..

onceden ne ugrasırdım tırnaklarımla..

ojelerı bırbırne karıstırıp ne renkler cıkartırdım..

sımdı bıraktım. bı sınırle hepsnı atmıstım sonra ıcım acıdı :52:

su an bu aldıklarımla sadecee 5 tane kaldı..

ama benım favorım kırmızı :1:

su an tırnaklarımda 413 var modaya uydum :27:

iyiki flormar almısın 413 cok guzel pastelin surumunden daha kolay :27: sende bendensin desene :34:

artık bol bol ugrasırım tırnaklarımla

bı ara kıtap okumaya sardım sonra o gectı örgüye sardım

sımdıde tırnaklarıma sararım :27:

takıpteyım :34:

bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda

_DSC0035.jpg

Back