bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda
you_knowww hey maaşallahhh
aynen ben de ara ara birşeylere sarıyorum geçen yıl da allıklara sarmıştım her dışarı çıkmam da bir tane iki tane alıyordumartık bol bol ugrasırım tırnaklarımla
bı ara kıtap okumaya sardım sonra o gectı örgüye sardım
sımdıde tırnaklarıma sararım
takıpteyım
youknoooowwwww süperlerrbunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda
ya aslında üstüste hepsi tam çıkmamısta
hiiiiiiiiiiiiiii, ayyy oje havuzuuuubalıklama dalabilir miyimmmmm
off posterlik olmuş vallahi
aynen ben de ara ara birşeylere sarıyorum geçen yıl da allıklara sarmıştım her dışarı çıkmam da bir tane iki tane alıyordumsonra o geçti parfümlere sardım bir ara 2şer 2 şer alıyordum, sonra o da yerini kitaplara bıraktı şimdi de işte ojeeee olarak baş gösterdi yine kendini merakım
youknoooowwwww süperlerryarısını bana virseneee eşin birşey diyor mu canım ? memnun mu oje merakından
ayy bir de altımı var bunun yaa :)))))
ya en ucuz merak oje bırakın makyajı flnbenim tırnaklarım kokoş ama yuzum değil
hımm eşime gelince napsın başedemiyor :82:dün doğum günümdü bana ne almış bilinojeeeee valla en mutlu olacağım hediye bende bi ara ayakkabı çantaya takmıştım gerci hala takığım ama ojeden kendime kıyafet almayı unuttum neyseki çok
yaşasıııınn occeelerrr...
dal tabi canımdikkat bogulma havuz gibi dimi la
hımm eşime gelince napsın başedemiyor :82:dün doğum günümdü bana ne almış bilinojeeeee valla en mutlu olacağım hediye bende bi ara ayakkabı çantaya takmıştım gerci hala takığım ama ojeden kendime kıyafet almayı unuttum neyseki çok
sehpama koydum hepsi sığsın diye sığmadıaltlarda minik ojeler kalmış bi ara renklere göre ayırır koyarım istediğiniz renk varmı
you-knowwwwwwwwwww
ınanmıyorum
sana gelebılır mıyım
cok guzellll ..
bencede denemelisiniz cok guzel siyah ve yeşil karısımıRenkler süper ya özellikle haki yesile bayildimm. Uzun zamandir öyle bir renk oje ariyordum. Hemen deneyecegim.
Emegine saglik.
ya aslında oje bozulmaz yani öyle bozulmus atayım diyebilecegim gibi bozulmaz benimde değerli bikac ojem var chanel,opi gibi bunları buzdolabında saklıyorum bazen ama bozulursada egerr oje çözücü var tiner yani 2 damla damlatınca kendine geliyorAnam o ne?!
Ya benim merak ettigim sen bunlari bozulmadan nasil sakliyorsun? Ben buzdolabina koyarim genelde ama sen bunlari buzdolabina koymaya kalksan...
yaşasıııınn occeelerrr...
Youknow maşallah görünce nasıl içim gitti bu kadar oce benim olsa keşkeee
Ya bi şey sorcam bir oje üstadı olarak en çok hangi markayı tavsiye edersin? Ben de çok severim oje sürmeyi bazıları mesela çizgi çizgi duruyor sürünce markasından mıdır renginden midir acaba öyle olması?
ay estağfrllahüstad ne demek bende sizin bildiklerinizi biliyorum ben oje olarak hem şişesinden hemde kıvam ve fırca olarak pastelin ojelerini cok sviyorum sürülüşü fln cok guzel alix aviende öyle ama pastel favorim oçizgi çizgi durma olayı sedefli ojelerde cok olur ben genellikle krem yapıda olanları kullanıyorum
anammmmmmmmmmmmmmben ojeyi çok seviyorum dediğinde bu boyutta olduğunu düşünmemiştim hahahahah :90: allah iyiliğini versin kuzum yaaa..
ama bu oje karıştırıp renk elde etme fikrini tuttum mutlaka açık mavi yapmayı deniycem evde lacivert ve beyazım var bir deniyim bakim :13:
aman yarabbı bu ne boleeesahanee bunlarrr
dal tabi canımdikkat bogulma havuz gibi dimi la
sehpama koydum hepsi sığsın diye sığmadıaltlarda minik ojeler kalmış bi ara renklere göre ayırır koyarım istediğiniz renk varmı
anammmmmmmmmmmmmmben ojeyi çok seviyorum dediğinde bu boyutta olduğunu düşünmemiştim hahahahah :90: allah iyiliğini versin kuzum yaaa..
ama bu oje karıştırıp renk elde etme fikrini tuttum mutlaka açık mavi yapmayı deniycem evde lacivert ve beyazım var bir deniyim bakim :13:
herkes böle dio valla seviosun ama bu kadarmıydı die açık maviyi mutlaka yap chanelin riva ojesi gibi çakma mavi beyazın içine 10 damla lacivert dök yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?