Kendi Yaptığım Ojeler

artık bol bol ugrasırım tırnaklarımla

bı ara kıtap okumaya sardım sonra o gectı örgüye sardım

sımdıde tırnaklarıma sararım

takıpteyım
aynen ben de ara ara birşeylere sarıyorum geçen yıl da allıklara sarmıştım her dışarı çıkmam da bir tane iki tane alıyordum sonra o geçti parfümlere sardım bir ara 2şer 2 şer alıyordum, sonra o da yerini kitaplara bıraktı şimdi de işte ojeeee olarak baş gösterdi yine kendini merakım
bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda

youknoooowwwww süperlerr yarısını bana virseneee eşin birşey diyor mu canım ? memnun mu oje merakından

hiiiiiiiiiiiiiii, ayyy oje havuzuuuu balıklama dalabilir miyimmmmm

off posterlik olmuş vallahi

dal tabi canım dikkat bogulma havuz gibi dimi la

ya en ucuz merak oje bırakın makyajı fln benim tırnaklarım kokoş ama yuzum değil
hımm eşime gelince napsın başedemiyor :82:dün doğum günümdü bana ne almış bilin ojeeeee valla en mutlu olacağım hediye bende bi ara ayakkabı çantaya takmıştım gerci hala takığım ama ojeden kendime kıyafet almayı unuttum neyseki çok

ayy bir de altımı var bunun yaa :)))))

sehpama koydum hepsi sığsın diye sığmadı altlarda minik ojeler kalmış bi ara renklere göre ayırır koyarım istediğiniz renk varmı

Renkler süper ya özellikle haki yesile bayildimm. Uzun zamandir öyle bir renk oje ariyordum. Hemen deneyecegim.
Emegine saglik.

Youknow maşallah görünce nasıl içim gitti bu kadar oce benim olsa keşkeee
Ya bi şey sorcam bir oje üstadı olarak en çok hangi markayı tavsiye edersin? Ben de çok severim oje sürmeyi bazıları mesela çizgi çizgi duruyor sürünce markasından mıdır renginden midir acaba öyle olması?

ivetttt gök mavisiiiiii

you-knowwwwwwwwwww

ınanmıyorum

sana gelebılır mıyım

cok guzellll ..

keşke gelsen

Renkler süper ya özellikle haki yesile bayildimm. Uzun zamandir öyle bir renk oje ariyordum. Hemen deneyecegim.
Emegine saglik.
bencede denemelisiniz cok guzel siyah ve yeşil karısımı
Anam o ne?!

Ya benim merak ettigim sen bunlari bozulmadan nasil sakliyorsun? Ben buzdolabina koyarim genelde ama sen bunlari buzdolabina koymaya kalksan...
ya aslında oje bozulmaz yani öyle bozulmus atayım diyebilecegim gibi bozulmaz benimde değerli bikac ojem var chanel,opi gibi bunları buzdolabında saklıyorum bazen ama bozulursada egerr oje çözücü var tiner yani 2 damla damlatınca kendine geliyor

bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda

anammmmmmmmmmmmmm ben ojeyi çok seviyorum dediğinde bu boyutta olduğunu düşünmemiştim hahahahah :90: allah iyiliğini versin kuzum yaaa..
ama bu oje karıştırıp renk elde etme fikrini tuttum mutlaka açık mavi yapmayı deniycem evde lacivert ve beyazım var bir deniyim bakim :13:

herkes böle dio valla seviosun ama bu kadarmıydı die açık maviyi mutlaka yap chanelin riva ojesi gibi çakma mavi beyazın içine 10 damla lacivert dök yeter

aman yarabbı bu ne boleee sahanee bunlarrr

dal tabi canım dikkat bogulma havuz gibi dimi la

sehpama koydum hepsi sığsın diye sığmadı altlarda minik ojeler kalmış bi ara renklere göre ayırır koyarım istediğiniz renk varmı

cup cup dalar çıkarım ben bu havuza

daha düşünemediğimiz neler geliyor oje topiclerinde başımıza bi bilsen

herkes böle dio valla seviosun ama bu kadarmıydı die açık maviyi mutlaka yap chanelin riva ojesi gibi çakma mavi beyazın içine 10 damla lacivert dök yeter

ben açık maviyi yaptım ama bana hiç yakışmadı şu anda tenime, yaza sürücem inşallah bir de koyu yapmıştım o çok güzel oldu ama

manyak mıyım neyım sureklı bakıyorum

cok cok cok begendım yahu hepsını surmek ıstıyorum

bu arada artık nerede oje gorsem bunu you-knowa alıp göndersem mı dıye gecırıyorum ıcımden..

ama begendıgım renklerı görmelısın ,flormarın neon serısı..

yok artık bu renkten de yoktur dıye gecırıyorum ıcımden hep..

ama aklımda bır gun bır yerde karsılasırsak ,flormar n006 benden

gercı baktım o renge yakın pastel var sende ..

ee yok artık you-know dıyebılırım rahatlıkla

yuh sumak ne karısık yazdın oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…