Kendi Yaptığım Ojeler

310 asla olmaz cunku cok seffaf flormar nail artlar var gumus ve altın verita var siyah birde golden rose nail artlar oluyor ama bulamıyormusun :26:

canım yanlış hatırlamıyorsam, içerenköy carrefour'daki yürüyen merdivenlerin birinin dibindeki standında vardı golden rose nail artlar, yolun düşerse bir bak derim

bide alix avienin 231 nolu ojesi var o cok musait desene cnm benim blogumda etiketlerde konad ojeleri diye yer var oraya tıkla hepsini görursun aslında

TIRNAKLAR FORA

neee, kadıköy'de olup da oraya gitmemiş ilk tanıdığım sen oldun sanırım tabi sen anca tepe nautilus gezersin merkeze yakın diye

ee zaten karşı sokağında oturuyoruz gitmemek ayıp olurr ama belki inanmazsın oraya da senede 1 anca gidiyorum
onun dışında outlet center(adını hatırlayamadım e-5 üzerinde hani ) , cevahir, profilo, taksim en çok gittiğim yerler ama oralarda da yok ki (( arkadaşlarım bunların dışındaki yerlere gitmeyi sevmiyorlar çok tembeldirler kendileri

Son düzenleme:

arkadaşlar mı sen mi tembel acep
ya peki claire's nerelerde var acaba, internetteki listeler güncel değil kapanmış tek tek sanırım

claires cevahirde var forumda var golden rosede metrocityde var forumda var

içerenköy dediğim kozyatağı canım ya, e-5 otobüs ya da minibüsleriyle göztepe köprüsünden birkaç durak sonra iniyorsun ya hani, ama ya yoksa, yeni gitmedim çünkü ben de,biraz daha gezdiğin yerlerde bak bence, bakalım aklımızda olsun daha doğrusu görürsem ben de söylerim

ayy temam o zaman orayı biliyorum ben :)))
içerenköy diyince şaşırdım

kırıcam o tırnaklarını..

gıttım kendıme bugun oje aldım..

tırnaklarımı süsledım püsledım :98:

bır tanesı flormar 413 ...pastelde begenmıstım almamıstım sürmem dıye gıttım flormardan aldım

digeri golden rose paris 72 ..

onceden ne ugrasırdım tırnaklarımla..

ojelerı bırbırne karıstırıp ne renkler cıkartırdım..

sımdı bıraktım. bı sınırle hepsnı atmıstım sonra ıcım acıdı

su an bu aldıklarımla sadecee 5 tane kaldı..

ama benım favorım kırmızı

su an tırnaklarımda 413 var modaya uydum

iyiki flormar almısın 413 cok guzel pastelin surumunden daha kolay sende bendensin desene

artık bol bol ugrasırım tırnaklarımla

bı ara kıtap okumaya sardım sonra o gectı örgüye sardım

sımdıde tırnaklarıma sararım

takıpteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…