ben de geçenlerde açık lila bir oje aldım golden rose marka..inşallah üşenmeyip foto eklerim :)))
youknowcum bu arada konada uygun she marka dışında siyah,beyaz,altın yaldız,gümüş yaldız renklerinde oje söyleyebilir misin bana..tabii golden rose nail artlara da ulaşamıyorum biliyorsunuz bizim bu tarafta avmlerde de yokbendeki flormarlar renk vermedi halbuki 310 beyazdan ümitliydim ama o da olmadı..
ben de geçenlerde açık lila bir oje aldım golden rose marka..inşallah üşenmeyip foto eklerim :)))
youknowcum bu arada konada uygun she marka dışında siyah,beyaz,altın yaldız,gümüş yaldız renklerinde oje söyleyebilir misin bana..tabii golden rose nail artlara da ulaşamıyorum biliyorsunuz bizim bu tarafta avmlerde de yokbendeki flormarlar renk vermedi halbuki 310 beyazdan ümitliydim ama o da olmadı..
canım yanlış hatırlamıyorsam, içerenköy carrefour'daki yürüyen merdivenlerin birinin dibindeki standında vardı golden rose nail artlar, yolun düşerse bir bak derim
oraya hayatımda hiç gitmedim canım, malesef yolum düşmez sanırım..
neee, kadıköy'de olup da oraya gitmemiş ilk tanıdığım sen oldun sanırım tabi sen anca tepe nautilus gezersin merkeze yakın diye
ee zaten karşı sokağında oturuyoruz gitmemek ayıp olurr ama belki inanmazsın oraya da senede 1 anca gidiyorum
onun dışında outlet center(adını hatırlayamadım e-5 üzerinde hani ) , cevahir, profilo, taksim en çok gittiğim yerler ama oralarda da yok ki(( arkadaşlarım bunların dışındaki yerlere gitmeyi sevmiyorlar çok tembeldirler kendileri
arkadaşlar mı sen mi tembel acep
ya peki claire's nerelerde var acaba, internetteki listeler güncel değil kapanmış tek tek sanırım
ben cevahirdekini biliyorum bir tek , taksimde de vardır belki..arkadaşlar mı sen mi tembel acep
ya peki claire's nerelerde var acaba, internetteki listeler güncel değil kapanmış tek tek sanırım
metrocity de var canim leventte ben gecen gun ugradim guzel renkler vardi ozellikle morlara bayildim
ben cevahirdekini biliyorum bir tek , taksimde de vardır belki..
claires cevahirde var forumda var golden rosede metrocityde var forumda var
sağ olun kızlar ama niye hep karşıda yaaa:84::84::84: :120: :120:
evet malesef, optimumda acaba golden rose standı var mıdır orada flormarın standı var gerçi ..
ya da capitolde ? yahuu ben gözmü karartıp tek başıma gideyim desem içerenköyün yolunu da bilmiyorum ki hiç :26:
içerenköy dediğim kozyatağı canım ya, e-5 otobüs ya da minibüsleriyle göztepe köprüsünden birkaç durak sonra iniyorsun ya hani, ama ya yoksa, yeni gitmedim çünkü ben de,biraz daha gezdiğin yerlerde bak bence, bakalım aklımızda olsun daha doğrusu görürsem ben de söylerim
ayy temam o zaman orayı biliyorum ben :)))
içerenköy diyince şaşırdım
artık bol bol ugrasırım tırnaklarımla
bı ara kıtap okumaya sardım sonra o gectı örgüye sardım
sımdıde tırnaklarıma sararım
takıpteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?