• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

you knowcuk :) sormucam dedm ama dayanamadım :)
ben böyle açık pembe soft oje yapmak istiyorum.
flormar mat beyaz ve flormar 407 yi karıştırdım ama koyu oldu daha acık pembe ama kalın görünen mi diyim yani tırnağım görünmücek seviyede :) (anlatma özürüm war biraz :p)
yaptığın yada tavsiye etceğin var mı. kaç tane pembe war hangisini karıştırcam bilmiyorum :S

:9: sormuşsun bile :60:

valla benim de umudum yoktu var diyince gözlerim parladı resmen :52: any collection yazıyor, any diye okudum el yazısı gibi basmışlar. 4,5 tl ye aldım. 2-3 damla diyor üzerinde, satıcı kız 1 damla damlatıp deneyin önce dedi. şişeye de boca etme yani çok ucuz diil :9:

4.5 tl mi yuh :45: ben eminönunden 1 tl aldım :66:

canımmmm şimdi de kadıköyde she oje arıyorum, bulur görür alırsan haber ver bana da ok ?:34:
selen parfümeride vardı ama artık yokmuşşşş :((((((( :5:
golden rose nail artı da hala daha bulamadım :(((((((:5:
ya ben she ojeler uretimden kalkıomus diye duydum bulursanız banada söyleyin stok etcem :52: golden rose nail arta butun avm lerde var standlarda
you knowcuk :) sormucam dedm ama dayanamadım :)
ben böyle açık pembe soft oje yapmak istiyorum.
flormar mat beyaz ve flormar 407 yi karıştırdım ama koyu oldu daha acık pembe ama kalın görünen mi diyim yani tırnağım görünmücek seviyede :) (anlatma özürüm war biraz :p)
yaptığın yada tavsiye etceğin var mı. kaç tane pembe war hangisini karıştırcam bilmiyorum :S
opak demek istemişsin :1: ya bak acık pembe yapmak istioyorsan beyaz ojeye 2 damla damlat karıstır yani birden bosaltma 2 ser damla halinde istedigin renge yakın yap ama suanda elindeki koyu olduysa beyaz dökerek aynı yöntemle acabilirsin

4.5 tl mi yuh :45: ben eminönunden 1 tl aldım :66:

[/COLOR][/B]

:63: naapam be :63: orda 10 tl ye ayakkabı bilem bulunur marifet mi seninki :63: :1:

bu arada you knowcum aklımda sen flormar 75 ten rengi demişsin diye kalmıştı, kıza sordum 75 vişne rengi bizde dedi ben böyle :52: amanin nerdeeee hemen kaptım şişede çok tatlı duruyor:69:

ben mi dedim :26: dememişimdir beee:52:

he yok canım yav, ben sayenizde kk oceci kızları beni sürmenaj ettiğiniz için kafam karışıyor, geçen ctesi ten rengi bakınca 95 i görüp almıştım, yine önce 75 diye aramıştım ama 95 i görünce he bu herhalde demiştim, onu unutup tekrar sordum iyi ki sormuşum vişne rengim olduuu :62:

bende 5 inde dogum gunum 27 yasıma gircem kimse inanmıo 22 fln sanıolarmıs yuh diyom yaww

bende 5 inde dogum gunum 27 yasıma gircem kimse inanmıo 22 fln sanıolarmıs yuh diyom yaww

evet canım sen göstermiyorsun yaşını bence de, o değil de bir de ortaokul arkadaşlarım faceten beni bulup eklediklerinde hiç değişmemişsin diyorlar :( yahuu 15 yıl oldu nerdeyse:( gerçi şimdilik memnunum genç gösterince küçük çocuklar gelip arkadaş da olmak istiyor, bu da komik yanı, yaşımı söyleyince inanmıyorlar :53::50:

Son düzenleme:
You know şu disklerden almak istiyorum ben ya :(((
ama site bulamıyorum. Özgürce Pazarlama dediler yanlız o sitede satış falan yok kii

You know şu disklerden almak istiyorum ben ya :(((
ama site bulamıyorum. Özgürce Pazarlama dediler yanlız o sitede satış falan yok kii

nasıl satıs yok ben ordan alıyorum daha öncede yazmıstık tlf acıp yada mesaj atıp ögreniyorsun fiyatları fln sonra parayı havale ediosun onlarda ertesi gun sana gnderiyorlar

desinler desinler, insanın hoşuna gidiyor yav:78:

evet canım sen göstermiyorsun yaşını bence de, o değil de bir de ortaokul arkadaşlarım faceten beni bulup eklediklerinde hiç değişmemişsin diyorlar :( yahuu 15 yıl oldu nerdeyse:( gerçi şimdilik memnunum genç gösterince küçük çocuklar gelip arkadaş da olmak istiyor, bu da komik yanı, yaşımı söyleyince inanmıyorlar :53::50:

hahaa evet eskiden tatillerde özellikle sık sık başıma gelirdi, eskiden yani sevgilimden önce:1:

ben de geçenlerde açık lila bir oje aldım golden rose marka..inşallah üşenmeyip foto eklerim :))):9:
youknowcum bu arada konada uygun she marka dışında siyah,beyaz,altın yaldız,gümüş yaldız renklerinde oje söyleyebilir misin bana..tabii golden rose nail artlara da ulaşamıyorum biliyorsunuz bizim bu tarafta avmlerde de yok :( bendeki flormarlar renk vermedi halbuki 310 beyazdan ümitliydim ama o da olmadı..

Son düzenleme:
Back