• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

:69: çoook güzel bu mavi de tam istediğim gibi, elde flormar lacivert vardı sanırım, beyaz oje edinmem şart oldu ama kıyamıyorum yaa boşa dökmeye :5: ama farklı renkler için kıyılır di mi günah olmaz :1:
ya cok dökmicen zaten dusun bunun içinde 10 damla mavi var sen beyaz al içinden azıcık dök azıcık ama sonra 10 damla dök karıstır
çok güzel olmuş ya bayıldım =)
peki şekili nasıl yaptın?
o sekil diskler fln var bak TIRNAKLAR FORA burdan bakabilirsn
oje çözücüaldım bugün vatana millete hayırlı olsuuuun:64:
hayırlı olsun kuzucannn

you_know banada yardımcı olurmusun ben vişne rengi istiyorum ama bi türlü istediğim rengi bulamadım evde nasıl yapabilirim veya hangi marka önerirsin

ya cok dökmicen zaten dusun bunun içinde 10 damla mavi var sen beyaz al içinden azıcık dök azıcık ama sonra 10 damla dök karıstır

hayırlı olsun kuzucannn

elimin ayarı henüz yok ki you knowcum, ben damla deel direk döküyorum:1: bir de hani kokteyl iyi karışsın diye boşluk bırakıyorum :9: ama deniycem daha az ziyan etmeyi, daha yeniyim aplaaa:52:

you_know banada yardımcı olurmusun ben vişne rengi istiyorum ama bi türlü istediğim rengi bulamadım evde nasıl yapabilirim veya hangi marka önerirsin

cnm bende vişne rengi şöle bişi var yani aslında cokta bu sürdügüm ojelerden shenin

100_1089.jpg

birde rımmel london var bu tam vişne ama daha surmedim bak ekleyeym adı ıcon style

elimin ayarı henüz yok ki you knowcum, ben damla deel direk döküyorum:1: bir de hani kokteyl iyi karışsın diye boşluk bırakıyorum :9: ama deniycem daha az ziyan etmeyi, daha yeniyim aplaaa:52:

:52: deneye deney bulursun eminim

cnm bende vişne rengi şöle bişi var yani aslında cokta bu sürdügüm ojelerden shenin

100_1089.jpg

birde rımmel london var bu tam vişne ama daha surmedim bak ekleyeym adı ıcon style

:52: deneye deney bulursun eminim

hiiii renge bak anammm, demin açılmamıştı :52::52::52: bu she'ler nerede satılıyordu, ay kafayı yicem niye liste yapmadım ki, hangi marka nerede bulunur hep karıştırıyorum :120:

ya bi ara araştırdım ben. ama bazı yerlerde sadece internetten satış olduğunu duydum ve alıcak yer bulamadım. sen nerden temin ettin şekercik.

ühü. ben hala bulamadım ne marka şekerim.

valla benim de umudum yoktu var diyince gözlerim parladı resmen :52: any collection yazıyor, any diye okudum el yazısı gibi basmışlar. 4,5 tl ye aldım. 2-3 damla diyor üzerinde, satıcı kız 1 damla damlatıp deneyin önce dedi. şişeye de boca etme yani çok ucuz diil :9:

valla benim de umudum yoktu var diyince gözlerim parladı resmen :52: any collection yazıyor, any diye okudum el yazısı gibi basmışlar. 4,5 tl ye aldım. 2-3 damla diyor üzerinde, satıcı kız 1 damla damlatıp deneyin önce dedi. şişeye de boca etme yani çok ucuz diil :9:

yahu sen denesene bi bakalım temizlicek mi şişeyi :)

kızlar ben she yi mersinden almıstım istanbulda satılan 1 yer vardı gecen gun kaldırdık dediler bende flormarın yeni cıkan ojelerinden vardı visne rengi ama nosunu bulamadım standlara gidince görursunuz zaten
diskler fln sadece nette satılıyor baska türlü alım yok malesef
en son olarak oje çözücü şişeyi temizlerrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:

kızlar ben she yi mersinden almıstım istanbulda satılan 1 yer vardı gecen gun kaldırdık dediler bende flormarın yeni cıkan ojelerinden vardı visne rengi ama nosunu bulamadım standlara gidince görursunuz zaten
diskler fln sadece nette satılıyor baska türlü alım yok malesef
en son olarak oje çözücü şişeyi temizlerrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52:

tamam tamam başka soru sormucam :))

o standlardaki ışıktan ve şişedeki hallerinden hiçbir şey anlamıyorum ki benn, neyse deneye deneye ev dolacak zaten işte:9:

canımmmm şimdi de kadıköyde she oje arıyorum, bulur görür alırsan haber ver bana da ok ?:34:
selen parfümeride vardı ama artık yokmuşşşş :((((((( :5:
golden rose nail artı da hala daha bulamadım :(((((((:5:

you knowcuk :) sormucam dedm ama dayanamadım :)
ben böyle açık pembe soft oje yapmak istiyorum.
flormar mat beyaz ve flormar 407 yi karıştırdım ama koyu oldu daha acık pembe ama kalın görünen mi diyim yani tırnağım görünmücek seviyede :) (anlatma özürüm war biraz :p)
yaptığın yada tavsiye etceğin var mı. kaç tane pembe war hangisini karıştırcam bilmiyorum :S

tamam tamam başka soru sormucam :))

:9: tutamıycaan sözler verme bence.:9: girdik bir yola sonumuz hayrola :9:

canımmmm şimdi de kadıköyde she oje arıyorum, bulur görür alırsan haber ver bana da ok ?:34:
selen parfümeride vardı ama artık yokmuşşşş :((((((( :5:
golden rose nail artı da hala daha bulamadım :(((((((:5:

bende bende, ama you know un dediğine göre pek satan yer kalmamış, ama istiyorumm:84:

nail art da aklımda olsun daha ben küçüğüm anlamam :55: ama:9: senin için bakarım canım:34:

Back