you knowcuk :) sormucam dedm ama dayanamadım :)
ben böyle açık pembe soft oje yapmak istiyorum.
flormar mat beyaz ve flormar 407 yi karıştırdım ama koyu oldu daha acık pembe ama kalın görünen mi diyim yani tırnağım görünmücek seviyede :) (anlatma özürüm war biraz)
yaptığın yada tavsiye etceğin var mı. kaç tane pembe war hangisini karıştırcam bilmiyorum :S
hangi oje o ya cok merak ettim she marka olan?.
valla benim de umudum yoktu var diyince gözlerim parladı resmenany collection yazıyor, any diye okudum el yazısı gibi basmışlar. 4,5 tl ye aldım. 2-3 damla diyor üzerinde, satıcı kız 1 damla damlatıp deneyin önce dedi. şişeye de boca etme yani çok ucuz diil
ya ben she ojeler uretimden kalkıomus diye duydum bulursanız banada söyleyin stok etcemcanımmmm şimdi de kadıköyde she oje arıyorum, bulur görür alırsan haber ver bana da ok ?
selen parfümeride vardı ama artık yokmuşşşş((((((
golden rose nail artı da hala daha bulamadım((((( 5:
opak demek istemişsinyou knowcuk :) sormucam dedm ama dayanamadım :)
ben böyle açık pembe soft oje yapmak istiyorum.
flormar mat beyaz ve flormar 407 yi karıştırdım ama koyu oldu daha acık pembe ama kalın görünen mi diyim yani tırnağım görünmücek seviyede :) (anlatma özürüm war biraz)
yaptığın yada tavsiye etceğin var mı. kaç tane pembe war hangisini karıştırcam bilmiyorum :S
4.5 tl mi yuhben eminönunden 1 tl aldım
[/COLOR][/B]
tutamıycaan sözler verme bence. girdik bir yola sonumuz hayrola
bende bende, ama you know un dediğine göre pek satan yer kalmamış, ama istiyorumm:84:
nail art da aklımda olsun daha ben küçüğüm anlamamama senin için bakarım canım
küçük müsün kaç yaşındasın ki
ben mi dedim :26: dememişimdir beee
espri ettimdi yavama ruhum çok genç nüfus kaadım 30:78:
yakınmışız, ben de 1 hafta önce 28 oldum...ama kendimi hala 27 sayıyorum hatta 25 :))))
ben de birkaç sene yaş almamayı düşünüyorumsoranlara kaç gösteriyorum diyeceğim allahtan az çıkıyor rakamlar, sırıtır geçerim artık
ya ben liseye gidiyorum desem inanıyorlarnaparsın işte minyon olunca avantaj oluyormuş meğer :82:
bende 5 inde dogum gunum 27 yasıma gircem kimse inanmıo 22 fln sanıolarmıs yuh diyom yaww
You know şu disklerden almak istiyorum ben ya((
ama site bulamıyorum. Özgürce Pazarlama dediler yanlız o sitede satış falan yok kii
bende 5 inde dogum gunum 27 yasıma gircem kimse inanmıo 22 fln sanıolarmıs yuh diyom yaww
evet canım sen göstermiyorsun yaşını bence de, o değil de bir de ortaokul arkadaşlarım faceten beni bulup eklediklerinde hiç değişmemişsin diyorlaryahuu 15 yıl oldu nerdeyse gerçi şimdilik memnunum genç gösterince küçük çocuklar gelip arkadaş da olmak istiyor, bu da komik yanı, yaşımı söyleyince inanmıyorlar
açık lila ve cok acık pembe oje yaptım eklicem bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?