Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım öncelikle.
şişe için mi tiner diyosun yoksa fırça için mi
koştum geldim fırca sorun olmaz ojede yumusar ama mesela oje yapcan şişeyide asetonla bosalttın 1 gece beklet kurusn yoksa oje kötu olur lavaboya gelinceee asetonla sil baska yolu yok :26: hatta asetonla yıka orayı
bende geçenlerde oje düşürdüm kırdım Allah tan halıya gelmedi
fayanslar bile çok zor çıktı önce asetonu döküp 1 saat felan bekledim sonra
tekrar aseton döküp pamukla çıkardım
amma 1 şişe aseton gitti diyebilirim oje doluydu hepsi boca olunca zor çıktı valla
koştum geldim fırca sorun olmaz ojede yumusar ama mesela oje yapcan şişeyide asetonla bosalttın 1 gece beklet kurusn yoksa oje kötu olur lavaboya gelinceee asetonla sil baska yolu yok :26: hatta asetonla yıka orayı
asetonu içine bolca döktüm zaten canım. çalkaladım bi güzelde ama boşaltığımda hala şişenin içinde renk kalmıştı şişe boş ama şişesine yapışan diyim artık :) şişenin içinin etrafında duruyodu. yani tam saydam olmadı eski renk azda olsa kaldı. farklı renk karıştırmak istediğimde mutlaka oda cözülür ve rengi bozabilir diye korkuyorum. oje acıcı nasıl bişi bilmiyorum ama daha mı cok işe yarar acaba :s
ahaa bi de oje çözücü çıktı başımızaaa alalım alalım onun başı kel mi di miii ay hala bi parfümeride "rimmel'in matlaştırıcısı var mı?" diye srounca kadının rimal matlaştırıcısı mı diye bakışı geliyor aklıma, bunu anlarlar herhalde ben de oje matlaştırıcısı dememiştim tamm suç bende :78:
evet aslında karıstıracak renkleriniz bitince onla yapın yada asetonu dök şişeye 1 gun beklet mutlaka çözülür çözülmezsede oje çözücü dediğim gibi 2 tl fln kozmetikcilerde var kalyonun ondan al dök mutlaka acılır
ahaha ya ben gittim bi güzel sordum oje açıcı inceltmeye yarıyomuş diye. asetondur o kızım dedi bana =)
çok çok mersi şekerim :)
sen peki parlatıcın yada oje kurutucunun bitince içini temzlemeden mi karışım yapıyosun yani suyla bile yıkamıyousun ?
doğru şekilde sorsam da anlamazdı desene bir şey bilmeyince zaten o o değil şudur derler
ya ben genellikle bos şişede yapmıyorum kullanacagım ojelerin şişesinde yapıyorum ama 1 defa bos şişede yaptım ondada oje çözücü ile bosalttım temizledim
bi alayım oje çözücü hemecik denicem :)
Hayatımda ilk franken denememi yaptım.
Sonuç:başarısız
2 şişe ojeyi tek şişeye sığdırmaya çalışınca şişe çatladı gitti
Veee 2. deneme
Sonuç: başarılı.
Beyaz ile kırmızıyı karıştırdım. Bi baktım pembe olmuş
you_know için küçük 112 için büyük bir adım
buda yaptığım açık mavi yüzük parmagımdaki 1 şişe pastel beyzın içine 10 damla pastel lacivert
]