Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunuda beyaz ile alix avienin yeşilini karıstırdım yaptım
pastel ama farketmez beyaz beyazdır ben bunun mavilisini satın aldım ama sen bu karısımın içine az mavi dök yeşille birlikte
ha birde flormar 304 artık uretimden kalktı yok yani zaten eziyet bir oje 4 5 katta kendine geliyor ben onuda yaptım dun pastel beyazın içine 10 damla pastel lacivert döktüm onuda sürer eklerim
kullanmadıgın hiç kullanmayacagın ojelerin şişesini bosalt sakla ben kurutucu kullanıyorum oda 1 ayda bitio şişesi işime yarıyo cok seviniyorum o zaman evet beyaz al 2 3 şişe
bende senin gibi baslamıstım suanda 400 ojem vardır
benide tanıdıklarım sokmuyor artık oje olan yerlere ama ben sızıyorum bi sekilde
okudum okudum hırslandım ve yaptım bende oje :)
ama bi problem var kullanmadığım ojeleri lavaboya boşalttım ve iz bıraktım :s
ojenin içini temizlenmedi diye şişenin içine aseton koydum oda mahvetti fırçasını bile.
karışımın nasıl yapıldığı konusunda beni biri aydınlatır mı?
benden çok yaşayacaksın bu akşam annemle konuştuk kolonyayla temizlenir mi acaba vb konuştuk.
ben henüz sadece bir oje ürettim, onu da beyaz ojenin (şişeyi biraz bir parça pamuk üzerine dökerek boşalttım ben lavaboya cesaret edemezdim açıkçası, kağıttan da kayıp akmasın diye, pamua döktüm çöpe atmak üzere) içine biraz siyah birazcık lacivert katarak yapmıştım. sallaya sallaya ettim.
ancak boş şişeleri temizleme konusunda ben de meraktayım
ya varya her yeri mahvettim ahaha. onları temizleyene kadar 100 oje yapardım :) hadi bi tane şişe temizledim ki tertemiz olmadı izler hala var fırçası kaskatı dondu kaldı. acaba oje yaptığımda o fırçayı koyduğumda içine düzelir mi ki :s
ya varya her yeri mahvettim ahaha. onları temizleyene kadar 100 oje yapardım :) hadi bi tane şişe temizledim ki tertemiz olmadı izler hala var fırçası kaskatı dondu kaldı. acaba oje yaptığımda o fırçayı koyduğumda içine düzelir mi ki :s
canım organik bir çözücüyle temizlenir..
tiner işine yarar bence..onun dışında diğer kimyasallara ulaşman zor sanırım..
hexan da çok işine yarardı ama bulamazsın sanırım..alkol de baya işine yarar..