• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

bunuda beyaz ile alix avienin yeşilini karıstırdım yaptım:52:

100_0968.jpg

pastel ama farketmez beyaz beyazdır :27: ben bunun mavilisini satın aldım ama sen bu karısımın içine az mavi dök yeşille birlikte

pastel ama farketmez beyaz beyazdır :27: ben bunun mavilisini satın aldım ama sen bu karısımın içine az mavi dök yeşille birlikte

hani şeffaf gibi olmasın diye sormuştum cnm. ben flormar 310 ile yaptım gri rengi güzel olmuştu ama şeffaf gibi beyazlar var sanırım bir iki tane onlarla tam tutmazsa diye şey ettimdi :26:

bu arada nette flormar 304 görmüştüm bu yaptığının mavili hali gibiydi,bugün sordum standında kız 304 numarası yok dedi o kartela gibi şeyleri de gösterdi ama yeni üretim vardır belki dedi.
hem yeşil hem mavi geçenlerde tarif etmiştin bir renk o olur ama di mi?:34:

hani gecen sen görmustun ya gg den alıyorum demiştim sen ordan almıyorum demiştin işte o rengi elde etmek için beyazın içine az yeşil dök karıstır böyle yukardaki gibi olsun daha sonra onun içine mavi dök ama lacivert değil mavi varsa turkuaz dök çalkala tam o renk olur cnm bende griyi 319 ile yapmıstım ama yarım o vardı ondan :27: renk karıstırmak için alix avien ojeleri güzel oluyor ama ben bunları pastelle yaptım pastelin beyazını cok seviyorum ben :27:

ha birde flormar 304 artık uretimden kalktı yok yani zaten eziyet bir oje 4 5 katta kendine geliyor ben onuda yaptım dun :27: pastel beyazın içine 10 damla pastel lacivert döktüm onuda sürer eklerim :27:

hah tamam o renk için flormarın neon du galiba bayaa mavi bi rengi vardı, şişede bayağı hoşuma gitti de lacivert almıştırm griye katmak için.

ha birde flormar 304 artık uretimden kalktı yok yani zaten eziyet bir oje 4 5 katta kendine geliyor ben onuda yaptım dun :27: pastel beyazın içine 10 damla pastel lacivert döktüm onuda sürer eklerim :27:

nee kalktı mı, desene boşuna bakmışım kız da belki yeni üretimdir dedi :1: beyaz çok gerekecek sanırım yeni renkler için yarısı heba oluyor boşaltırken ama olacak o kadar yedek oje şişesi biriktiricem bundan sonra:9:

kullanmadıgın hiç kullanmayacagın ojelerin şişesini bosalt sakla :27: ben kurutucu kullanıyorum oda 1 ayda bitio şişesi işime yarıyo cok seviniyorum o zaman :74: evet beyaz al 2 3 şişe

kullanmadıgın hiç kullanmayacagın ojelerin şişesini bosalt sakla :27: ben kurutucu kullanıyorum oda 1 ayda bitio şişesi işime yarıyo cok seviniyorum o zaman :74: evet beyaz al 2 3 şişe

yav benim daha 30 tane falan ojem oldu, 20 falandı bu topiclere geldiğimde :9: ama sadece süreceklerimi alıyodum tabii, şimdi az kullandıklarımla karışım denerim belki de :1: zaten sürmeye başlayınca çabuk azalıyor özellikle koyu renkleri 2 kat sürünce, açık renkler tek kat çok uzun süre giderdi bana :1:

benide tanıdıklarım sokmuyor artık oje olan yerlere :27: ama ben sızıyorum bi sekilde

okudum okudum hırslandım ve yaptım bende oje :)
ama bi problem var kullanmadığım ojeleri lavaboya boşalttım ve iz bıraktım :s
ojenin içini temizlenmedi diye şişenin içine aseton koydum oda mahvetti fırçasını bile.
karışımın nasıl yapıldığı konusunda beni biri aydınlatır mı?

okudum okudum hırslandım ve yaptım bende oje :)
ama bi problem var kullanmadığım ojeleri lavaboya boşalttım ve iz bıraktım :s
ojenin içini temizlenmedi diye şişenin içine aseton koydum oda mahvetti fırçasını bile.
karışımın nasıl yapıldığı konusunda beni biri aydınlatır mı?

benden çok yaşayacaksın bu akşam annemle konuştuk :9: kolonyayla temizlenir mi acaba vb konuştuk. :1:

ben henüz sadece bir oje ürettim, onu da beyaz ojenin (şişeyi biraz bir parça pamuk üzerine dökerek boşalttım ben lavaboya cesaret edemezdim açıkçası, kağıttan da kayıp akmasın diye, pamua döktüm çöpe atmak üzere) içine biraz siyah birazcık lacivert katarak yapmıştım. sallaya sallaya ettim.

ancak boş şişeleri temizleme konusunda ben de meraktayım :52:

benden çok yaşayacaksın bu akşam annemle konuştuk :9: kolonyayla temizlenir mi acaba vb konuştuk. :1:

ben henüz sadece bir oje ürettim, onu da beyaz ojenin (şişeyi biraz bir parça pamuk üzerine dökerek boşalttım ben lavaboya cesaret edemezdim açıkçası, kağıttan da kayıp akmasın diye, pamua döktüm çöpe atmak üzere) içine biraz siyah birazcık lacivert katarak yapmıştım. sallaya sallaya ettim.

ancak boş şişeleri temizleme konusunda ben de meraktayım :52:

ya varya her yeri mahvettim ahaha. onları temizleyene kadar 100 oje yapardım :) hadi bi tane şişe temizledim ki tertemiz olmadı izler hala var fırçası kaskatı dondu kaldı. acaba oje yaptığımda o fırçayı koyduğumda içine düzelir mi ki :s

ya varya her yeri mahvettim ahaha. onları temizleyene kadar 100 oje yapardım :) hadi bi tane şişe temizledim ki tertemiz olmadı izler hala var fırçası kaskatı dondu kaldı. acaba oje yaptığımda o fırçayı koyduğumda içine düzelir mi ki :s

:1: you know'dan cevap bekleyelim bence daha fazla batırmadan ortalığı :9:

canım organik bir çözücüyle temizlenir..
tiner işine yarar bence..onun dışında diğer kimyasallara ulaşman zor sanırım..
hexan da çok işine yarardı ama bulamazsın sanırım..alkol de baya işine yarar..

canım organik bir çözücüyle temizlenir..
tiner işine yarar bence..onun dışında diğer kimyasallara ulaşman zor sanırım..
hexan da çok işine yarardı ama bulamazsın sanırım..alkol de baya işine yarar..

tşk ederim canım öncelikle.
şişe için mi tiner diyosun yoksa fırça için mi

Son düzenleme:
koştum geldim :27: fırca sorun olmaz ojede yumusar ama mesela oje yapcan şişeyide asetonla bosalttın 1 gece beklet kurusn yoksa oje kötu olur lavaboya gelinceee:27: asetonla sil baska yolu yok :26::34: hatta asetonla yıka orayı

Back