• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Yaptığım Ojeler

IMG00761-20100924-1509.jpg

IMG00770-20100924-1514.jpg

buna bayıldım,çiçeklerde çok güzel olmuş.

buna bayıldım,çiçeklerde çok güzel olmuş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ojenin markası ve numarası kaç:)bilmiyorumkismile
canım onu ben yaptım siyahla beyaz karıştırdım :1: ama bugun aynısını aldım claires de 48 numara

Tombull parnaklımm benimm ne kadar güzel olmuş renklerde harika Şeniz Şeniz

abla benimmi parmaklarım tombul değil aslında uzun incedir fotolarda öle cıkmıs tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3

evet canım ya bende chanel 60-70 tl il baştaki gri renkli ojeyihangi renk ojelerle karıştıdın tarifini alabilimiyim :))

canım üst mesajda yazdım gri yi neyle karıstırabilirim siyah ve beyaz :27:

Seni merakla takip ediyorum. Blogunda da burada da paylaştıkların çok güzel. :8:
Manikürlerin ve ojelerin de çok hoş. Tırnaklar uzun iken ojeler daha hoş duruyor bence.

Seni merakla takip ediyorum. Blogunda da burada da paylaştıkların çok güzel. :8:
Manikürlerin ve ojelerin de çok hoş. Tırnaklar uzun iken ojeler daha hoş duruyor bence.

ayy tesekkür ederim :17: bende seviyorum uzun tırnakta oje cok uzun değil ama zaten benim tırnak yapım uzun bazen buna cok takılıyorda söylemek istedim:27:

bende oje sürmeyi çok seviyorum tırnaklarım renkli renkli olunca daha bir hoş duruyor bende bikaç ojeyi birbirine karıştırıyorum ve kendi renklerimi ortaya çıkarıyorum çok güzel renkler ortaya çıkıyor ve tırnaklarımda çok hoş duruyor :1:

eklesene fotosunuuuuuuuuuuuu

ay fotoları da hazırlamıştım heyecandan eklemeyi unutmuşum :1: ilk denemem ama unutmayın kızlaaar, üzerinde çalışıp yeni renkler elde edeceğim. :52:

alix avien 243 tü sanırım mora çalan füme ve flormar 310 beyaz karışımı biraz daha koyu ekleyip ya da lila-mor karıştrıp deneyeceğim :52:

ışığa göre çok değişiyor renk yahu bu fotolarda, pastel gri azıcık da mor esintisi var diyeyim :9:

Eklentiler

• $ben_gri.jpg
    $ben_gri.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC01067.jpg
    $DSC01067.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 92
cılgınsınız sız yaa :) cok begendımm :) paylasımınız ıcın tsk :)) cok kıskandım bende denıcem bı ara :)

bak beyaz al içine 3 yada 4 damla lacivert at oda pudra mavisi cok guzelllllll:27:

bayıldım yaaa kızlar iş güç yapmıyormusunuz sizler..ne güzel duruyor öyle tırnaklar:nazar::nazar:benim tırnaklar hemen kırılıyor :50:vallahi kıskandım ayrıca renkler çok güzell:34:

bak beyaz al içine 3 yada 4 damla lacivert at oda pudra mavisi cok guzelllllll:27:

bugün o yukardaki grimsi renge lacivert kattım biraz :64: maviye çalan oldu hani bi ara olay olduydu ben gri-mavi renk arıyordum alix avien'de nosu vardı ama hiç bi yerde yok :8: oh ohhh :8: :allah razı olsun smile: :27:

aa bak o dediğin hani flormar 304 diyorlar onu da hiçbir yerde bulamadım öyle olur belki de di mi?

bugün o yukardaki grimsi renge lacivert kattım biraz :64: maviye çalan oldu hani bi ara olay olduydu ben gri-mavi renk arıyordum alix avien'de nosu vardı ama hiç bi yerde yok :8: oh ohhh :8: :allah razı olsun smile: :27:

aa bak o dediğin hani flormar 304 diyorlar onu da hiçbir yerde bulamadım öyle olur belki de di mi?

o oje artıkım yok onun için beyaz içine 2 damla at lacivert olur chanel rivada öle işte :27:

Back