Kendi Yaptığım Ojeler

veritanın siyahı ile yaptım ama she nin siyahı ve flormar nail art siyahıda yogun

aaa kırmızı çılgın olur mu kıs hiç artık o benim için normal bir renk hatta iş görüşmesinde kırmızı da olabilir ama ben mühendislik görüşmelerine gittiğimden pek kokoş görünmek istemiyorum,ama satış işiyle ilgili bir yere gitsem kırmızı oje sürebilirim onlar kokoş istiyorlar zati..benim için çılgın renkler cart pembe tonları,yeşiller,maviler,morlar ama hepsini de seviyorum yani youknow sayesinde de bana da cesaret geldi sizin sayenizde artık o tonları da sürebiliyorum kıyafetime göre..
onların hepsi konada uygun mavi haric pembesi cok guzel bak ama simlileri alma konad olmaz onlarla birde flormarın nail art mavisi var onu al bak dur ben sana yazayım ben asetonu eminönunden aldım 1 lt 5 tl aseton kokmuyor
sağol canım peki senin asetonun markası var mı , memnun musun sen ?

Son düzenleme:
zemindeki ojeyi ben yapmıştım basta ekledim biliyorsun onun uzerindeki mavi claires 40

memnunum canım digerlerinden daha iyi siliyor roon form adı

ben aldım 1 ay önce falan , flormar 413 - golden rose 75, golden rose daha koyusu 25 ... 3 ününde fotolarını koyabilirim sonra :)

biliyorum bunları tabiki bende 1 sene önce aldım ama golden rosenin o ojesi yok demek istemiştim oda yeni gelmiş şişe olarak yani

ooyyy you_knowum yine coşmuşşş, topiği coşturmuşşşş, hepsiciği sanat eseri bunların

he işte normal de, görüşmeye gitse insan mümkün mertebe dikkat çekmeyecek şeyler gerekiyor, çünkü öğrenci milleti her daim pür dikkat nereden dikka tçekici bi şey olsa oraya odaklanıyor, tabii işe girdikten sonra salmak lazım

youknowcum hepsi çok güzel,not alıyorum iyi ki golden rose altın rengini almışım çok işime yarıycak gibi görünüyor..en son zümrüt yeşili alix aviene de bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…