- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Orkideeeee
kirbiyee :))))banami diyorsunuz anlayamadim tepkiniz kime ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kirbiyee :))))banami diyorsunuz anlayamadim tepkiniz kime ?
Iste konuya eksik goz gezdirmissin yetmemis. Annen her seyini Isvicre'den tirla gondermiyorsa baya zorlaniyorsundur Turkiye'de beslenirken. Uzuldum senin adina.daha dikkatli goz gezdirmeye luzum gormuyorum acikcasi patateside cikolatayida sevmem ama imam erigine bayilirim ekmegide severim gonul isterdi sana yerli bugdaydan uretilmis ekmek yiyorum diyebilmeyi ama supheli bir durum sana tamamen yerli oldugundan hic suphem olmayan tozdan olusan cayinla guzel bir gun diliyorum afiyet olsun canim bi ara sana mevlana cayi yollamak isterim yurt disindakilere ozel buradan yolluyorlar harmani cok guzeldir belki ozaman cayinda yerli olsa bile sana sadece tozunu icirdiklerini anlayabilirsin
Kiz ne hasbelkaderi? Ne anlatiyorsun? Ben burada mutluyum is ya da egitim icin gerektiginde gidiyorum. Sen niye gitmiyorsun ki hasbelkader? Her konuda 3 poset yorumunu gorunce uzuluyorum gidemiyorsun diye.kirbiyee :))))
Sana demiyor tepkisi bana:)banami diyorsunuz anlayamadim tepkiniz kime ?
vallahi zorlaniyorum ne yalan soyliyim domates aliyosun tezgahin onunkirmizi arkasi sariIste konuya eksik goz gezdirmissin yetmemis. Annen her seyini Isvicre'den tirla gondermiyorsa baya zorlaniyorsundur Turkiye'de beslenirken. Uzuldum senin adina.
E git bari canim. Neden gitmiyorsun? Tirla pahaliya gelir. Orada daha ucuza temin edersin. Tasima suyla donmez. Konya cayini icince aksamlari rahatlayip sabahi mi bekliyrsun?vallahi zorlaniyorum ne yalan soyliyim domates aliyosun tezgahin onunkirmizi arkasi sari
et aliyosun yarisi angus eti et tadi var demeye sahit lazim tavuk desen antibiyotikle suyla sismis kasaptan aldim 4 kilo pisirince kaldi 1 kilo hesabi birde ordan aldigin paranin 5 katina aliyosun ha ucuz falan degil yani yumurta aliyosun kabugu zar gibi isik acip kapatmaktan tavugun kuluckasi sasmis imkan olsada tirla gelse keske
e boyle diyince haliyle bu gercekleri kabul etmis oluyosun oylemiE git bari canim. Neden gitmiyorsun? Tirla pahaliya gelir. Orada daha ucuza temin edersin.
elinize saglikuff seviye yerlerde gercekten. Konu yine Türkiye´de yasanmaz söyle kötü böyle kötüye gelmis. Yurtdisinda yasamak isteyen buyursun gelsin. Ama bazi yorumalara cidden sinir oldum ve kibledim
Cok yanlis anlamissin. Gidebilirsin diyorum. Benden yana kafan rahat olsun. Bence gidebilirsin. Ben ulkemde mutluyum.e boyle diyince haliyle bu gercekleri kabul etmis oluyosun oylemi
gidip gidemeyecegimi sana sormuyorum zaten istersem herturlu giderim o ayri meselede aksini iddia edemeyecegin konulara yorum yapip daralincada gidebilirsin cok sacma olmadimiCok yanlis anlamissin. Gidebilirsin diyorum. Benden yana kafan rahat olsun. Bence gidebilirsin. Ben ulkemde mutluyum.
Yazdigin mesaja gore sen beslenemiyorsun. Seni guzel ulkemizde tutan tam olarak nedir? Ben basindan beri karsi degilim zaten gitmene bunu eski mesajlarimda belirttim. Kalmak istersen de kardesce yasayalim yani. :) hep sikayet...gidip gidemeyecegimi sana sormuyorum zaten istersem herturlu giderim o ayri meselede aksini iddia edemeyecegin konulara yorum yapip daralincada gidebilirsin cok sacma olmadimi
sen mutlu olabilirsin sana git diyen olmadi
ailem var cunku burada kaybettigim kardesimin mezari bile burada anlatabildim mi sanmiyorum cunku siz guzel ulkenize kotu demisiz saniyosunuz ulke guzel tabiki guzel altinda hepimizin ecdadinin kani var bu topraklarin kotu olan baska seyler ben dagina tasina topragina laf etmiyorum bu ulkenin insanlarina hak etmedikleri hayati reva gorenlere kiziyorum imkanlari sadece kendine isletipte geriye kalani gormeyen herkese herseye kiziyorum derdim ulke degil bu bayana bu konuyu actiran sistemi sevmiyorumYazdigin mesaja gore sen beslenemiyorsun. Seni guzel ulkemizde tutan tam olarak nedir?
Sistemi begenmeyebilirsin ama hic bir sey yapmadan sadece konusmak komik. Begendigin sistemleri insanlar calisarak kurdu sikayetle degil. Annen gecim icin, vefat etmis kardesi birak sag olan evladina ragmen gitmis. Cok da mantikli degil yani bahanen. En onemli ailen annen degil mi? Eksik seyler var yazinda.ailem var cunku burada kaybettigim kardesimin mezari bile burada anlatabildim mi sanmiyorum cunku siz guzel ulkenize kotu demisiz saniyosunuz ulke guzel tabiki guzel altinda hepimizin ecdadinin kani var bu topraklarin kotu olan baska seyler ben dagina tasina topragina laf etmiyorum bu ulkenin insanlarina hak etmedikleri hayati reva gorenlere kiziyorum imkanlari sadece kendine isletipte geriye kalani gormeyen herkese herseye kiziyorum derdim ulke degil bu bayana bu konuyu actiran sistemi sevmiyorum
e banane annem gitmisse GECİM İCİNSistemi begenmeyebilirsin ama hic bir bir sey yapmadan sadece konusmak komik. Begendigin itemlri insanlar calisarak kurdu sikayetle degil. Annen gecim icin vefat etmis kardesi birak sag olan evladina ragmen gitmis. Cok da mantikli degil yani bahanen. En onemli ailen annen degil mi? Eksik seyler var yazinda.
e banane annem gitmisse GECİM İCİN
annem gitti diye bendemi esimi birakip gideyim yani bahane uretmiyorum kendini fazla unursuyosum benim icin bahane uretilecek en son insan bile degilsin sen
ben kendi tercihimi secip burada yasiyorum burada kendi ulkemde yasiyorum diyede koyun gibi herseye boyun egecek kabullenecek degilim
sen boyle istiyosun diyede kabullenmeyecegim skildim senin deli sacmasi fikirlerinle ugrasmaktan git biraz calisda aldigin parayi hak et sabahtan beri burda vatan millet sakarya diyip isten kaytararak maas aliyosun uretimden bahsediyosun calismaktan bahsediyosun kendince yorumlar yapiyosun skildim artik bu sana son yazim