• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ülkende dişlanarak mi yaşamak yoksa yurt disinda mi ?

tamam hadi bizee patates yiyerek sistemi kuralim senimi kiracagiz
bun isin oncusu sen ol ve ara gereken yerleri deki biz sistem kuracagiz sadece patates yiyecegiz bundan sonra sizde bu sisteme uyacaksiniz kalkinacagiz de ?
Biz ailece cok guzel isler yapiyoruz zaten. Dunyayi kurtaramiyoruz issizlik maasiyla yasayalim bari diyenlerden degiliz. Ne oldu patatesi begenmedin mi? Almanya'dan ornek al biraz. Sen belgesel izlemeyi cok seviyorsun. Bir suru materyal bulabilirsin bu konuda.

Biz ailece cok guzel isler yapiyoruz zaten. Dunyayi kurtaramiyoruz issizlik maasiyla yasayalim bari diyenlerden degiliz. Ne oldu atatesi begenmedin mi? Almanya'dan ornek al biraz. Sen belgesel izlemeyi cok seviyorsun. Bir suru materyal bulabilirsin bu konuda.
lafi deistirme bu ise oncu olacakmisin hadi sistem kuralim sistem sistem diye agliyosun sabahtan beri oncu ol iste kurtar bu milleti

Cig kofte degil her zamn oyle ..
Cok derin mevzular..
Bilmiyorum..
Turkiyede cok basimi agritacaklar gibi noldu ne bitti ..
Ya ne bileyim cok kararsziim cok vaktim yok..
Biletim 20 gun icinde alinacak bir karar almam lazim..
Suanda yurt disindayim turkiyeye gitmeden burda bir sansimi denemek istiyorum bulursam is kalirim yoksa donerim tr ye..
Yurt dışına ne zaman gittiniz nerede kalıyorsunuz?

lafi deistirme bu ise oncu olacakmisin hadi sistem kuralim sistem sistem diye agliyosun sabahtan beri oncu ol iste kurtar bu milleti
Evet kendi isimizde sistem kuruyoruz zaten. Guzel isten kastim o. Lafi degistirmek ya da demagoji yapmak benim isim degil senin uzmanligin.

Evet kendi isimizde sistem kuruyoruz zaten. Guzel isten kastim o. Lafi degistirmek ya da demagoji yaomak benim isim degil senin uzmanligin.
kendi isinde baba sirketinde sistem kurmakla olmuyo issizlere is verecekmisin uretmek issteyene maddi manevi destek verecekmisin patatesi 2 kisi yersek olmaz sistemi bastan kurmak icin herkese oncu olman lazim
sabahtan beri konusuyosun bozuldukca kendince biseyler yaziyosun sonra lafi deisen biz oluyoruz he canim hee anliyoruz biz burda seni babasinin sirketinde cayini yudumlarken cok guzel isler yaparken saatlerdir kadinlar klubunde takilan profesor

babanin sirketinde oturursan aglamazsin tabi ben aglamiyorum zaten caresiz insan icin uzuluyorum ve evet issizlik sartlari burdan daha iyi
Basarili insanlar babasinin dayisinin faydasi olmadan bir yere gelemez bakis acin cok acinasi bence. Babamdan bahsetmiyordum ayrica. Esimden bahsediyordum. Inanmayacaksin ama esimin ve hatta babasinin da sirketi yok :KK70:

hadi canim sen git yesil cayini falan ic patatesi yersin sonra sistem kurarken bir ara bu konuda askida kaldi ama verecek cevabin yok tabi sistemi en bastan kurarken haber ver banada

Basarili insanlar babasinin dayisinin faydasi olmadan bir yere gelemez bakis acin cok acinasi bence. Babamdan bahsetmiyordum ayrica. Esimden bahsediyordum. Inanmayacaksin ama esimin ve hatta babasinin da sirketi yok :KK70:
yav he he ailecek sisteminizi baskalarinin altinda calisarak kuruyorsaniz o daha aci bence sistem kuruyorlarmis ailecek oyle diyordun ya ordan yola ciktim nikola tesla mubarek sistem kuruyor bizimki acilin

hadi canim sen git yesil cayini falan ic patatesi yersin sonra sistem kurarken bir ara bu konuda askida kaldi ama verecek cevabin yok tabi sistemi en bastan kurarken haber ver banada
Sistemi en bastan kurmaktan bahseden kim? Rome wasn't built in a day demisler. Annen araciligiyla vizeye basvur da Isvicre'de "cukulata"ni ye sen. Issizlik maasi vermek icin kirmizi hali serip seni bekliyrlarmis.

yav he he ailecek sisteminizi baskalarinin altinda calisarak kuruyorsaniz o daha aci bence sistem kuruyorlarmis ailecek oyle diyordun ya ordan yola ciktim nikola tesla mubarek sistem kuruyor bizimki acilin
Baskasinin altinda degiliz de ne olmus baskasinin asti olmak kotu bir sey mi? Annen de isci emeklisi sonucta. O bile gocunmamis. Sen gocunuyor musun?

Sistemi en bastan kurmaktan bahseden kim? Rome wasn't built in a day demisler. Annen araciligiyla vizeye basvur da Isvicre'de "cukulata"ni ye sen. Issizlik maasi vermek icin kirmizi hali serip seni bekliyrlarmis.
ben cikokatami yerken sende burda sistemini kurmaya devam et sen sistem kurunca gelir birazda burda issizlik maasi alirim

Baskasinin altinda degiliz de ne olmus baskasinin asti olmak kotu bir sey mi? Annen de isci emeklisi sonucta. O bile gocunmamis. Sen gocunuyor musun?
sistemimizi kuruyoruz diyince insan fabrika falan yonetiyorsun saniyorda senin kurdugun sistemi herkes kuruyor bununla boburlenme bence sanirsin memleketi kurtaracak hava binbesyuz neyse ben gideyimde evindeki sistemi kurayim en iyisi

sistemimizi kuruyoruz diyince insan fabrika falan yonetiyorsun saniyorda senin kurdugun sistemi herkes kuruyor bununla boburlenme bence sanirsin memleketi kurtaracak hava binbesyuz neyse ben gideyimde evindeki sistemi kurayim en iyisi
Ne sistemi oldugunu bilsen boyle demezsin ama. Sana simdilik cukulata sistemi de yeter. Oradan basla sen. Ama issizlik maasi daha cazip tabi sana. :)

Ne sistemi oldugunu bilsen boyle demezsin ama. Sana simdilik cukulata sistemi de yeter. Oradan basla sen. Ama issizlik maasi daha cazip tabi sana. :)
evet issizlik maasi daha cazip neden ben calismis bunu haketmisim ki vermisler o maasi degilmi demekki hakkimmis evlenirken isten ayrilip tazminatimida aldim buarada onuda yedim sen yemeyeceksin tabi isten cikinca issizlik maasim sizin olsun ayol ben istemiyorum dersin

Back