• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ülkende dişlanarak mi yaşamak yoksa yurt disinda mi ?

evet issizlik maasi daha cazip neden ben calismis bunu haketmisim ki vermisler o maasi degilmi demekki hakkimmis evlenirken isten ayrilip tazminatimida aldim buarada onuda yedim sen yemeyeceksin tabi isten cikinca issizlik maasim sizin olsun ayol ben istemiyorum dersin
Simdi hakedilmis issizlige mi dondu konu. Cevir kazi yanmasin diyorsun yani :) Surekli vermiyorlar ama issizlik maasini ne yapacaksin? Bol bol isci alma devri de bitti. Isin zor tatlim

Simdi hakedilmis issizlige mi dondu konu. Cevir kazi yanmasin diyorsun yani :) Surekli vermiyorlar ama issizlik maasini ne yapacaksin? Bol bol isci alma devri de bitti. Isin zor tatlim
calismadigim parayi tabiki vermeyecek veren varsa soylede gidip ordanda alayim calismadan issizlik maasi veriyorlar dedigimi sanmiyorum zaten oyle bi guzelligin hic bir yerde olmadigini bilmeyecek kadar saskin degilim henuz de sen benim yazdigimdan onu cikaracak kadar saskinsin demekki

O yuzden ilk yazdigim yerde "cukulata"yazdim geri donup bakabilirsin. :))) Dur misilleme yapayim "bu arada" diye yaziliyor buarada degil :p
cukulata nin bilmedigim bir anlami mi var acaba geri donup baktigimda da cukulata na bir anlam veremedim bu arada ogrendim bak saol

calismadigim parayi tabiki vermeyecek veren varsa soylede gidip ordanda alayim calismadan issizlik maasi veriyorlar dedigimi sanmiyorum zaten oyle bi guzellihin hic bir yerde olmadigini bilmeyecek kadar saskin degilim henuz de sen benim yazdigimdan onu cikaracak kadar saskinsin demekki
ilk yorumda aklina ilk once issizlik gelip daha iyi diyecek kadar saskin olan sensin. Dusunce sistemin o kadar tuhaf ki aklina ilk issizlik olasiligi geliyor. Kiz burada yurtdisinda kalmak uzerine fikir almak icin konu acmis. Issiz kac ay yasayacak da boyle sacma bir yorum yapiyorsun?

Rica ederim. Ne zaman istersen bana bir mesaj at yardimci olurum. Simdilik verdingkinder ve Alman tarihi sana yeterli gelecektir.
cukulata nin bilmedigim bir anlami mi var acaba geri donup baktigimda da cukulata na bir anlam veremedim bu arada ogrendim bak saol

off sıkıldım daha yeter gari yaa
Rica ederim. Ne zaman istersen bana bir mesaj at yardimci olurum. Simdilik verdingkinder ve Alman tarihi sana yeterli gelecektir.
canim benim alman tarihine ihtiyacim yoktu onu niye verdin onuda anlamadim da neyse saol yine de bak dort gozle bekliyorum sistemi kurmani patates yiyecegiz daha seninle birlikte sistem kurarken

ilk yorumda aklina ilk once issizlik gelip daha iyi diyecek kadar saskin olan sensin. Dusunce sistemin o kadar tuhaf ki aklina ilk issizlik olasiligi geliyor. Kiz burada yurtdisinda kalmak uzerine fikir almak icin konu acmis. Issiz kac ay yasayacak da boyle sacma bir yorum yapiyorsun?
issizlik orani daha iyi demek istemistim aslinda orada ama konu nasil olduysa issizlik maasina geldi neyse calisirsan issizlik sartlarida herturlu daha iyi buda bir gercek yalan yanlis birsey olmamis

off sıkıldım daha yeter gari yaa

canim benim alman tarihine ihtiyacim yoktu onu niye verdin onuda anlamadim da neyse saol yine de bak dort gozle bekliyorum sistemi kurmani patates yiyecegiz daha seninle birlikte sistem kurarken
Hazir var gel yer misin? Kazanilmis hak sana burada yazarken kazandin:)

issizlik orani daha iyi demek istemistim aslinda orada ama konu nasil olduysa issizlik maasina geldi neyse calisirsan issizlik sartlarida herturlu daha iyi buda bir gercek yalan yanlis birsey olmamis
Devamli issizlik dusunmen cok ilginc. Biz oyle bir alternatifi aklimiza bile getirmiyoruz. Zihniyet farki. Allah muhtac etmesin issizlik maaslarina x tazminatlarina.

Devamli issizlik dusunmen cok ilginc. Biz oyle bir alternatifi aklimiza bile getirmiyoruz. Zihniyet farki. Allah muhtac etmesin issizlik maaslarina x tazminatlarina.
cunku bayan bir mesajinda is bulabilme ihtimalinden bahsetmis gidecegi yerde turk restoranlarin falan oldugundan bahsetmis mesela ona istinaden bir yorum olmustu ama sen tabi kendimi ispatlayayaim ulkecilik oynayayim diye yazdin sistemi kuramadiginla da kaldin ben napayim
mesela bayan bir mesajinda da asya ulkesinden bahsettigini vurgulamis ama sen kendimi gosterecegim diye onada bakmamissin sonuc olarak konu sahibine bir olanak saglayabildiniz mi hayir

yok canim ben sistem kurarken yiyecegim patatesi totem yaptim
Issiszlik maasiyla yedigin patateslerden sira gelirse neden olmasin. Bu arada arkadasin konusuna daha dikkatli gz gezdirebilirsin. Patates, bugday, cikolata tuketimine dikkat et. Yan etki yapmasin. Ben de bir cay demleyeyim :) Tamamen yerli :)

avrupada yasayıp nimetlerindne faydanalıp sonra türkiye cokkkkk iyi beee diyen tip insallah 1400 maasla türkiyeye gelirsin ev yok haaa ona göre

bide biri demis 30 senede ev alınıyo en mantıklısı burdaki gibi 10 senede ödicem diye ne tatişe gidiyo insanlar ne geziyo ayrıca aylık taksitleri en az 2000den asagı degil ki cok minimum söyledim 400 bin den asagı ev yok nerdeyse buyuk sehirlerde
ama avrupada adamlar aylık 200 euroyla taksitle ev ödüyolar

dünyanın 100 degil nerdeyse 1000 yıl gerisine düstük allah sonumuzu hayır etsin

avrupada yasayıp nimetlerindne faydanalıp sonra türkiye cokkkkk iyi beee diyen tip insallah 1400 maasla türkiyeye gelirsin ev yok haaa ona göre

bide biri demis 30 senede ev alınıyo en mantıklısı burdaki gibi 10 senede ödicem diye ne tatişe gidiyo insanlar ne geziyo ayrıca aylık taksitleri en az 2000den asagı degil ki cok minimum söyledim 400 bin den asagı ev yok nerdeyse buyuk sehirlerde
ama avrupada adamlar aylık 200 euroyla taksitle ev ödüyolar

dünyanın 100 degil nerdeyse 1000 yıl gerisine düstük allah sonumuzu hayır etsin
E niye gitmiyorsun. Seni bekliyorlar. Kp'den gelen bileziklerle saglam yatirim yaparsin oralarda.

Issiszlik maasiyla yedigin patateslerden sira gelirse neden olmasin. Bu arada arkadasin konusuna daha dikkatli gz gezdirebilirsin. Patates, bugday, cikolata tuketimine dikkat et. Yan etki yapmis. Ben de bir cay demleyeyim :) Tamamen yerli :)
daha dikkatli goz gezdirmeye luzum gormuyorum acikcasi patateside cikolatayida sevmem ama imam erigine bayilirim ekmegide severim gonul isterdi sana yerli bugdaydan uretilmis ekmek yiyorum diyebilmeyi ama supheli bir durum sana tamamen yerli oldugundan hic suphem olmayan tozdan olusan cayinla guzel bir gun diliyorum afiyet olsun canim bi ara sana mevlana cayi yollamak isterim yurt disindakilere ozel buradan yolluyorlar harmani cok guzeldir belki ozaman cayinda yerli olsa bile sana sadece tozunu icirdiklerini anlayabilirsin

daha dikkatli goz gezdirmeye luzum gormuyorum acikcasi patateside cikolatayida sevmem ama imam erigine bayilirim ekmegide severim gonul isterdi sana yerli bugdaydan uretilmis ekmek yiyorum diyebilmeyi ama supheli bir durum sana tamamen yerli oldugundan hic suphem olmayan tozdan olusan cayinla guzel bir gun diliyorum afiyet olsun canim bi ara sana mevlana cayi yollamak isterim yurt disindakilere ozel buradan yolluyorlar harmani cok guzeldir belki ozaman cayinda yerli olsa bile sana sadece tozunu icirdiklerini anlayabilirsin
hosafcı bunlar beee hasbel kader gitmis iste ötüyo bülbülll

Back