• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi rahminizi elle test ederek hamileliği öğrenme

adetime 6 gün var..bende az önce bu yöntemi denedim ve elime bişi değdi...sanırım bu ayda olmadııı

slm arkadaşlar benm adetim 8 eylülde idi günüm geçti dün test yaptım negatif çıktı bu yöndemi deniem korkuyorum sizce testi teklamalımıyım

hiç duymamıştım yazılanları okuyunca acaba dogru olab,ilirmi diye içimden geçirmedim degil hani benimde günüm geldi ama korkuyorum tahlil yapmaya 4 senedir olmuyo 1 haftadır gögüslerim sancıyo acaba hamile olabilirmiyim

ya kızlar benimde adetime 7 gün var ve bi kaö gündür acayip sancılarım var belim kasıklarım çok feci ağrıyo sanki adet olacak gibi 3 gün önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım yüzde kaç hiç korunmadık çünkü bu ay

ben korkumdan yapamıyorum ama yapabilenler doktorların eline taktığı beyaz eldiven varya onlardan takıp test edebilirler rahimlerini lise arkadaşımın annesi ebe valla dayanamadım aradım sordum dedim yasemin teyze elimizle rahmimizi test edip gebeliği anlaybilirmiyiz böyle böyle dedim evet zaten gebelikten şüphelenip jinekologa gitsen önce alttan bakar sonra test ister dedi normalde ne şikayetin olursa olsun mutlaka doktor parmak sokar dedi rahim yatağını hissetmek için dedi kendi kendine anlarsın tabi ne var dedi sok parmağını sonuna kadar ama beyaz eldiven tak ve birazda kayganlaştırıcı sür parmağına dedi şöyle parmağını hareket ettir çarpıyorsa birşeye gebe değilsin ama bomboşsa gebesindir dedi de bende o cesaret nerdekaydirigubbakcemile3

kızlar sonunda denedim gülmeyin sakın parmağıma prezervatif takıp öyle soktum hissetmedim ama hiçbişi:roflol:
ya bi cesaretimi toplasam parmağımı sokucamda ayyyy korkuyorum ya.
acaba parmağımı sonuna kadar sokmammı gerekiyor?

vaginal tablet kullanırken bi sorun olmuyo ama hamlelik için yapmak niye bu kadar tuhaf oluyo onu annamadım. sırnaşık şey hiç mi hiç yapamam gibi geliyo bana :1no2:

kızlar nihayet becerdim ama o kadar çok acıdıki senağlama
yalnız vajina kaslarımı çok sıktım az kalsın parmağımı çıkaramıyordum o yüzdende pek anlayamadım parmağıma sağdan soldon üstten birçok et değdi.fisfisfis

yaa kıslar bişi sorucam lütfen buna açıklık getirirmisiniz normalde dr lar biz yatar pozisyondayken alttan muayne ediyolar şu bi kesinki öle anlıyolar ama biz yatarken kendimizi nasıl muayne edicez yani wc de çömeşirken nasıl anlıcaz bunu biz ebe tanıdıgı biri vardı o ögrenebilirmi acaba

gülceza cım benim bir ebe tanıdığım var ve ben ona sordum oda evet gebeliği böyle öğrenmek doğru dedi ve bende kendimi zorlayarak yaptım bunu çömelirken falan değil yatacaksın ayaklarını duvara dayayacaksın sanki dr masasındaymış gibi o pozisyonda durcaksın yani ve orta parmağını sokcaksın sonuna kadar zaten elin birşeye çarpıyorsa belli ama boşsa hemen çek çünkü bebek var demektir.

hımm bunu merak etmiştim saol canım aydınlattıgın için denicem bende dün adet olmam gerekliydi olmadım bakım ne olucak

canım şimdi denedim ve çook ilerlerde çook az degiyo yani ilk girdiginde hiç bişi parmagıma degmedi ama zorladım biraz daha ileriye dğru o zman çokı az degdi yani derlerya degdi degmedi gibi oldu inş hamileyimdir 4 buçuk denedir bekliyorum çünkü

inş canım biraz daha geçsinde öle test yaparım artık hayırlısı rabbimden pek umutlanmak istemiyorum

Back