• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi rahminizi elle test ederek hamileliği öğrenme

gecikmemin 4. günü kan verdim negatif çıktı ama halen regl olmadım

hiç gecikmelerim olmadığı için bu gecikme bana tuhaf geldi

ama eski ninelerin yöntemi doğru galiba benim parmağıma boşluk gelmemişti........

adet tarıhım 18 agustos yanı4 gun var, azonce denedım parmagıma bısey carptı demekkı bu ayda olmadı 32 ay olmadıgı gıbı bu ayda olmadı :kızgın:

evet kızlar dedıgım gıbı bende yapmıstım ve elıme bısey carpmıstı sonuc olarak bugun hastalandım hemde 1 gun onceden............

slm kızlar :1no2:

benimde aklıma takıldı bu konu yaa 3 gündür araştırıyorum nasıl belli olur nerden anlaşılır diye test yapmaktanda korkuyorum beklemek en iyisi diyorum sabredemiyorum kafam çok karışık bu yönetemi eğer deneyebilirsem kaydirigubbakcemile3 sonucu size yazarım...3 gün gecikti hala bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun

slm kızlar bende bi acayiplik var adetim 20 agustos yani yarın ama ben bugün acayip bir bel ağrısı ile uyandım hayatımda hiç ama hiç adet sancısı çekmedim hatta kanımın geldiğini bile hisstemedim üşütme olamaz çünkü sistit olmamak için yaz kış patik giyer battaniye ile yatarım bütün gün baktım hiçbir şey yok sadece bel ağrısı kasıklarıma ve vajina üstüme kramp tarzı ağrılar giriyor 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş parmağımı sokup deneyim dedim ama cesaret edemiyorum az bişi soktum parmağıma kahverengi leke yine geldi acaba yerleşme kanaması olabilirmi?25 aydır olmuyor kendimi çokta kaptırmak istemiyorum ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum yarın aslında herşey belli olcak ama sabırsızlanıyorum.

kızlar ben denedim ben baya ilerde.ve 2 gün önce test yaptım .2. çizgim silik çıktı.daha adetime gün var sanırım hamileyim demi?

kızslar bence bu yöntemi denemeyin,eskidenb ebeeler belki yapıyormustur ama onlar bilirler tam olarak nerde vs.bilinçsizce yapılırsa düşüğe bile sebep olabiliyor vajinal muayene.senelerdir bekleyen arkadaslarımız var , hamile kalmışsanız ve bundan dolayı bebeğinize bişi olursa nasıl sabredilir arkadaslar.Allah aşkına 3 liralık test için değer mi??

ya kızlar yine denemeye çalıştım ama yok ya çok korkuyorum parmağımın ucunu sokup rahmimi kasınca parmağım sıkışıyor ve o sıra parmağıma bişeyler değiyor ama et gibi şeyler yok ben yapamıyorum en iyisi günümü beklemek.

ya kızlar yine denemeye çalıştım ama yok ya çok korkuyorum parmağımın ucunu sokup rahmimi kasınca parmağım sıkışıyor ve o sıra parmağıma bişeyler değiyor ama et gibi şeyler yok ben yapamıyorum en iyisi günümü beklemek.

bende yapamam kaç gün kaldı adetine

banada sacma geldi kesin sonuc için kan testini bekliyorum reglime 4 kaldı inşallah hamileyimdir :Saruboceqa.s.:

ben bunu denedim ve evet hamileyim ama dış gebelik var sanırım dr umun dediğine göre mafoldumben

Back