inanın çok zor dönemler biz burda hepimiz kadınız ve bşirbirimizi en iyi anlayanlar olmalı en çok yardım eden en çok birleşen ve derlerini sevinçlerini sorunlarını paylaşan olmalıyız birbirimizi en iy anlayanlar gene bizleriz.uabbim tez zamanda tüm bebek isteyen ve çok bekleyenlere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına kondurur bekletmeden inş tabi benide tez zamanda yüzümüz güler inş ayrıca düşük yapmak öle kolay bişi degil öle parmak girdi başka şey girdi düşük yaptım olmaz bende düük yaptım bunuda söylıyeymde sonra yanlış anlaşılma olmasın bebek korunaklı biyerde oluyo bilirsiniz zaten düşük tehtidi varsa ozaman belkii zararı olur ama oda çok zor çünkü parmak içeri girdiginde zorlanıcak o bebegi ordan kopartıcak kadar bi zarar verilmicektir emin olun buna.bizim parmagımızın girdigi yerde bebek yok biz vajina içine giriyoruz rahim içine degil tabikide bebege ulaşmak in önce rahim agzını geçmek lazım ki oda imkansız yapında demem kim ne isterse onu yapsın ama kesinlikle yapmayın düşük olur da demem.siz kendiniz kendi vücudunuzu daha iyi bilirsiniz canlarım
Son düzenleme: