Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben anlayamıyorumki aşırı kasıyorum kendimi daha parmağımın ilk boğumu girer girmiz 4 taraftan bişeyler değiyor elime ayrıca bende rahim küçüklüğü ve vajen darlığı var acaba o yüzdenmi elime hemen değiyor ya şu adetim olsun bitsin hemen ardından birdaha bakcam aynısı birdaha yapmıcam.
ne alaka dr lar bakmıyor mu alttan evt bunu bende yaptım ve bunu yapmam sayesinde evde doğum yapmadım benim anladığım şeyi salak dr anlamadı
açıklamasını yapmamayayım ama bunun sayesinde daha büyük felaketten kurtuldum en azından hastanede doğurdum melek olan yavrularımı
tabi bu hijyenik olmalı ve herzamn yapılmamlı
kontroldün hamilelikte doğru olup olmadığını bilmiyorum ama bunu çok kişi yapmıştır eminim
ya kızlar bu üstüne adet olma nasıl oluyo aynı adet gibimi oluyo yoksa dahamı az sürüyo ne olur aydınlatın beni bu konuda
ben korkumdan yapamıyorum ama yapabilenler doktorların eline taktığı beyaz eldiven varya onlardan takıp test edebilirler rahimlerini lise arkadaşımın annesi ebe valla dayanamadım aradım sordum dedim yasemin teyze elimizle rahmimizi test edip gebeliği anlaybilirmiyiz böyle böyle dedim evet zaten gebelikten şüphelenip jinekologa gitsen önce alttan bakar sonra test ister dedi normalde ne şikayetin olursa olsun mutlaka doktor parmak sokar dedi rahim yatağını hissetmek için dedi kendi kendine anlarsın tabi ne var dedi sok parmağını sonuna kadar ama beyaz eldiven tak ve birazda kayganlaştırıcı sür parmağına dedi şöyle parmağını hareket ettir çarpıyorsa birşeye gebe değilsin ama bomboşsa gebesindir dedi de bende o cesaret nerdekaydirigubbakcemile3