Kendi rahminizi elle test ederek hamileliği öğrenme

hımm değişik bi fikirdeniycem bnde sğl

bumuyani, nasil bir fikir banada soyle lutfen.3 gun kaldi catliyacagim ne yontem denesem.dun test yaptim ama negatif,birde erkek cocugu olunca hormon idrara daha gec karisiyomus yani erkek cocuklarda hemen cikmiyomus teste, yoksa benimki erkekmi yada hamile degilmiyim simdi ben

ya ben denedim elim bosluga gelmedi,3 gun var adetime, yani ben adetmi olucam

bilemiyorum canim hele bi adet günün gelsin o zaman kesinlik kazanir. Ben ilk duydugumda adetliydim elim bosluga geldi, zaten öyle olmasida lazimmis. Simdi bu ay ilk defa adetten önce yani bugün sen yazinca test ettim elim bosluga gitti. Sen parmagini ta dibe uzatinca eline biseymi deydi?

bilemiyorum canim hele bi adet günün gelsin o zaman kesinlik kazanir. Ben ilk duydugumda adetliydim elim bosluga geldi, zaten öyle olmasida lazimmis. Simdi bu ay ilk defa adetten önce yani bugün sen yazinca test ettim elim bosluga gitti. Sen parmagini ta dibe uzatinca eline biseymi deydi?

evet canim elime bisey degdi ve sagi solunda da vardi biseyler.ben dun yaptim ama.yani adet gunu tekrarmi deniyeyim ozaman boslugami gelmesi lazim.senin adetin nezaman.sen bi dene bakalim bende yapicam bugun test edelim bakalim

eger bu ay olmazsa preseed kullanacagim.birde bir arkadas klomid kullandi hemen oldu,ama oda tehlikeliymis 7 sene sonra troid kanseri yapabiliyomus.onuda kullanmak istemiyorum

preseed aldim bu ay ilk defa kullandim yanliz pek umudum yok galiba günleri tutturamadik cünkü ya erken yada gec döllenme oldu biraz tuhaf gecti bu ay. Adetim 7 agustos. 2 gün sonra tekrar rahim testini deneyim bakalim bir gelisme varmi:icecream:

kaçgündür görüşemedikte kızlar özledim

preseed aldim bu ay ilk defa kullandim yanliz pek umudum yok galiba günleri tutturamadik cünkü ya erken yada gec döllenme oldu biraz tuhaf gecti bu ay. Adetim 7 agustos. 2 gün sonra tekrar rahim testini deneyim bakalim bir gelisme varmi:icecream:

pre-seed i ovulasyon testleriyle yap.bende o sekilde yapicam.bu ay incir suyu 2hafta icmisti sanki yumurtlamami fazlalastirdi yumurtlama akintim bu ay cok oldu.ordan anladim.birde soyle bisey duydum diyelim 14.gun yumurtlamaysa once 10.yada 11. gun iliskiye gir sperm toparlansin ve 14 gune baya sperm olmus olur sabah iyimis.preseedide kullan tabi obulasyon testlerini sonra bakalim ben bu sekilde hic yapmadim bu ay 2gunde birdi oda spermi cogaltmaz

Güzelim ben 6 yildir cocuk istiyorum 8 tüp bebek 6 asilama yaptirdik kaydirigubbakcemile3 yani hepsinden gectik her birseyi iyi biliyorum ama olmuyor iste. Sebepte yok diyorlar, endometriose hastasiyim tedaviye engel degilmis. Nasip kismet iste bazilerinki gec oluyor. Sabirla beklemek lazim, vucudumuz her ay ayni calismadigi icin takip etmekte insan bazen zorlaniyor

Güzelim ben 6 yildir cocuk istiyorum 8 tüp bebek 6 asilama yaptirdik kaydirigubbakcemile3 yani hepsinden gectik her birseyi iyi biliyorum ama olmuyor iste. Sebepte yok diyorlar, endometriose hastasiyim tedaviye engel degilmis. Nasip kismet iste bazilerinki gec oluyor. Sabirla beklemek lazim, vucudumuz her ay ayni calismadigi icin takip etmekte insan bazen zorlaniyor

canim uzuldum, ama hic belli olmaz.belkide dogru biz zamani vardir.senin yapicagin bence ne yumurtalama gununu hesapla ne regli gununu hatirla takvimleri kaldir.hicbir sey kullanma yumurtala testi vs.kafani rahat tutu.tatilde olan insanlarin cocuklarinin olma ihtimali daha yuksek cunku tatilde kafan rahat hic birseyi takmiyorsun.sende bunu dene.surekli internettede bu konulari takip edincede aklinda fikrinde surekli cocuk geziyor.biraz uzaklas kafani dinle

insanlah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin

benimde adetim gecikti baktım elim bişeye değiyor:((((((((([/QU

walla elin bosluga gelmesimi iyi gelmemesimi anlamadim ben bu isi, sadece bu isin dogru olup olmadigini anlamaya calisiyorum.

sen test yaptinmi, adetin geciktiyse belki cikar bisey. :ecrin_bebek:

benimde adetim gecikti baktım elim bişeye değiyor:((((((((([/QU

walla elin bosluga gelmesimi iyi gelmemesimi anlamadim ben bu isi, sadece bu isin dogru olup olmadigini anlamaya calisiyorum.

sen test yaptinmi, adetin geciktiyse belki cikar bisey. :ecrin_bebek:

valla senin dediğine göre yaptım.test yapmadım ama sanmıyorum bişey çıkacağını 6 yıldır bekliyorum.:gitme:

Canim bence bunu ebeleür daha iyi bilir.Bizde yapa biliriz zaten yuyununca elimizi saipta iyice yikamiyormuzyuz bence he kes yapa bilir ama her kes anlayamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bana anneannem anlatmıştı ebelik yapmış vakti zamanında ama bu yöntemi regliniz geciktikten sonra yapmalısınız..

Canim bence bunu ebeleür daha iyi bilir.Bizde yapa biliriz zaten yuyununca elimizi saipta iyice yikamiyormuzyuz bence he kes yapa bilir ama her kes anlayamaz.

yapmak zor degil.ama nasil anliyacagiz.yani kimisi diyor vajian bos olursa hamilesin kimisde tam tersini hangisi olmali

Bunu bana anneannem anlatmıştı ebelik yapmış vakti zamanında ama bu yöntemi regliniz geciktikten sonra yapmalısınız..

yani regli gectikten sonra elimize bisey degmezse hamilemiyiz. ben onu anlamak istiyorum. yani bosluk olmasi lazim regliden sonra???CADIARZU

ya benim adetime 18 gün var acaba bell olurmu?ama ben hamile kalamayacağımı biliyorum cesaretimde yok parmak sokamam eşim acaba anlamazmı dur ben bi akşam ona deneteyim değiyormu boşlukmu bi baksın.

Kızlar ben bunu şimdi yaptım bomboş dümdüz yani :utangac:
Adetimi 3 gün geçti ilk gün geçtiğinde test yaptım negatifti
Umut etmelimiyim?

arkadaslar ben bu bilgiye baska bir sitede rastladim, duyan veya deniyeniniz varmi?gelin bunun uzerine konusalim,

benim reglime 4 gun var, bu sabah kendimi test ettim ve soylenilen eger dogruysa hamile degilim.ayrica idrar testide yaptim negatif cikti, birde reglim bittikten sonrada deniyecegim, bakalim bu yontem gercekten dogrumu.

Eski kadinlar bu sekilde kendilerinin hamile olup olmadigini anliyorlarmis,

bir kac kisi bu sekilde vajinayi kontrol etmis ve bu soylenenleri dogruluyorlar.

[]orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa eliniz hiçbiyere değmiyorsa, için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

banada mantıklı geldi açıkcası
bundan 25 yıl önce annemde doktor bu şekilde bakmış
ve 40 günlük hamilesin demiş
hesaplara görede tam zamanında doğum yapmış
vardır doğruluk payı ama tam nasıl bilemiyorum

Back