- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Şeker hastalığım var ya çıkarıyor şekerimi birkaç defa komadan döndümDiyet için mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker hastalığım var ya çıkarıyor şekerimi birkaç defa komadan döndümDiyet için mi canım
Tatlı yemeden de fıldır fıldırım diyorsun yani ahahha bugünü 18 mayıs libido günü ilan edelimmbilinçaltı jimnastiği yapıyoruz aaa tatlım , tatlı yememe gerek var sanki
ben tatlıya bayılırım amaTatlı yemeden de fıldır fıldırım diyorsun yani ahahha bugünü 18 mayıs libido günü ilan edelimm
Sağol Canım benimGeçmiş olsun Miyav_su
Kızlar geri döneceğim ,acil isim çıktı görüsürüz...Tatlı yemeden de fıldır fıldırım diyorsun yani ahahha bugünü 18 mayıs libido günü ilan edelimm
Niye ki canım ne yaptı sanaAllahım benimde eşim şehir dışında gecen hafta geldi 3 gün reglim vardı ve ben günü birlik şehir dışına çıktım sanırım bayramda gelecek o zamanda olmaz çünkü kızdırdı beni
Benim bulanır sakız Bile çiğnetmem yanımdaben tatlıya bayılırım ama
kız ne yaptın buluşmaya mı gidiyorsun yoksa görüşürüzKızlar geri döneceğim ,acil isim çıktı görüsürüz...
Çok ama çok kırdı ve birkaç ağır söz söyledi herkesin içinde bunu unutmayacağımNiye ki canım ne yaptı sana
yanaktan öpüşmek tatlımNanak nedir :)
Miyavsu nun kocası sürpriz yaptı herhalde
Bendeee :) çikolataaa aşktır ♡ben tatlıya bayılırım ama
Benim kocam mı yapmadı ama ben onu yapıcam nasipseNanak nedir :)
Miyavsu nun kocası sürpriz yaptı herhalde
Bu adamlar manyak mı ya niye insan eşini insanların içinde ezer düşürmeye çalışırlar ama sen kalbini ferah tut çünkü esin rezil olmuş sen degilÇok ama çok kırdı ve birkaç ağır söz söyledi herkesin içinde bunu unutmayacağım
yok tatlım ondan değil bence çünkü ben hep böyleyim :)Bendeee :) çikolataaa aşktır ♡
görüşürüz tatlım❤♡❤♡❤♡Bende kaçayım kızlar yarın 06.00 da evden çıkmam lazım çünkü dükkan 40 km uzaklıkta