- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
İzledim bazılarını@Miyav_su nun klipleri izledin mi kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzledim bazılarını@Miyav_su nun klipleri izledin mi kız
kız en son makyaj yapıyordun da o yüzden dedimGideyim mi aaa üstüme iyilik sağlıkk
Uyuttun mu bebisiGideyim mi aaa üstüme iyilik sağlıkk
hepsini izleme zaten önermemİzledim bazılarını
Eşimi karşıladım yemek yedik bebeğin işini gördüm şimdi de hiiç halim kalmadı çok yorgunum :)kız en son makyaj yapıyordun da o yüzden dedim
Uyuttum :) ama bende bittim yaniUyuttun mu bebisi
Dimi ama sonra benim koca beni taniyamayacak benim hatun çıldırdı mı ne yaptı der galibahepsini izleme zaten önermem
yorgunluğu felan bi kenara at aaEşimi karşıladım yemek yedik bebeğin işini gördüm şimdi de hiiç halim kalmadı çok yorgunum :)
hahah aynen zaten burda ki bi çok kişinin eşi tanıyamıyacakDimi ama sonra benim koca beni taniyamayacak benim hatun çıldırdı mı ne yaptı der galiba
Uzat bacakları dinlen canım :) ben benim kuzunun yanına yattım uyudu koydum yatağına 1 saat sürdü uyuması uyku düzeni bozuldu maalesef hastanedeUyuttum :) ama bende bittim yani
Ele başı miyav su tabi ortalığı karıştırıp uyumaya gittihahah aynen zaten burda ki bi çok kişinin eşi tanıyamıyacak
Ay demesinler sonra size KK yasaklıyoruz diye benim ki diyemez amahahah aynen zaten burda ki bi çok kişinin eşi tanıyamıyacak
hahahha bence deEle başı miyav su tabi ortalığı karıştırıp uyumaya gitti
niye kız daha çok gir derler hahaha benimki de diyemez :)Ay demesinler sonra size KK yasaklıyoruz diye benim ki diyemez ama
Hemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazımUzat bacakları dinlen canım :) ben benim kuzunun yanına yattım uyudu koydum yatağına 1 saat sürdü uyuması uyku düzeni bozuldu maalesef hastanede
aman gene dinlersin yahu sabaha kadar vakit bol . klipleri değerlendir bence ❤♡❤♡❤♡Hemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazım
Yok kız...şuncacık şey dokunmaz onaHayvancik mide fesatı geçirmesin şeysinden
Sapitiyorsunuz filan derler düşünsene yatakta sakin olan hatun bir anda vahşi bi hatuna dönüşüyor adam hayatının şokunu yaşar heraldehahahha bence de
niye kız daha çok gir derler hahaha benimki de diyemez :)
Kiz zaten o bi doğursun eşine aciyorum ben onun adam artık her gece başka mesaiye kalacak bu gidişleHemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazım
hahahYok kız...şuncacık şey dokunmaz ona
korkup kaçıyorlarmış felan hahahSa
Sapitiyorsunuz filan derler düşünsene yatakta sakın olan hatun bir anda vahşi bi hatuna dönüşüyor adam hayatının şokunu yaşar heralde
Yok kız...şuncacık şey dokunmaz ona