- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
İzledim bazılarını@Miyav_su nun klipleri izledin mi kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzledim bazılarını@Miyav_su nun klipleri izledin mi kız![]()
kız en son makyaj yapıyordun da o yüzden dedimGideyim mi aaaüstüme iyilik sağlıkk
![]()
![]()
Uyuttun mu bebisiGideyim mi aaaüstüme iyilik sağlıkk
![]()
![]()
Eşimi karşıladım yemek yedik bebeğin işini gördüm şimdi de hiiç halim kalmadı çok yorgunum :)kız en son makyaj yapıyordun da o yüzden dedim![]()
Uyuttum :) ama bende bittim yaniUyuttun mu bebisi
Dimi ama sonra benim koca beni taniyamayacakhepsini izleme zaten önermem![]()
yorgunluğu felan bi kenara at aaEşimi karşıladım yemek yedik bebeğin işini gördüm şimdi de hiiç halim kalmadı çok yorgunum :)
hahah aynenDimi ama sonra benim koca beni taniyamayacakbenim hatun çıldırdı mı ne yaptı der galiba
Uzat bacakları dinlen canım :) ben benim kuzunun yanına yattım uyudu koydum yatağına 1 saat sürdü uyuması uyku düzeni bozuldu maalesef hastanedeUyuttum :) ama bende bittim yani
Ele başı miyav su tabihahah aynenzaten burda ki bi çok kişinin eşi tanıyamıyacak
![]()
Ay demesinler sonra size KK yasaklıyoruz diye benim ki diyemez amahahah aynenzaten burda ki bi çok kişinin eşi tanıyamıyacak
![]()
hahahha bence deEle başı miyav su tabiortalığı karıştırıp uyumaya gitti
![]()
niye kızAy demesinler sonra size KK yasaklıyoruz diye benim ki diyemez ama![]()
Hemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazımUzat bacakları dinlen canım :) ben benim kuzunun yanına yattım uyudu koydum yatağına 1 saat sürdü uyuması uyku düzeni bozuldu maalesef hastanede
aman gene dinlersin yahu sabaha kadar vakit bol . klipleri değerlendir bence ❤♡❤♡❤♡Hemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazım![]()
Yok kız...şuncacık şey dokunmaz onaHayvancik mide fesatı geçirmesin şeysinden![]()
Sapitiyorsunuz filan derler düşünsene yatakta sakin olan hatun bir anda vahşi bi hatuna dönüşüyor adam hayatının şokunu yaşar heraldehahahha bence de
niye kızdaha çok gir derler hahaha
benimki de diyemez :)
Kiz zaten o bi doğursun eşine aciyorum ben onun adam artık her gece başka mesaiye kalacak bu gidişleHemen bozuluyor uyku düzenleri dimi :) oh sağol ya sen uzat bacakları dinlen deyince bile bir dinlendim sanki :) kraliçeye kalsa gidip kliplerin acısını çıkarmam lazım![]()
hahahYok kız...şuncacık şey dokunmaz ona![]()
korkup kaçıyorlarmış felan hahahSa
Sapitiyorsunuz filan derler düşünsene yatakta sakın olan hatun bir anda vahşi bi hatuna dönüşüyor adam hayatının şokunu yaşar heralde![]()
Yok kız...şuncacık şey dokunmaz ona![]()