- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Hıııı...ben başka şeye benzettim de...yok ya değildir dedim :)))yanaktan öpüşmek tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıııı...ben başka şeye benzettim de...yok ya değildir dedim :)))yanaktan öpüşmek tatlım
Kendine dikkat et kırmızılım uykusuz kalma :)Benim kocam mı yapmadı ama ben onu yapıcam nasipse
Evet evet bugün kesinlikle libido günüHıııı...ben başka şeye benzettim de...yok ya değildir dedim :)))
yok yok o anlamda değilHıııı...ben başka şeye benzettim de...yok ya değildir dedim :)))
hahah :)Kendine dikkat et kırmızılım uykusuz kalma :)
pişman olursan dönüşü olmaz amaKova hatunu senin leoparı kocam gelince birkaç günlüğüne alayım Canım
Kız yok buluşma değil , komsunun cocugu kaza yapmis da ona ciktik kötü birsey yok Allah'tan ...kız ne yaptın buluşmaya mı gidiyorsun yoksa görüşürüz
geçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡Kız yok buluşma değil , komsunun cocugu kaza yapmis da ona ciktik kötü birsey yok Allah'tan ...
Ayh şatoda bıraktım...azcık yeşillik görsün yavrucağaz dur söyliyim yollasınlar adresineKova hatunu senin leoparı kocam gelince birkaç günlüğüne alayım Canım
Sağol canımgeçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡
Hayvancik mide fesatı geçirmesin şeysindenAyh şatoda bıraktım...azcık yeşillik görsün yavrucağaz dur söyliyim yollasınlar adresine
hahahah deliHayvancik mide fesatı geçirmesin şeysinden
hahahah deli
sende haklısın da yapacak bir şey yokAldatmış kocanın şeysi zehirler kız adamı hayvan telef filan olur sonra yazık günah değil mi
Yani napalim yoğurt filan mı gönderseksende haklısın da yapacak bir şey yok
Üffff çok iğrençYani napalim yoğurt filan mı göndersek
kız sen hala burada mısınÜffff çok iğrenç
AhahaÜffff çok iğrenç
Miyav_su nun klipleri izledin mi kızKızar klipleri gerçek hayata uyarlamaya gitti galiba yansın geceler o zaman
Gideyim mi aaa üstüme iyilik sağlıkkkız sen hala burada mısın