- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.426
Bebekle ilgileniyorum yemeğe bakıyorum canım kolay mı :) hayat devam ediyor buradageldin mi gittin mi kız bi mesaj yazıyon 10 dk yoksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekle ilgileniyorum yemeğe bakıyorum canım kolay mı :) hayat devam ediyor buradageldin mi gittin mi kız bi mesaj yazıyon 10 dk yoksun
kız uyumadı mı bebiş dahaBebekle ilgileniyorum yemeğe bakıyorum canım kolay mı :) hayat devam ediyor burada
kız bur da gördüklerini unut neden çağırdım ki seni
Kürdan mı var kız ağzın da ?benim herif en son tip tip bakıyordu bu kadın ne yaşıyor şuan diye
geldin mi gittin mi kız bi mesaj yazıyon 10 dk yoksun
Yok kız küser filan lunaparkta beni hatırlar kızhippotalamus unkini de bi değişitir
hippotalamus sen gözünü kapat biz okuyalım sadece
Miyav sunun eli kime değse klipleri raydan çıkıyor @JustPeace a dokunsan şimdi onda ki ateşle su sevişmeye başlayacak aslında iyi fikir he :/Ben herkesin senaryosunu değiştirdim sakın hataya düşüp okuma
Yok canim ya uyumadi :)kız uyumadı mı bebiş daha
Onu yoldan çıkarmadım kız yazık Nuri alço gibi oldumMiyav sunun eli kime değse klipleri raydan çıkıyor @JustPeace a dokunsan şimdi onda ki ateşle su sevişmeye başlayacak aslında iyi fikir he :/
bu sanki uyumadı tüm planlarımı bozdu der gibiydiYok canim ya uyumadi :)
hahahah bekarlarla uğraşmayalım lütfenOnu yoldan çıkarmadım kız yazık Nuri alço gibi oldum
Kız ateş ve su doğru durduğunu kim söyledi ,onlar doğuştan kanara ,su iki de bi cilveyle karışık ateşi cızlatıyor.Miyav sunun eli kime değse klipleri raydan çıkıyor @JustPeace a dokunsan şimdi onda ki ateşle su sevişmeye başlayacak aslında iyi fikir he :/
aaa kız yazmadın ama hippotalamus un hikayesineBu sefer kaçtım kızlar iyi geceler sabah 05.00 uyanıyorum malum
Ahahahha süpersin valla ateşi cızlatsın şırfıntı suuKız ateş ve su doğru durduğunu kim söyledi ,onlar doğuştan kanara ,su iki de bi cilveyle karışık ateşi cızlatıyor.
Sen yaz ben yarın yazarım şimdi +18 olucak ban yemeyeyimaaa kız yazmadın ama hippotalamus un hikayesine
Seni nuriye seni ahahahOnu yoldan çıkarmadım kız yazık Nuri alço gibi oldum
ben banlanmak için gencim mune abla takipte zaten konuyuSen yaz ben yarın yazarım şimdi +18 olucak ban yemeyeyim