- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Aslında güzelmiş bir iki değişiklik yapayım diyeceğim ama heptenBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında güzelmiş bir iki değişiklik yapayım diyeceğim ama heptenBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim![]()
hahahSende yap bir klip Canımbelki seninki bomba etkisi yaratır
![]()
kız sakin ol kendine gelBaktım artık iflah olmam ben ,kızzz o vücut tamam da o kot'u yüksek tutaydı bari olacak iş mi göz önün de her birşeyi![]()
![]()
Miyav_su
Bian düşünerek yazdım aklıma geleni düzeltmedenVayy :) eğer bu senin klibinse muhteşem :) hayal gücü çok iyi.. Sıradışı
Baktım artık iflah olmam ben ,kızzz o vücut tamam da o kot'u yüksek tutaydı bari olacak iş mi göz önün de her birşeyi![]()
![]()
Miyav_su
Bak orda eğlenir Eyfel Kulesi nde romantik anlar yaşardım heraldeBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim![]()
hahah yap kız merak ettimAslında güzelmiş bir iki değişiklik yapayım diyeceğim ama heptennisankralicesi ağzına
sakız olucam
neyse yapmayayım böyle masum kalsın
![]()
Yok kız yapmayayım sapık damgası yiyeceğim kadınlar kulubünden sonra isim mi değiştirmek zorunda kalırımhahah yap kız merak ettimesmer baklavalıları koyarsın sen
![]()
Bak orda eğlenir Eyfel Kulesi nde romantik anlar yaşardım heralde
o kadar diyorsun yaniYok kız yapmayayım sapık damgası yiyeceğim kadınlar kulubünden sonra isim mi değiştirmek zorunda kalırım![]()
Niye çocuksuymuş.. çılgın, eğlenceli... sevdiğim yakışıklı ile orda eğlenip çılgın dakikalar geçirirdik
Esmer demeyin banaaa ,sadece nanak diyen sendinhahah yap kız merak ettimesmer baklavalıları koyarsın sen
![]()
kız bur da gördüklerini unutEsmer demeyin banaaa ,sadece nanak diyen sendinnisankralicesi sözünü tutuyom halen de noluyor kız kürek mürek kalmadı kırıldı talan , nanakmış peh
![]()
Küsmee :) ♡♡♡İnandım ama küstüm de :))
geldin mi gittin mi kızKüsmee :) ♡♡♡
Bunlar hayal ürünü demikız bur da gördüklerini unutneden çağırdım ki seni
![]()
Ay dur altıma kaçırıcam evde deli gibi gülüyoru.m tövbe tövbeo kadar diyorsun yanibide bunu lunaparktan mı çıkardın kız
![]()
benim herif en son tip tip bakıyordu bu kadın ne yaşıyor şuan diyeAy dur altıma kaçırıcam evde deli gibi gülüyoru.m tövbe tövbe![]()
Ben herkesin senaryosunu değiştirdim sakın hataya düşüp okumaNiye çocuksuymuş.. çılgın, eğlenceli... sevdiğim yakışıklı ile orda eğlenip çılgın dakikalar geçirirdikordam Eyfel kulesinde romantik dakikalar..
![]()