- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
Romantik bir dans mı yoksa hiphop pop :)
Hepsi olur, koreografik olsun yeter, ama başımın üstünde dönme gibi uçuk şeyleri yapamam
Normal hayatta pek oynayan biri değilim ama sevmiyor da değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Romantik bir dans mı yoksa hiphop pop :)
Hepsi olur, koreografik olsun yeter, ama başımın üstünde dönme gibi uçuk şeyleri yapamam
Normal hayatta pek oynayan biri değilim ama sevmiyor da değilim
Şu erkekler yok muuu onların saçmalıkları yüzünden hayalimizdeki gecelikleri giyemiyoruzz önce hak etmesi gerekiyor.İşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecede
valla tatlım o karşındaki erkeğe bağlı birazŞu erkekler yok muuu onların saçmalıkları yüzünden hayalimizdeki gecelikleri giyemiyoruzz önce hak etmesi gerekiyor.
Sorma bu sefer uzatmayı düşünüyorum dükkanım içinde oradaki elemanlar vardı müşteriler vardı tamam müşteriler yabancı fakat rehber ve çalışanlar duydu çok ama çok kırdıŞu erkekler yok muuu onların saçmalıkları yüzünden hayalimizdeki gecelikleri giyemiyoruzz önce hak etmesi gerekiyor.
Bu klip Pamukkale'de çekildi
Hooop yok öyle beleş 'den düşünce ,o esmerleri göstermiyecekdiniz .@JustPeace düşüncelerini alalım
Senin göreceğine hiç hesaba katmamıştım ben bende ara sıra gerçek hayatta denk geliyorum bu tiplereMiyav_su yaktın beni ,o üst resim deki melez erkek offf taşdı bekarız biz yapmayın ,etmeyinn , perhiz'deki birine bu yapılır mı ?
O bak gördün mü nisankralicesi adımı çıkardın bununda bende geri kalan yanı Yokmuş yani gayet normalim kızlarHooop yok öyle beleş 'den düşünce ,o esmerleri göstermiyecekdiniz .
valla tatlım ben bakma dedimHooop yok öyle beleş 'den düşünce ,o esmerleri göstermiyecekdiniz .
hahahSenin göreceğine hiç hesaba katmamıştım ben bende ara sıra gerçek hayatta denk geliyorum bu tiplere
İnandım ama küstüm de :))Canım ben herkesi etiketlemiştim kimseye bildirim gitmedi. O olsun diye sildim sildim yazdm arada sedasuyuda yazmamışım yine mune yaptı birkç ismi etiketledi
Vayy :) eğer bu senin klibinse muhteşem :) hayal gücü çok iyi.. SıradışıKendi klibimi çeksem ,bir paraşüt'den atlayıp ,bir kuşun kanadın da bir yanardağ yamacına inip ateş ve su eşliğin de bir manzara da kavuşunca bitecek iki kişi olurduk , ateş ve su misal , belki kavuşmayacaklardı ama o eşsiz manzara uğruna birbirlerine eşlik edeceklerdi ,biri su gibi çağlayarak ,biri ateş gibi daima yakarak...
Bir şebo bestesi gibi hep hayatın'dan kesitler katıp ,çığlık çığlığa haykırarak daima...
Sen var ya çok fenasın hınzır Chocolita az bile söylemiş senin için fındık kurdu@JustPeace düşüncelerini alalım
ama küsme kız ❤♡❤♡❤♡İnandım ama küstüm de :))
hahahhaSen var ya çok fenasın hınzır Chocolita az bile söylemiş senin için fındık kurdu
Sende yap bir klip Canım belki seninki bomba etkisi yaratırİnandım ama küstüm de :))
Baktım artık iflah olmam ben ,kızzz o vücut tamam da o kot'u yüksek tutaydı bari olacak iş mi göz önün de her birşeyi Miyav_suvalla tatlım ben bakma dedim
hahah
en çocuksu hippotalamus ki kaldıBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim