Aslında güzelmiş bir iki değişiklik yapayım diyeceğim ama heptenBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim
hahahSende yap bir klip Canımbelki seninki bomba etkisi yaratır
kız sakin ol kendine gelBaktım artık iflah olmam ben ,kızzz o vücut tamam da o kot'u yüksek tutaydı bari olacak iş mi göz önün de her birşeyiMiyav_su
Bian düşünerek yazdım aklıma geleni düzeltmedenVayy :) eğer bu senin klibinse muhteşem :) hayal gücü çok iyi.. Sıradışı
Baktım artık iflah olmam ben ,kızzz o vücut tamam da o kot'u yüksek tutaydı bari olacak iş mi göz önün de her birşeyiMiyav_su
Bak orda eğlenir Eyfel Kulesi nde romantik anlar yaşardım heraldeBen olsam lunaparkta bi klip çekerdim.. Disneyland olabilir.. hepsine tek tek binerdim
hahah yap kız merak ettimAslında güzelmiş bir iki değişiklik yapayım diyeceğim ama heptennisankralicesi ağzına sakız olucam neyse yapmayayım böyle masum kalsın
Yok kız yapmayayım sapık damgası yiyeceğim kadınlar kulubünden sonra isim mi değiştirmek zorunda kalırımhahah yap kız merak ettimesmer baklavalıları koyarsın sen
Bak orda eğlenir Eyfel Kulesi nde romantik anlar yaşardım heralde
o kadar diyorsun yaniYok kız yapmayayım sapık damgası yiyeceğim kadınlar kulubünden sonra isim mi değiştirmek zorunda kalırım
Niye çocuksuymuş.. çılgın, eğlenceli... sevdiğim yakışıklı ile orda eğlenip çılgın dakikalar geçirirdik
Esmer demeyin banaaa ,sadece nanak diyen sendinhahah yap kız merak ettimesmer baklavalıları koyarsın sen
kız bur da gördüklerini unutEsmer demeyin banaaa ,sadece nanak diyen sendinnisankralicesi sözünü tutuyom halen de noluyor kız kürek mürek kalmadı kırıldı talan , nanakmış peh
Küsmee :) ♡♡♡İnandım ama küstüm de :))
geldin mi gittin mi kızKüsmee :) ♡♡♡
Bunlar hayal ürünü demikız bur da gördüklerini unutneden çağırdım ki seni
Ay dur altıma kaçırıcam evde deli gibi gülüyoru.m tövbe tövbeo kadar diyorsun yanibide bunu lunaparktan mı çıkardın kız
benim herif en son tip tip bakıyordu bu kadın ne yaşıyor şuan diyeAy dur altıma kaçırıcam evde deli gibi gülüyoru.m tövbe tövbe
Ben herkesin senaryosunu değiştirdim sakın hataya düşüp okumaNiye çocuksuymuş.. çılgın, eğlenceli... sevdiğim yakışıklı ile orda eğlenip çılgın dakikalar geçirirdikordam Eyfel kulesinde romantik dakikalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?