- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
anladım tatlım. ne diyim düzelir inşallah aranızİşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım tatlım. ne diyim düzelir inşallah aranızİşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecede
İnşallah biraz burnun sürtmesi laxım neyse ben kaçtım kızlar yarın ki kahvaltımı hazırlamam lazım herkese iyi geceleranladım tatlım. ne diyim düzelir inşallah aranız
iyi geceler ❤♡❤♡❤♡İnşallah biraz burnun sürtmesi laxım neyse ben kaçtım kızlar yarın ki kahvaltımı hazırlamam lazım herkese iyi geceler
sakın miyavsuyun kliplerine bakma bide tam senden beklediğim klipKendi klibimi çeksem ,bir paraşüt'den atlayıp ,bir kuşun kanadın da bir yanardağ yamacına inip ateş ve su eşliğin de bir manzara da kavuşunca bitecek iki kişi olurduk , ateş ve su misal , belki kavuşmayacaklardı ama o eşsiz manzara uğruna birbirlerine eşlik edeceklerdi ,biri su gibi çağlayarak ,biri ateş gibi daima yakarak...
Bir şebo bestesi gibi hep hayatın'dan kesitler katıp ,çığlık çığlığa haykırarak daima...
Bir dansçı olmazdı ,ateş ve su yeterince görselliğe hitap ederdi ,tüm ihtişamıylaBiraz hayal gücümüzü çalıştıralım hanımlar :)) Yoksa sizde dansçıları arkanıza alıp sadece klişe dans edip şarkı mı söylerdiniz. Hiç sanmıyorum
Miyav_su nisankralicesi @_heidi_ @guiding88 @JustPeace @Laale @colorfullifen @Vind @Sonsuzaskkk
Hamişimm birazdan incelicem tek tek felaket coştuğunu hissettim bian klip hayaline bakıp yorum ve bizimle misin ,değil misin karar verecemsakın miyavsuyun kliplerine bakma bide tam senden beklediğim klip
bence bakma tatlım çünkü Chocolita onu görüp çıktı yaniHamişimm birazdan incelicem tek tek felaket coştuğunu hissettim bian klip hayaline bakıp yorum ve bizimle misin ,değil misin karar verecem
hahaha ben sedaya b
Benide etiketleyen olmamışcanımKüstüm sana beni etiketlememişsin
Bizi beğenmiyorlar:)))
Romantik bir dans mı yoksa hiphop pop :)Vuhuu
Ben şahsen dans etmek isterdim
Canım ben herkesi etiketlemiştim kimseye bildirim gitmedi. O olsun diye sildim sildim yazdm arada sedasuyuda yazmamışım yine mune yaptı birkç ismi etiketlediKüstüm sana beni etiketlememişsin
:)))Canım ben herkesi etiketlemiştim kimseye bildirim gitmedi. O olsun diye sildim sildim yazdm arada sedasuyuda yazmamışım yine mune yaptı birkç ismi etiketledi
Kıyamam kız :) ♡♡:)))
Hadi bakalım affettim:)
kız geldin mi sen hahahKıyamam kız :) ♡♡
sakın miyavsuyun kliplerine bakma bide tam senden beklediğim klip
çoktan baktı valla ben bakma dedim ona
bence bakma tatlım çünkü Chocolita onu görüp çıktı yani
çoktan baktı valla ben bakma dedim ona