- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
anladım tatlım. ne diyim düzelir inşallah aranızİşte boşver sadece çok ama çok kızdım felaket derecede
İnşallah biraz burnun sürtmesi laxımanladım tatlım. ne diyim düzelir inşallah aranız
iyi geceler ❤♡❤♡❤♡İnşallah biraz burnun sürtmesi laxımneyse ben kaçtım kızlar yarın ki kahvaltımı hazırlamam lazım herkese iyi geceler
sakın miyavsuyun kliplerine bakmaKendi klibimi çeksem ,bir paraşüt'den atlayıp ,bir kuşun kanadın da bir yanardağ yamacına inip ateş ve su eşliğin de bir manzara da kavuşunca bitecek iki kişi olurduk , ateş ve su misal , belki kavuşmayacaklardı ama o eşsiz manzara uğruna birbirlerine eşlik edeceklerdi ,biri su gibi çağlayarak ,biri ateş gibi daima yakarak...
Bir şebo bestesi gibi hep hayatın'dan kesitler katıp ,çığlık çığlığa haykırarak daima...
Bir dansçı olmazdı ,ateş ve su yeterince görselliğe hitap ederdi ,tüm ihtişamıylaBiraz hayal gücümüzü çalıştıralım hanımlar :)) Yoksa sizde dansçıları arkanıza alıp sadece klişe dans edip şarkı mı söylerdiniz. Hiç sanmıyorum
Miyav_su nisankralicesi @_heidi_ @guiding88 @JustPeace @Laale @colorfullifen @Vind @Sonsuzaskkk
Hamişimmsakın miyavsuyun kliplerine bakmabide tam senden beklediğim klip
bence bakma tatlımHamişimmbirazdan incelicem tek tek felaket coştuğunu hissettim bian klip hayaline bakıp yorum ve bizimle misin ,değil misin karar verecem
hahahaben sedaya b
Benide etiketleyen olmamışcanımKüstüm sana beni etiketlememişsin
Bizi beğenmiyorlar:)))
Romantik bir dans mı yoksa hiphop pop :)Vuhuu
Ben şahsen dans etmek isterdim
Canım ben herkesi etiketlemiştim kimseye bildirim gitmedi. O olsun diye sildim sildim yazdm arada sedasuyuda yazmamışımKüstüm sana beni etiketlememişsin
:)))Canım ben herkesi etiketlemiştim kimseye bildirim gitmedi. O olsun diye sildim sildim yazdm arada sedasuyuda yazmamışımyine mune yaptı birkç ismi etiketledi
Kıyamam kız :) ♡♡:)))
Hadi bakalım affettim:)
kız geldin mi senKıyamam kız :) ♡♡
sakın miyavsuyun kliplerine bakmabide tam senden beklediğim klip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?