- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Kova ateşi sever Yükselenim sanırım akrep diye hatırlıyorum eşimde der çok cilvelisin diyeEnerjinden hemen çözüyorum :) bana benziyor biraz seçimlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kova ateşi sever Yükselenim sanırım akrep diye hatırlıyorum eşimde der çok cilvelisin diyeEnerjinden hemen çözüyorum :) bana benziyor biraz seçimlerin
Senin klibin de çok iyi oldu ama tokat yeme sahnesini çıkar bence hiç yere yapışmana falan gerek yok cool luğunu bozma şekerimNiye öldüreceksin ki hayatın onun yüzünden zindan kimi yaşayacaksın benimki yanlız 10 numara 5 yıldız oldu güzel olmadı sence
Olmadı sen anlat ben göremedimbunla beraber dizi 6 sezon oldu yahu Miyav_su tatlım senin ilginç fikirlerin var
Masum degiliz hic birimiz diye sarkiyla baglayasim geldi leeen angara sarkisinda niye oyuna kalkmadinizherkes deriyi seviyor demek ki ay bi benle Sonsuzaskkk masum kaldık @sedaasuu anlatmadı klibini. ikizimi korkuttunuz galiba
çok mu az bile demiş benceKova ateşi sever Yükselenim sanırım akrep diye hatırlıyorum eşimde der çok cilvelisin diye
tatlım benimki suların arasında denizin içinde romantik düğün şarkısıydı yahuOlmadı sen anlat ben göremedim
kız hamile hamile oyuna mı kalkıyımMasum degiliz hic birimiz diye sarkiyla baglayasim geldi leeen angara sarkisinda niye oyuna kalkmadiniz
Kraliçee biz seni bilmez miyizz hadi şimdi de gerçek klibini anlat sen çok fenasın ikimizde biliyoruz
Orada işi bilmiyorsun masum ve yardıma muhtaç bir bayanım zaten üzerimde pudra bembe ayakkabılarım ve saçlarım balerin Topuz'u masum ve saflığı anlatıyorSenin klibin de çok iyi oldu ama tokat yeme sahnesini çıkar bence hiç yere yapışmana falan gerek yok cool luğunu bozma şekerim
yani ben yayınlanabilecek klibimi anlattımKraliçee biz seni bilmez miyizz hadi şimdi de gerçek klibini anlat sen çok fenasın ikimizde biliyoruz
Omuz silkele barim o kadar sesimi yordumçok mu az bile demiş bence
tatlım benimki suların arasında denizin içinde romantik düğün şarkısıydı yahu
kız hamile hamile oyuna mı kalkıyım
Çok tatlı, içten, samimi, paylaşmayı seven :)) açık konuşacak olursam sekse düşkün çekici hatunsun cilvelisin kurnazsın ve çok ilgi bekliyorsun. Yani verdiğin çok çok özveriyi sende karşıdan bekliyorsun. Ama sorun şurda, beklentiyi düşürmen gerek :)kız bide beni anlat bakıyım
yok tatlım cilve konusunda yanılıyorsun ama benim nerem kurnaz diğer şeylerde teşekkür ediyorum❤♡❤♡❤♡Çok tatlı, içten, samimi, paylaşmayı seven :)) açık konuşacak olursam sekse düşkün çekici hatunsun cilvelisin kurnazsın ve çok ilgi bekliyorsun. Yani verdiğin çok çok özveriyi sende karşıdan bekliyorsun. Ama sorun şurda, beklentiyi düşürmen gerek :)
Hmm şimdi çözdüm :)) benim klibimde kadın çol güçlü :) kendine güveni tam topuklularla tak tak gidiyor amaca odaklıOrada işi bilmiyorsun masum ve yardıma muhtaç bir bayanım zaten üzerimde pudra bembe ayakkabılarım ve saçlarım balerin Topuz'u masum ve saflığı anlatıyor
Bir kova hatunundan beklenmeyecek bir klip hani kovanın uç noktaları çılgınlığıBenim klibim düz mavi ekran olurdu şarkı boyunca
Kurnaz olmak iyidir ama :) gözü açık olursun kimse seni kolay kolay kandıramaz. Bu iyi bişeyyok tatlım cilve konusunda yanılıyorsun ama benim nerem kurnaz diğer şeylerde teşekkür ediyorum❤♡❤♡❤♡
İşte çılgınca kim cesaret edrr buna...brn tabi kiBir kova hatunundan beklenmeyecek bir klip hani kovanın uç noktaları çılgınlığı
yok kız öyle değilim ama neyse teşekkür ediyorum yinede ❤♡❤♡❤♡Kurnaz olmak iyidir ama :) gözü açık olursun kimse seni kolay kolay kandıramaz. Bu iyi bişey