Oğlum 5 aylık oldu..uyutmayla ilgili küçük bir sıkıntımız vardı 2 haftadır falan..uykusu olduğu halde uyumak istemiyor ağlıyordu,uyuttuktan kısa süre sonra uyanıyordu..ayağıma alıştırmak istedim 1 aydır hatta 1,5 aydır uğraşıyorum yok ayağımda uyutmak istediğimde daha çok ağlıyor sonra bi şekilde dikkatini dağıttığımda susuyordu..bugün dedim bu böyle olmaz,kendi kendine uyuyan bebekler nasıl uyumaya alışmışlarsa sende öyle alışacaksın..önce beni anlayacağını düşünürek ona neden böyle uyuması gerektiğini anlattım,karnını doyurdum ve beşiğine yatırdım..önceleri oyun oynadı,sonra 10 dk geçti ağlamaya başladı,yanına gittim elini tuttum,uyuması gerektiğini bi kez daha anlattım..yine çıktım odadan ama yavrum nasıl ağlıyo içini çeke çeke..bu sefer beşiğinin yanında durdum beni görmedi,tıkanırsa hemen müdahale edeyim diye..bi kaç kez daha kendimi gösterdim beni gördüğünde susturdum ama içini çekmeye devam ediyordu..sonra ağlaya ağlaya 1 saat sonra uyudu,ilk uykuya geçtiğinde hala içini çekiyordu..çok üzüldüm o öyle içini çeke çeke ağlarken,ama artık kollarımda uyutmak zorlaşmıştı,ee kilosuda git gide artıyor,eşimde çalışıyor..
Oğlumu hiç böyle ağlatmamıştım çok zoruma gitti..Yanlış mı yapıyorum acaba böyle yapmakla..
Sizin bebekleriniz nasıl uyuyo?
Oğlumu hiç böyle ağlatmamıştım çok zoruma gitti..Yanlış mı yapıyorum acaba böyle yapmakla..
Sizin bebekleriniz nasıl uyuyo?