Kendi kendine açılan Tv

Benim eskiden bir dönem alcatel telefon kullanmisligim vardı.kimi arasam bir kadın çıkıyor karşıma. Bir oldu iki oldu üç oldu. En sonunda kocası açıp seni savcılığa vericem dedi. Mesaj istediğim kişiye gidiyor ama aile aramam annem babam teyzem vs sadece o kadına. Yönlendirme varsa diye iptal ettim. Yönlendirme de yok. Bu böyle aylarca sürdü. Kimi neye göre yönlendiriyor belli değil. Operatörü aradım imkansız diyor Yönlendirme yok. Meğer alcatel telefonun içinde bir ayar varmis. İşte başına konan numarayı yazıyorsun kolaylık olsun diye. Mesela 0212 yazıyor diğer tüm aramaların başına 0212 geliyor sen sadece noyu yazıyorsun. Telefonun kaydına o kısma işte 0532xxx girilmiş kadının nosu. Nasil girmisim kim girmis bilmiyoruz kurcalarken oldu sanirim. Direkt onu arıyor Kimi arasam. Çözene kadar delirmiştim.

Hanımlar konuyu ecinnilere bağlamayın lütfen, yasak.

Televizyonun kendi kendine açılması teknik sorunlar yüzünden oluyor, tv vb elektrikli cihazları kullanmadığınız zaman fişini çekin, bizim ülkenin elektriklerinde ani voltaj yükselmeleri oluyor bu da cihazların bozulması yanısıra yanmasına da sebep oluyor, rahmetli annemin tvsi alev almıştı, bir komşu ablamızında çamaşır makinesi alev aldı.

Tivibu kullanıyor musunuz?

Vardır mutlaka bir açıklaması ya mantıklı olan korkutmayın kendinizi teknik servisi arayın

Akıllı televizyon ise, ayarlardan kazara belli bir stand by süresi kaydetmiş olabilirsiniz. Bizde de aynı sizin bahsettiğiniz durum gerçekleşiyor. Biz evde olalım olmayalım açılıyor kendi kendine, gece uyurken de açılıyor falan. Ve biz kazara yaptığımızdan nereden düzelteceğimizi de bilemedik. Fişten çekiyoruz mecburen, sinir bozucu bir durum. Servise ya da bilen birisine danışmak lazım.

Bizim tv ilk aldığımızda kendi kendine kapanıyordu.Meğer ayarı varmış.4 saate kapanması için ayarlıymış.Böyle bişi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…