- 14 Kasım 2021
- 667
- 534
- 34
-
- Konu Sahibi tasprenses1
Bizim Vestel Tv'de kapanıyor ara sıra deli mi ne anlamadım ama alt üst komşunun bağlanmasıyla olmaz çünkü program indirip kendi wifi aginizla baglanmaniz lazım telefondan falan kontrol edebilmek için ,kumanda ilede olmaz çünkü pili 2 gündur takmış ol hemen azaliuor ve yeni pil tak diye uyarı veriyor yani alttan üstten tvyi almaz kumanda,yinede korktumKızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
Televizyonunuz / kumandanız'da wlan özelliği varsa belki komşularınız bağlanıyor olabilir veya sadece öylesine olabiliyordur. Geçenlerde benimde başıma geldi, kendiliğinden youtube'dan bi şey açmıştı televizyonum, bi ürkmedim değil ama peşine de düşmedim
Bizim Vestel Tv'de kapanıyor ara sıra deli mi ne anlamadım ama alt üst komşunun bağlanmasıyla olmaz çünkü program indirip kendi wifi aginizla baglanmaniz lazım telefondan falan kontrol edebilmek için ,kumanda ilede olmaz çünkü pili 2 gündur takmış ol hemen azaliuor ve yeni pil tak diye uyarı veriyor yani alttan üstten tvyi almaz kumanda,yinede korktum
Kumanda fikri bir an aklıma yatmıştı ama siz böyle diyince bi tekrar korku geldiTeknik arıza muhtemelen arayayım servisi
Bizimde bir kere öyle oldu gece yatıyoruz sesler geldi odaya bir girdik TV açık .Kızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
Bizimde Philips tv geceleri açılıyormış bir kaç kez eşim görmüş sanırım uyku modu mu ne varmış o aktif oluyormuş kendi kendine açıyormuş bize öyle söyledilerKızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
mde Philips tv geceleri açılıyormış bir kaç kez eşim görmüş sanırım uyku modu mu ne varmış o aktif oluyormuş kendi kendine açıyormuş bize öyle söylediler
Elektrik anlık olarak kesilip geliyorsa acılır. Evdeki büyük Lg'de sorun yok ama Arçelik böyle açılıyor.Kullanmadığımda fişi çekiyorum
Ben şuradan anladım. Mesela mutfaga gidiyorum fırının saatine bakıyordum doğru çalışıyordu.Mantık olarak elektrik kesildiğinde sıfırlanması lazım ama saliselik olduğu için sıfırlanmıyor. Hava temizleyici var, elektrik anlık olarak kesilip gelince ciuvvv diye ses çıkarıyor. Odaya gidip bakıyorum evet TV açılmışSürekli olması beni huylandırdı aslında bir kaç kez olsa üstünde durmazdım bileama artık gece fişi çekeceğim
Alt üst komsulardan baglanılıyordur bende devamlı oyle denk gelıyordum alt komsunun cocukları yanlıslıkla bızım tvye baglanmıs . Suan hayırlamıyorum ama bısekılde kapatmıstıkTelevizyonunuz / kumandanız'da wlan özelliği varsa belki komşularınız bağlanıyor olabilir veya sadece öylesine olabiliyordur. Geçenlerde benimde başıma geldi, kendiliğinden youtube'dan bi şey açmıştı televizyonum, bi ürkmedim değil ama peşine de düşmedim
Ben de bir gün isten gelirken aksam vakti salonumdan tv ışık sürmesi oldugunu gordum , esimi aradim sen mi geldin diye yok diyence eyvah eve hirsiz girdi ben sen gelmeden girmem eve dedim. Eve girince anladık ki elektrikler gidip gelmis ve tv kendi kendine açılmış. Bu arada samsung markası. Araştırınca elektriklerin gidip gelmesinden kaynakli bu sorun yaşandığı ortaya çıkmıştı.Sürekli olması beni huylandırdı aslında bir kaç kez olsa üstünde durmazdım bileama artık gece fişi çekeceğim