Kendi kendine açılan Tv

Bizim Vestel Tv'de kapanıyor ara sıra deli mi ne anlamadım ama alt üst komşunun bağlanmasıyla olmaz çünkü program indirip kendi wifi aginizla baglanmaniz lazım telefondan falan kontrol edebilmek için ,kumanda ilede olmaz çünkü pili 2 gündur takmış ol hemen azaliuor ve yeni pil tak diye uyarı veriyor yani alttan üstten tvyi almaz kumanda,yinede korktum

Benim bu ara çok fazla oldu bi sorayım dedim

Kumanda fikri bir an aklıma yatmıştı ama siz böyle diyince bi tekrar korku geldi Teknik arıza muhtemelen arayayım servisi

Bizimde bir kere öyle oldu gece yatıyoruz sesler geldi odaya bir girdik TV açık .

Son düzenleme:
Bi yakınımızın böyle bir televizyonu vardı bi gece kalmaya gittiğimizde uyurken tv acılmıştı yüreğim ağzıma gelmişti ne yaptılar bilmiyorum ama belki sese duyarlı olabilir

Bizimde Philips tv geceleri açılıyormış bir kaç kez eşim görmüş sanırım uyku modu mu ne varmış o aktif oluyormuş kendi kendine açıyormuş bize öyle söylediler

Elektrik anlık olarak kesilip geliyorsa acılır. Evdeki büyük Lg'de sorun yok ama Arçelik böyle açılıyor.Kullanmadığımda fişi çekiyorum

Sürekli olması beni huylandırdı aslında bir kaç kez olsa üstünde durmazdım bile ama artık gece fişi çekeceğim
Ben şuradan anladım. Mesela mutfaga gidiyorum fırının saatine bakıyordum doğru çalışıyordu.Mantık olarak elektrik kesildiğinde sıfırlanması lazım ama saliselik olduğu için sıfırlanmıyor. Hava temizleyici var, elektrik anlık olarak kesilip gelince ciuvvv diye ses çıkarıyor. Odaya gidip bakıyorum evet TV açılmış

Benim sorun bu ama tabii elektrik değilse diğer ihtimaller yazılım, elektrik besleme ünitesi veya ana kart arızası olabilirdi.

TV Oled değilse fişi çekebilirsin.

Aynı durumu annemde yaşadı, tv kendiliğinden gecenin bi köründe açılıyordu. Ayy annem ne korkmuştu… biz çocuklar kumandanın belki zaman ayarlarıyla falan oynadılar o yüzden bu yaşandı diye düşünmüştük oraya bağlamıştık. Bikaç defa yaşandı bu durum, tv de eskiydi zaten sonra yeni tv aldılar ve bi daha olmadı.

Tv nizin alt üst komsuyla wifi yada yukardakı arkadasın dedıgı gıbı bırbırıne baglanabılıyor. Bikac kere ben istemeden youtubda cizgifilm acılmıstı
Alt komsumun tv baglanmıs onlar acıyormus

Alt üst komsulardan baglanılıyordur bende devamlı oyle denk gelıyordum alt komsunun cocukları yanlıslıkla bızım tvye baglanmıs . Suan hayırlamıyorum ama bısekılde kapatmıstık

Ay şabanın bir filmi vardı cin çık cin çok yallah cinler yallah diye

Sürekli olması beni huylandırdı aslında bir kaç kez olsa üstünde durmazdım bile ama artık gece fişi çekeceğim
Ben de bir gün isten gelirken aksam vakti salonumdan tv ışık sürmesi oldugunu gordum , esimi aradim sen mi geldin diye yok diyence eyvah eve hirsiz girdi ben sen gelmeden girmem eve dedim. Eve girince anladık ki elektrikler gidip gelmis ve tv kendi kendine açılmış. Bu arada samsung markası. Araştırınca elektriklerin gidip gelmesinden kaynakli bu sorun yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Benimde tvim arçelik birkaç kere böyle kendiliğinden açılmıştı korkmuştum. Ama neden olduğunu anladım. Kumandadan kapattığımda açılmıyodu televizyonun düğmesimden kapatınca kendiliğinden açıldığını farkettim

Yatak odamda Vestel tv var. Bazen UFO sobayı kumandasıyla açarken tv kapanıyor, bazende açılıyor. Tv kumandası sobaya etki etmese de tam tersini yaşıyoruz yani ayrıca UFO buharlı vantilatör var yazın kullandığımız. Oda kendi kendine çalışır arada fişten çekerim kullanmadığımda. Bir arkadaşıma anlattığımda fişten çekikken çalışıyorsa asıl ondan kork demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…