Kendi kendine açılan Tv

Fişten çıkarın açılmasın
Benim Vestel de aynı. Benimki de gece açılıyor kendi kendine . İlk oldugunda çok korkmuştum. Gece uyandım WC için odadan sesler geliyor. Hırsız girdi falan sandım . Sonra baktım ara ara yine oluyor alıştım artık . Yatarken fişi çekiyorum ben .

başka kattan sinyal alıyordur,oğlumun akülü arabası birgün öyle çalışmıştı,biz öyle salonda oturuyorduk birden bire ğınn ğınnn diye ses geldi tövbe bismillah noluya layynnn derken küt etti tuvaletin kapısına geçirdi oluyor yani.

Bizimki de farklı bir marka o da kafasına açılır kapanır.. Ben yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Evet en mantıklısı öyle çıkarıp yatmak ama fişte oluncada öyle bir olay yaşamadık.
Normalde de fişte saklamıyorum televizyonu çıkarıyorum zaten pek izlemiyoruz.

Annemlerle ev yakındı, yeni TV aldık, smart İnternete bağlı. Kız kardeşim annemlerden bizim tvye bağlanıp resim açmıştı TV izliyorduk o sırada tabi. Anladım onun olduğunu ...

Ya kumanda yada komşu sorunu var. Teknik servisi çağırın. Eskiden vestel teknik servis kötüydü. Şimdi iyiyse yaparlar

Ortak uydu, ortak internet kullanımında bunlar oluyor. Eskiden oturduğum binada internet ortaktı. Komşu YouTube dan bir şey açınca benim televizyon birden açılır ve komşumun açtığı şey bende de açılırdı. Ve komşum iki alt komşuydu. Arkadaşım da olduğu için bunu bunu mu izliyorsun sen demiştim ve şok olmuştu. Onun olduğunu da çocuğu olduğu için anladım çünkü binada küçük bebeği olan sadece oydu ve açılanlar bebekleri oyalamak için açılan videolardı. Tv lerimiz aynı marka değildi

teknik bir sorundur. kumandadan filan kaynaklıdır. tv nin fişini çekin. ama tv nin fişi çekili iken tv çalışırsa o zaman ayvayı yediniz işte

Korktum

Benim de çok oldu. Markası aynı değil.eve ilk tasindigimiz zamanlar ... Hatta eşim tirsti noluyo felan diye. Ben nedense umursamadım çok mu gamsizim ne sese duyarlıdır felan diye düşündük hatta bı ara...uzun zamandır hiç olmuyor. Yerini yadirgadi sanırım önceleri

Oled'lerde fisi cekemiyor muyuz?

android tv ise ve kumanda da öyle ise açılıyor bir süre sonra, bizdeki tv nin bu nedenle gece yatarken fişini çekiyoruz.

Bizim ev müstakildi, bir kaç kere gece oldu, kendi kendine açılma olayı.

Acaba televizyonunuzda bir ayar mı var, şu saatte kapat ve ya aç gibi. Yanlış hatırlamıyorsam, böyle bir ayarı kapatmıştık biz.

Benim de tv tekmeyi yiyene kadar açılmıyor uzun uzun basılı tutman gerekiyor tuşa basıp. Niye böyle bilmiyorum değiştirmeye servise vs üşendim kaldı öyle

Zaten ruhsal bir varlık olsa çamaşır makinesini çalıştırsın, bulaşık makinesini çalıştırsın bir süpürge açılsın. Tv açıp Müge anlı izliyorsa sadece, ben kırılırım gucenirim. Hem benim evimde yaşayacak hem elini ise sürmeyecek. Oldu paşam. Yazın klima da aciliyorsa acilinden bir kovma seansı lazım. Otel gibi kullanıyor resmen.

Şaka bi yana komsunuzun kumandası ile alakalıdır. Sinyal alıp sonra kesiliyodur sinyal. Açma kapama sırasında daha güçlü sinyal gönderiyor belki de

aynı şey başıma geldi bi ara korkmaya da başlamıştım hatta fjfjjk ama sonra fark ettim ki elektrik gidip gelince tv kendiliğinden açılıyor he bu her tv de olmuyor tabi evimde 2 tane tv var diğerinde öyle bir durum yok. Birde geçen hafta ben v izlerken kanallar değişmeye başladı ben değiştiriyorum o değişiyor youtuba falan girdi sonra aklıma komşuma wifi şifresini verdiğim geldi ve komşumu aradım onun ufaklık aynı wifi ye bağlı olduğu için telefonla tv yi eşleştirmiş ve uzaktan kumanda ile benim kanllarımı değiştiriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…