-
- Konu Sahibi tasprenses1
Benim Vestel de aynı. Benimki de gece açılıyor kendi kendine . İlk oldugunda çok korkmuştum. Gece uyandım WC için odadan sesler geliyor. Hırsız girdi falan sandım . Sonra baktım ara ara yine oluyor alıştım artık . Yatarken fişi çekiyorum ben .Fişten çıkarın açılmasın
başka kattan sinyal alıyordur,oğlumun akülü arabası birgün öyle çalışmıştı,biz öyle salonda oturuyorduk birden bire ğınn ğınnn diye ses geldi tövbe bismillah noluya layynnn derken küt etti tuvaletin kapısına geçirdiKızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
belki takip ettiği dizi fln vardırOlabiliyor böyle bazen elektronik ürünlerde yani korkacak bir durum yok korktuğunuz şeyden olsa gider çamaşır makinesini çalıştırır ocağı yakar ketılı çalıştırır yani niye özellikle TV
Evet en mantıklısı öyle çıkarıp yatmak ama fişte oluncada öyle bir olay yaşamadık.Benim Vestel de aynı. Benimki de gece açılıyor kendi kendine . İlk oldugunda çok korkmuştum. Gece uyandım WC için odadan sesler geliyor. Hırsız girdi falan sandım . Sonra baktım ara ara yine oluyor alıştım artık . Yatarken fişi çekiyorum ben .
Evet oda olabilir, eski değilse güncellemeyi deneyinBizimki de farklı bir marka o da kafasına açılır kapanır.. Ben yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.
KorktumKızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
Tâbi ki teknik arızaKumanda fikri bir an aklıma yatmıştı ama siz böyle diyince bi tekrar korku geldiTeknik arıza muhtemelen arayayım servisi
Benim de çok oldu. Markası aynı değil.eve ilk tasindigimiz zamanlar ... Hatta eşim tirsti noluyo felan diye. Ben nedense umursamadım çok mu gamsizim neKızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
Ay keşke çamaşır makinasını çalıştırsa hatta içine çamaşır bile atabilir sorun yokYani dimi ama gidip çamaşır makinesini de çalıştırabilir ama TV açılıyor
Oled'lerde fisi cekemiyor muyuz?Ben şuradan anladım. Mesela mutfaga gidiyorum fırının saatine bakıyordum doğru çalışıyordu.Mantık olarak elektrik kesildiğinde sıfırlanması lazım ama saliselik olduğu için sıfırlanmıyor. Hava temizleyici var, elektrik anlık olarak kesilip gelince ciuvvv diye ses çıkarıyor. Odaya gidip bakıyorum evet TV açılmış
Benim sorun bu ama tabii elektrik değilse diğer ihtimaller yazılım, elektrik besleme ünitesi veya ana kart arızası olabilirdi.
TV Oled değilse fişi çekebilirsin.
android tv ise ve kumanda da öyle ise açılıyor bir süre sonra, bizdeki tv nin bu nedenle gece yatarken fişini çekiyoruz.Kızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı
aynı şey başıma geldi bi ara korkmaya da başlamıştım hatta fjfjjk ama sonra fark ettim ki elektrik gidip gelince tv kendiliğinden açılıyor he bu her tv de olmuyor tabi evimde 2 tane tv var diğerinde öyle bir durum yok. Birde geçen hafta ben v izlerken kanallar değişmeye başladı ben değiştiriyorum o değişiyor youtuba falan girdi sonra aklıma komşuma wifi şifresini verdiğim geldi ve komşumu aradım onun ufaklık aynı wifi ye bağlı olduğu için telefonla tv yi eşleştirmiş ve uzaktan kumanda ile benim kanllarımı değiştiriyormuş.Kızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı