Kendi kendine açılan Tv

tasprenses1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
186
425
29
Kızlar iyi geceler. Vestel marka televizyonumuz kendi kendine açılıyor. Paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama neden olabilir sizce? Mesela odaya giriyorum çıkıyorum tv kapalıyken açılıyor biz evde yokken olmuyor bu durum eşim alt yada üst komşunun kumandası aynı olabilir mi diyor ama bilmiyorum başına gelen var mı

Fişten çıkarın açılmasın

Siz evde yokken olmadığını nereden biliyorsunuz ? Tv kumandasına bir şey döktüyseniz oksitlenmiş ara ara takılıyor da olabilir

Yerli üretim ya vestel belki de seçmişlerdir

Yani dimi ama gidip çamaşır makinesini de çalıştırabilir ama TV açılıyor

Kumandadan kaynaklı bir durum olabilir, bizde de takılı kalıyordu; kapatırdık ve hemen açılırdı.

Gurbetteyim anneme gezmeye gitmiştim hiçte söylemedi tv kendi kendine açılıyor diye gece uyurken tv acilmisti çok korkmustum Vestel marka tv..sonra tamir ettirmislerdi şimdi açılmıyor

Gelen misafirleri bende uyarıyorum korkmasınlar diye demekki vestel de genel bi sorun

Televizyonunuz / kumandanız'da wlan özelliği varsa belki komşularınız bağlanıyor olabilir veya sadece öylesine olabiliyordur. Geçenlerde benimde başıma geldi, kendiliğinden youtube'dan bi şey açmıştı televizyonum, bi ürkmedim değil ama peşine de düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…