Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.