- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
Merhaba nasılsın , Rüyamda seni gördüm iyi misiniz rüyalarım genelde çıkar falan salla dursun muhabbet için her yol mübahtır uzar gider muhabbet
Ahaha bu genelde eski sevgiliye atılan mesaj konusudur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nasılsın , Rüyamda seni gördüm iyi misiniz rüyalarım genelde çıkar falan salla dursun muhabbet için her yol mübahtır uzar gider muhabbet
Derste 30 yaşında olduğunu söyledi ama bence daha küçük. 29 30 diyelim, ben 21 yaşındayım arada fark var epey. Asistan değil ama tez yazıyor şuan. Doktora için olabilir.Hoca dedigin kac yasinda mesela ? , asistan mi yoksa cidden hoca mi hani 35 yas ve ustu yrd. doc ve ustu? Ona gore yorum yapalim , eski konulari bilmiyorum ben cunku.
''hocam sizin gibi değerli bir hocanın, insanın ışığına ihtiyacım olacak çok zamanlar olacaktır.Sizin için de sakıncası yoksa iletişim bilgilerinizi rica edebilir miyim? Sadece bu mail adresiniz mi var?'' diye sorardım...eğer tel veriyorsa bayağı bayağı iletişim devamını o da istiyor derim, eğer sadece mail ile devam edelim derse ümidi kesNasıl devam edebilirim sizce? Durduk yere mail atamam ki bahane lazım bana :)
Yoo ,Resmi resmi mail atarken birden bu hale geçersem afallar adam bir Ben de kitap önermesini rica etmeyi düşündüm. Sonuçta edebiyatçı, bana iyi şeyler verebilir. Ama çok mu abes olur ki?
evet mutlaka anlamıştır.Bir kadın nasıl kendinden hoşlanıldığını anlıyorsa, erkek de anlar....sence kaç kişi geçtiği dersi tekrar geri aldı???Dersi neden aldığımı fark etti sanırım. Kötü bir notla geçmemiştim ilkinde. Belki burdan anlamış olabilir.
Resmi resmi mail atarken birden bu hale geçersem afallar adam bir Ben de kitap önermesini rica etmeyi düşündüm. Sonuçta edebiyatçı, bana iyi şeyler verebilir. Ama çok mu abes olur ki?
Yok ondan eminim çünkü aşırı çalışıyor defalarca derste de ikimiz konuşurken de söyledi gece 2 3 gibi eve gidiyorum uyuyup geliyorum diye. Her gün de okulda. Sevgilisi olsa okulda olurdu öyle de olsa fark edilirdi sanırım. Whatsapp falan da kullanmıyor.Belki de.. Bir sevgilisi olmadığına emin de olmalısın . Eğer bir sakınca yoksa bence mazaretlerle işte rüya falan biraz sallayarak mail at zaten anlar yavaş yavaş anlamadıysa ilgisi yoksa bile son dersinmiş .. :)
bu numarayı yemez ama ya :))Yoo ,
-Merhaba , sizden kitap önerisi isteye bilir miyim dersin hatta , beni sürekleyen aşk dolu falan
Bence dediğim o sizi rüyamda gördüm birde senaryo yazarsın çünkü bu çoook işe yarıyor inan , gönderirsin kessin anlar ilgin olduğunu
Bence çok değil 10 yaş çok sınır bir yaş ama iyi Aşık olurken yaşına bakmaz insanlar gözlerine bakarlarDerste 30 yaşında olduğunu söyledi ama bence daha küçük. 29 30 diyelim, ben 21 yaşındayım arada fark var epey. Asistan değil ama tez yazıyor şuan. Doktora için olabilir.
Valla öylemi bilmiyorum ama birinden hoşlanıyorsa bu tarz konuşma başlaması karşıdakine net bir mesaj veriyorAhaha bu genelde eski sevgiliye atılan mesaj konusudur ya
bu numarayı yemez ama ya :))
:)) doğru diyosunValla öylemi bilmiyorum ama birinden hoşlanıyorsa bu tarz konuşma başlaması karşıdakine net bir mesaj veriyor
Önemli olan yememesi zaten
Bunu söyleyemem işte bariz bağırıyor olurum çünkü hocaam ben sizinle görüşmek istiyorum diye, açıkça söylesem daha iyi yani Kullandığımız okulun mail sistemi ve bazen smsten bile hızlı haberleşiyoruz.''hocam sizin gibi değerli bir hocanın, insanın ışığına ihtiyacım olacak çok zamanlar olacaktır.Sizin için de sakıncası yoksa iletişim bilgilerinizi rica edebilir miyim? Sadece bu mail adresiniz mi var?'' diye sorardım...eğer tel veriyorsa bayağı bayağı iletişim devamını o da istiyor derim, eğer sadece mail ile devam edelim derse ümidi kes
Benim dışımda kimse, arkadaşlar da şaşırıyor hatta nasıl ya o ders çok yoğun neden aldın diye. O da anlamıştır eminim.evet mutlaka anlamıştır.Bir kadın nasıl kendinden hoşlanıldığını anlıyorsa, erkek de anlar....sence kaç kişi geçtiği dersi tekrar geri aldı???
Bunu söyleyemem işte bariz bağırıyor olurum çünkü hocaam ben sizinle görüşmek istiyorum diye, açıkça söylesem daha iyi yani Kullandığımız okulun mail sistemi ve bazen smsten bile hızlı haberleşiyoruz.
..
Yapılıyor aslında, bunu sorabilirim. Aslında bi vakıfta hafta sonları ders veriyor vakit bulamadım gitmek için. Ara tatilde gideceğimi, ders almak için sistemin nasıl olduğunu falan mı sorsam?Dergi ya da fanzin çalışması gibi bir şey yapılıyorsa okulda siz de onunla birlikte katılabilirsiniz
Yazı yazdım dergide yayinlansun istiyorum vs. Gibi
Kitabı hala bende, notları onun içine de koyabilirim aslındaa bu nasıl gelmedi aklıma :)))) Neler yazsam kiBence sende ona kitap ver bunu okumanızı tavsiye ederim de içinde unutulmuş notlar olsun, sonra mesaj atıp aa o kitabın içinde notlarım kalmış vs diye konu açarsın
Sosyal medya kullanmıyor. Bi twitter hesabı var 3 tane tivik atmış Kapalı kutu gibi adamne alaka canım..insan hocasıyla ders bitse de görüşebilir.....faceden ekle
Kitabı hala bende, notları onun içine de koyabilirim aslındaa bu nasıl gelmedi aklıma :)))) Neler yazsam ki
Hahahha canıım sen de mi bana anlatıp burda bir de çare arıyorsunDaha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.