• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi kendime mi kuruyorum ben :((

Kitabı hala bende, notları onun içine de koyabilirim aslındaa bu nasıl gelmedi aklıma :)))) Neler yazsam ki
''Belki bu dünyanın değil...............ama benim dünyamın en güzelisin''.....veya bunun gibi bir şey.kafası karışssın.ne üstüne alınabilir ne de düşünmekten vazgeçer

Yapılıyor aslında, bunu sorabilirim. Aslında bi vakıfta hafta sonları ders veriyor vakit bulamadım gitmek için. Ara tatilde gideceğimi, ders almak için sistemin nasıl olduğunu falan mı sorsam?

Olabilir neden olmasın şansınızı bir deneyin :KK66:
Hatta yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordunuz
Hukuk ve edebiyat dersi aldiysaniz veys aliyorsaniz onunla ilgili yardım isteyin vs.

kuzu etrafım öğretmen dolu...öğrencisinden deli gibi hoşlanan o kadar çok kişi var ki....hiçbiri de gidip söylemiyor.

Yok yok onun kitabına not koyma bence, kendi kitabını iade ederken başka bir kitap ver içinde notları bulsun daha doğal olur. :KK66:

Of bu çok cesaret istiyor, nasıl yaparım bilemedim :KK35: Fikir çok iyi ama nasıl bi kitap seçmeliyim ne yazmalıyım nasıl vermeliyim soruları büyük problemm

Derste 30 yaşında olduğunu söyledi ama bence daha küçük. 29 30 diyelim, ben 21 yaşındayım arada fark var epey. Asistan değil ama tez yazıyor şuan. Doktora için olabilir.

Tez yaziyorsa asistandir yada uzmandir , yani hoca degildir, zaten hoca olsa cok olumsuz yorumlar yazacaktim cunku yas araliginiz ve jenerasyonunuz cok farkli olurdu. Aslinda 21 ve 30 da da baya jenerasyon farki vardir gunumuzde hersey cok cabuk tuketildigi icin.
Bu genc asistan arkadasimiz belliki etrafta kafasina gore baska bekar yasitini bulamadigi icin evlilik trenini kacirmis vede Tr standartlarina gore tehlike canlari caliyor, oda dersine girdigi korpecikleri gozden gecirmeye baslamis eh sende gencsin tazeciksin guzelsin efendim tatlisin ustelik mutlaka bolumunde gelecek vaadediyor, hem tanisalim hem sevgili olalim eh bir sene sonra yuzukte takariz mezun oluncada evleniriz yok beklemeye ne gerek var son sene de evlensek olur diyerekten dusunmus olabilir.

Ha bide su kafada adamlar oluyor, simdi kendi yasimda birine baksam nerden baksan universiteyi bitirmis is guc sahibi biri olmasi lazim (cunku evde oturan kizida yakistiramaz beyimiz kendine), o bahsettigimiz kizinda nerden baksan (yine ortalama konusuyorum) en azindan 1 flortu/sevgilisi olmustur bu beyimiz bunu istemez, goz degmemis gonca gul siterler. Simdi bu kafada olan beyimiz dusunurki, hazir onumde gencecik korpecikler var, daha yolun basinda sunun aklini celeyim kurda kusa yem etmeden baskasina meyil etmeden ben bunu alayim der. Kotu birseymi bu bakis acisina gore degisir tabi.

Ancak burda benim asil deginmek istedigim sey , bu olay nereye varirsa varsin heyecandan aklin basindan gitmesin dersleri okulu boslama olurmu, simdi burda okudugun yorumlardan aklin bulutlarin ustune cikar senin cesit cesit hayallere dalarsin. Yasinda kucukmus ask mesk isleri iyide okulu egitimi sabote etmedigi surece.

Olabilir neden olmasın şansınızı bir deneyin :KK66:
Hatta yanlış hatırlamıyorsam hukuk okuyordunuz
Hukuk ve edebiyat dersi aldiysaniz veys aliyorsaniz onunla ilgili yardım isteyin vs.
O ders seçmeli bi ders sanırım, bizim okulda yok ama ders verdiği vakıfta benzer bir şey vardı. Heyoo süper fikir ben p dersi alabilirim tabiii, zaten vakfa kabul için mülakatlarda canım hocacım görev alıyor kesin görecek beni :KK37:

Senin başını daha fazla yemek istemedim :KK70: Valla ben de bilmiyorum ne olacakk
Yok estağfurullah:)
Ama burda bir çok fikir ve bakış açısı görüyorsun bu iyi bir şey.
Mesela benimkinin bana yazdığı mesaj ile ilgili hiç senin düşündüğün gibi düşünmemiştik:)

Of bu çok cesaret istiyor, nasıl yaparım bilemedim :KK35: Fikir çok iyi ama nasıl bi kitap seçmeliyim ne yazmalıyım nasıl vermeliyim soruları büyük problemm

Eh canım oda sana kalmış aşk cesaret ister. :)
Emin ol sana ilgi duyuyorsa verdiğin kitabı dikkatle okuyacaktır. :)

Bu Türkçe öğretmenlerinde bir şey olduğunu düşünmeye başladım artık ..:110:
Dersanedeki Türkçe öğretmenim gözümün içine baka baka anlatırdı konuları sanki Atilla İlhan şiiri okuyor mübarek ..:KK69:
Lisede Türkçe öğretmenim evli ve iki çocuğu olmasına rağmen beni arkadaşlarıma sorup ,telefonumu bulup mesajlar atıyordu sonra başı belaya girdi bu yüzden :110:

Tez yaziyorsa asistandir yada uzmandir , yani hoca degildir, zaten hoca olsa cok olumsuz yorumlar yazacaktim cunku yas araliginiz ve jenerasyonunuz cok farkli olurdu. Aslinda 21 ve 30 da da baya jenerasyon farki vardir gunumuzde hersey cok cabuk tuketildigi icin.
Bu genc asistan arkadasimiz belliki etrafta kafasina gore baska bekar yasitini bulamadigi icin evlilik trenini kacirmis vede Tr standartlarina gore tehlike canlari caliyor, oda dersine girdigi korpecikleri gozden gecirmeye baslamis eh sende gencsin tazeciksin guzelsin efendim tatlisin ustelik mutlaka bolumunde gelecek vaadediyor, hem tanisalim hem sevgili olalim eh bir sene sonra yuzukte takariz mezun oluncada evleniriz yok beklemeye ne gerek var son sene de evlensek olur diyerekten dusunmus olabilir.

Ha bide su kafada adamlar oluyor, simdi kendi yasimda birine baksam nerden baksan universiteyi bitirmis is guc sahibi biri olmasi lazim (cunku evde oturan kizida yakistiramaz beyimiz kendine), o bahsettigimiz kizinda nerden baksan (yine ortalama konusuyorum) en azindan 1 flortu/sevgilisi olmustur bu beyimiz bunu istemez, goz degmemis gonca gul siterler. Simdi bu kafada olan beyimiz dusunurki, hazir onumde gencecik korpecikler var, daha yolun basinda sunun aklini celeyim kurda kusa yem etmeden baskasina meyil etmeden ben bunu alayim der. Kotu birseymi bu bakis acisina gore degisir tabi.

Ancak burda benim asil deginmek istedigim sey , bu olay nereye varirsa varsin heyecandan aklin basindan gitmesin dersleri okulu boslama olurmu, simdi burda okudugun yorumlardan aklin bulutlarin ustune cikar senin cesit cesit hayallere dalarsin. Yasinda kucukmus ask mesk isleri iyide okulu egitimi sabote etmedigi surece.
Vakit ayırıp uzuun bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim, söylediklerinizi aklımın bir köşesine yazdım. Unutmam :))

Eh canım oda sana kalmış aşk cesaret ister. :)
Emin ol sana ilgi duyuyorsa verdiğin kitabı dikkatle okuyacaktır. :)
Kitap önerin de var mı bari :KK68: Nasıl hazırcı oldum iki dakikada ya :)) aslında bi Kitaplığıma baksam bulurum belki bir şeyler

Bu Türkçe öğretmenlerinde bir şey olduğunu düşünmeye başladım artık ..:110:
Dersanedeki Türkçe öğretmenim gözümün içine baka baka anlatırdı konuları sanki Atilla İlhan şiiri okuyor mübarek ..:KK69:
Lisede Türkçe öğretmenim evli ve iki çocuğu olmasına rağmen beni arkadaşlarıma sorup ,telefonumu bulup mesajlar atıyordu sonra başı belaya girdi bu yüzden :110:
Şanssız tesadüfler olmuş sizin için, benim de lisedeki rehberlik hocası evli ve biri bebek iki çocuğu olmasına rağmen mesajı bırakın öpmüştü beni. Ondan iğrendim.

Ama bu defa konu başka, farklı hissediyorum gerçekten. Umarım boş değildir..

Kitap önerin de var mı bari :KK68: Nasıl hazırcı oldum iki dakikada ya :)) aslında bi Kitaplığıma baksam bulurum belki bir şeyler

Okuduğun kitaplardan biri olsun yani konusunu bildiğin :)
Önemli olan kitabın içeriğinden hariç içindeki notlar olmalı bence :)
İlla kitap öner diyorsan
Yüreğim Seni Çok Sevdi – Canan Tan öneririm :KK54:

Vakit ayırıp uzuun bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim, söylediklerinizi aklımın bir köşesine yazdım. Unutmam :))

Hi SIK bir adim istiyorsanda adam edebiyatciymis, sevdigi tarzi begendigi bir klasigi falan biliyorsan, ki bilmiyorsan burda baya arastirma yapman gerekecek. Sevdigi sair yazar, en begendigi kitap olabilir, genelde edebiyat tutkunlari ilk basimlari, yada 2., 3. gibi kiymetli kitaplarin eski basimlarini cok severler, bir koleksiyoncu icin eski plaklar gibi mesela oyle dusun. Oyle ciddi bir arastirma icine girip saglam bir yatirim yaptiktan sonra donem sonu yardimlarindan dolayi tesekkur etmek icin hediye edebilirsin. Bence disariya karsi yanlis anlasilmayacak ama sayet ikiniz arasinda bir elektriklenme olduysada baya anlamlari olacak bir hediye olabilir.

Back