Ben bir daha bir daha düşüneyim bunu, sanırım güzel bir kaç not bulacak. Belki ofisinde falan unuturum direkt vermek yerine. Bi kez ders notlarımı unutmuştum mail atmıştı yineOkuduğun kitaplardan biri olsun yani konusunu bildiğin :)
Önemli olan kitabın içeriğinden hariç içindeki notlar olmalı bence :)
İlla kitap öner diyorsan
Yüreğim Seni Çok Sevdi – Canan Tan öneririm
Şanssız tesadüfler olmuş sizin için, benim de lisedeki rehberlik hocası evli ve biri bebek iki çocuğu olmasına rağmen mesajı bırakın öpmüştü beni. Ondan iğrendim.
Ama bu defa konu başka, farklı hissediyorum gerçekten. Umarım boş değildir..
Ben bir daha bir daha düşüneyim bunu, sanırım güzel bir kaç not bulacak. Belki ofisinde falan unuturum direkt vermek yerine. Bi kez ders notlarımı unutmuştum mail atmıştı yine
Harikasın!! Oğuz Atay tutkunluğu var. Hatta son konuşmamızda bunu belirtti. Ödevimin konusunu da o önermişti dersi ilk aldığımda ve tabii ki aynı yazar :) Ondan bir şeyler bulabilirim. Bu hafta pasajlar beni bekler :)) Çok çok teşekkür ederiimmmHi SIK bir adim istiyorsanda adam edebiyatciymis, sevdigi tarzi begendigi bir klasigi falan biliyorsan, ki bilmiyorsan burda baya arastirma yapman gerekecek. Sevdigi sair yazar, en begendigi kitap olabilir, genelde edebiyat tutkunlari ilk basimlari, yada 2., 3. gibi kiymetli kitaplarin eski basimlarini cok severler, bir koleksiyoncu icin eski plaklar gibi mesela oyle dusun. Oyle ciddi bir arastirma icine girip saglam bir yatirim yaptiktan sonra donem sonu yardimlarindan dolayi tesekkur etmek icin hediye edebilirsin. Bence disariya karsi yanlis anlasilmayacak ama sayet ikiniz arasinda bir elektriklenme olduysada baya anlamlari olacak bir hediye olabilir.
Evet önermeyeceğim onu zaten :) Not kısmı için söylemiştim söylediklerimi.Lütfen derin bir adamsa Canan Tan gibi bir kitap götürmeyin ..
Asıl o zaman rezil olabilirsiniz
Okulda çok sık karşılaşıyoruz konuşmasak da gördükçe utanmak istemiyorum.Ya niye takıyorsun rezilliği ? Altınamı işeyeceksin sanki en fazla ne olabilir .. Karşılık bulamazsan at kafandan .
Rezil olmak , fazla gurur yapmak bunlar aşka göre değil beybi.
Harikasın!! Oğuz Atay tutkunluğu var. Hatta son konuşmamızda bunu belirtti. Ödevimin konusunu da o önermişti dersi ilk aldığımda ve tabii ki aynı yazar :) Ondan bir şeyler bulabilirim. Bu hafta pasajlar beni bekler :)) Çok çok teşekkür ederiimmm
Bence apacik ortada abayi yakmis sana oda. ama nasil davranman gerektigi konusundada Cesaretli davran Konusurken gozlerinin Icine bak mesela ne belli et ondan hoslandigini nede uzak kac ortasini sen bul isteTantanis .!.:Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla Ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.
Canim benim cogu hocam ogrencisiyle evlendi Kitaba hoca lazim arkadasa koca lazim:)
Bu konuda bahsetmedim ama derslerde özellikle bana baktığını yakaladığım çok oldu. Gülümseyerek karşılık verdim her defasında. Öyle devam edeceğim sanırım :)) Gerçi dersler bitti sayılır ama olsun.Bence apacik ortada abayi yakmis sana oda. ama nasil davranman gerektigi konusundada Cesaretli davran Konusurken gozlerinin Icine bak mesela ne belli et ondan hoslandigini nede uzak kac ortasini sen bul iste
Bence sana acilmaya korkuyo sonucta ne kadarda olsa bi egitmen ama umarm fazla uzamazBu konuda bahsetmedim ama derslerde özellikle bana baktığını yakaladığım çok oldu. Gülümseyerek karşılık verdim her defasında. Öyle devam edeceğim sanırım :)) Gerçi dersler bitti sayılır ama olsun.
O korkar ben korkar nasıl sonuçlanır bu iş amann ne zormuşşBence sana acilmaya korkuyo sonucta ne kadarda olsa bi egitmen ama umarm fazla uzamaz
Ya acikca soylesen ne olcak ki sonucta orta okul lise ogrencisi dglsn bence boyle ergen gibi gozukmektense bi kadin gibi acikca konus[/QUOTE]ost: 44302282, member: 709586"]O korkar ben korkar nasıl sonuçlanır bu iş amann ne zormuşş
Aranızda bir konu sanırım ben anlamadım :))Bu YazdıklarınıElif duymasın etkisinde kalır mazallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?