Kendi kendime mi kuruyorum ben :((

Okuduğun kitaplardan biri olsun yani konusunu bildiğin :)
Önemli olan kitabın içeriğinden hariç içindeki notlar olmalı bence :)
İlla kitap öner diyorsan
Yüreğim Seni Çok Sevdi – Canan Tan öneririm
Ben bir daha bir daha düşüneyim bunu, sanırım güzel bir kaç not bulacak. Belki ofisinde falan unuturum direkt vermek yerine. Bi kez ders notlarımı unutmuştum mail atmıştı yine

Var böyle manyaklar ....Allah ıslah etsin ..

Ben bir daha bir daha düşüneyim bunu, sanırım güzel bir kaç not bulacak. Belki ofisinde falan unuturum direkt vermek yerine. Bi kez ders notlarımı unutmuştum mail atmıştı yine

Lütfen derin bir adamsa Canan Tan gibi bir kitap götürmeyin ..
Asıl o zaman rezil olabilirsiniz

Harikasın!! Oğuz Atay tutkunluğu var. Hatta son konuşmamızda bunu belirtti. Ödevimin konusunu da o önermişti dersi ilk aldığımda ve tabii ki aynı yazar :) Ondan bir şeyler bulabilirim. Bu hafta pasajlar beni bekler :)) Çok çok teşekkür ederiimmm

Canim benim cogu hocam ogrencisiyle evlendi yada evlenmos yani olabilir boyle durumlar bencede kitaba kitapla karsilik verebilirsin

Ya niye takıyorsun rezilliği ? Altınamı işeyeceksin sanki en fazla ne olabilir .. Karşılık bulamazsan at kafandan .

Rezil olmak , fazla gurur yapmak bunlar aşka göre değil beybi.
Okulda çok sık karşılaşıyoruz konuşmasak da gördükçe utanmak istemiyorum.

Rica ederim kalbinde kelebekler ucusan genc hanim
``Tutunamayanlar`` i bulacaksin o zaman hadi kolay gelsin.

umarim jestinin inceligini anlayacak kadar incedir beyefendide.

Bence apacik ortada abayi yakmis sana oda. ama nasil davranman gerektigi konusundada Cesaretli davran Konusurken gozlerinin Icine bak mesela ne belli et ondan hoslandigini nede uzak kac ortasini sen bul iste

Bence apacik ortada abayi yakmis sana oda. ama nasil davranman gerektigi konusundada Cesaretli davran Konusurken gozlerinin Icine bak mesela ne belli et ondan hoslandigini nede uzak kac ortasini sen bul iste
Bu konuda bahsetmedim ama derslerde özellikle bana baktığını yakaladığım çok oldu. Gülümseyerek karşılık verdim her defasında. Öyle devam edeceğim sanırım :)) Gerçi dersler bitti sayılır ama olsun.

Bence sana acilmaya korkuyo sonucta ne kadarda olsa bi egitmen ama umarm fazla uzamaz

ost: 44302282, member: 709586"]O korkar ben korkar nasıl sonuçlanır bu iş amann ne zormuşş[/QUOTE]
Ya acikca soylesen ne olcak ki sonucta orta okul lise ogrencisi dglsn bence boyle ergen gibi gozukmektense bi kadin gibi acikca konus

ost: 44302282, member: 709586"]O korkar ben korkar nasıl sonuçlanır bu iş amann ne zormuşş
Ya acikca soylesen ne olcak ki sonucta orta okul lise ogrencisi dglsn bence boyle ergen gibi gozukmektense bi kadin gibi acikca konus[/QUOTE]
Gözüne çok heyecanlı görünmek istemiyorum. Düşündüğüm gibi hissetmiyor olma ihtimali de var. Bir de genel klişe, önce erkekler açılmalı :)) Gerçi öyle bir takıntım yok ama bilemiyorum o ne düşünür.

Yapck tek sey var ozmn bir birinize kitap alip verceksiniz galbi ama nereye kadar oyle degilmi bence biraz cesaret tamam acilma ama belli et en azindn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…