Kendi işlediklerim/Nakış,Hesap işi,Antep işi,Etamin

ben bu kumaşı bakırköyden aldım ak fırının yanındakı beyazlar hanından siz herhalde yurtdışında yaşıyorsunuz bu kumaşlar almanyadan geliyomuş zaten rico'nun kumaşları belki bulabilrsin

ellerine kollarına sağlık
hepsi çok güzel.senden bi ricam var. seccadenin şablonunu koyarsan çok sevinirim.

bu kumaş panama keteni kapalı çarşıdan aldım kenarını 3 iplikten antika yaptım

ilk sayfadaki sarı çiçekli modelin kumaşı özel yapım bakırköyden aldım istersen adresini verebilirim modele göre özel dokunan bir kumaş yurt dışından geliyormuş

çok teşekkür ederim ilginiz için...doğrusu ümidi kesmek üzereydim ama cevabınızı aldığıma çok sevindim...bi de adresi yazarsanız sevinirim...kolay gelsin

seninkisi kadar guzel olmadi tabi klava:a.s.

hepsi harika canım ellerine gözlerine sağlık diyorum allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin maşallah

Hepsi çok çok güzel olmuş ellerine sağlık. Kursta falan mı öğrendin bunları merak ettim. Kurdela işinin nasıl yapıldğıhakkında bilgi verebilirmisin acaba

canim ellerine saglik cok guzel hepside , ugras ,emek isteyen islerdir bunlar bilirim
bende kizmeslek lisesi elnakisi mezunuyum ,hesapisi, cinignesi, antep isi islemelerim vardir benimde hepside goz nuru bu islemelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…