- 23 Ağustos 2022
- 20
- 7
- 29
- Konu Sahibi Kahraman10
Evet değiliz ama bazen o kadar soruluyor ki insan artık bir yerde patlayıp cevap veriyor.Her fikrinixi herkesle paylaşmak zorunda değildiniz ki. Düğünleri hiç sevmem. Ama eşim dışında kimseye söylemedim. Evlenmeye karar verdiğimizde düğün takı hiç bir şey istemiyorum Diye.
Ayrıca siz kimseyi öldürmemiş zarar vermemişsinşz herseyin en güzeline layıksınız
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Benim zaten bu çelişkileri yaşamamdaki sebep etrafımda hanimefendininki gibi zihniyetlerin çok olması.Konu sahibi önüne gelene yürüyüp önüne gelenle yatmamış, 2 tane düzgün ilişki yaşamış, biriyle cinsellik yaşayınca eksilmiyoruz. Namussuz da olmuyoruz
Çok doğru söylüyorsunuz. Bu konuda terapi almam gerekiyor. Ama terapiste bile bu konuyu açmaya utanıyorum burada anonim olmak rahatlatıyor.Ee tamam işte Bunu diyorum zaten , farklı olabilirsiniz tamam ama bir şekilde onlar size bir şeyler kattı.
Bir şeyler kattığı için bugün böyle huzursuzluk yaşıyorsunuz.
Bugün bocaliyor olmanıza en büyük sebep bir yerlerde size empoze ettikleri şeyler ile yaşadıklarınızin çelişiyor olması.
Aileniz muhafazakâr. Buna müsade etmeyeceklerdir ama Siz farklı olduğunuzdan ötürü evlilik öncesi cinsellik yaşamakta sakınca görmediniz
Lakin bir şekilde o ailede o düşüncede büyümüş olmanın etkisi size; bakire olmadığınız için sevilmeye layık olmadığınızı düşündürüyor.
Yani insan ne kadar inkar etse de orada büyüdü. İçinde bir şeyler var. Bir yerlerde bir his. Geçmişten gelen değersizlikler. Kendini bulma keşfetme isteği.