Kendi Evimdeki Nişana Davet Edilmem

yazdıklarımı okumadığınız için beni kalitesizlikle suçlamışsınız sizin görüşünüz Allah muhabbetinizi artırsın.

Bence ortalığı karistirmamissin kimsenin arasınıda acmamissin gayet doğal bi tepki şahsen ben olsam ortalığı daha beter birbirine katardim öyle şey mi olur konunun ilk önce sana gelmesi lazım o evin kadını sensin onların hatası

eşimle baya tartıştım zaten ben konuştum o dinledi :) şuan da yüz vermiyorum biraz uğraşsın arayıp duruyo sabahtır napıyosun diye. umarım etkili olmuştur. bu konuyu unutamayacam malesef keşke olmasaydı keşke haberim olsaydı ömrümün 2 günü sinirle geçti

sadece benim başıma gelmiyomuş demek ama sizinki daha ilginçmiş :)
Benim kızımı alıp benim evimde mevlüt yapıp beni davet etmeseler de olurdu benim görümcem deli deli. Benim ortancagörümcemi de görmeye gelmişlerdi yeni evliyken. Daha 2 ay olmuş evleneli bir de 1 aylık hamile idim büyük görümcem aradı camlarını sil evini topla temizlik yap cuma günü E... görmeye gelcekler demişti. Eee tamam zaten yeni evliyim evim temiz kış kıyamette cam silemem kusura bakma hem banamı gelcekler sanki demiştim neden kasayım bu kadar kendimi demiştim evet senin evine gelicekler tabi eşyaların yeni evin yeni demişti. Tabi ben şookk. Merak etmeyin yani benim görümcem sizinkinden de garip :) Tabi o ilk ve son olmuştu şuan binlerce sebepten görümcemle konuşmuyorum ömrüm boyunca da konuşmayı düşünmüyorum yaa neyse...
Sizin de eşinizle konuşmanıza ve eşinizin anlayışla karşılamasına sevindim. Ama kv neden benim evim değil evim yok diye ağlıyor anlayamadım. Duygu sömürüsü gibi sanki senin evin değil demişsinizde.

Belli ki görümce normal biri degil bunda.hem fikiriz. Kazinilmaz bi sekilde nisanda sizin evde yapilacak eşinizle gorumce arasida kotu ama ortada bi anne var ve dugunmus nisanmis boyle seylerin tekrari yok her nolirsa olsun kv hatrina da olsa siz ve esiniz nisanda bulunun kadincagazi yalniz birakmayin zaten deli kizla ugrascak bide insanlarin ogluniz nerde fln sorulariyla bogusmasin .hem siz evinizde yokken sizin esyalarinizi da guzel kullanmayabilirgorumceniz daha sonra cok daha büyük sorunlar cikar gelmediginizin de lafini yaparak kv de uzer..

Aynen dediğiniz gibi, ortalığı karıştırmışsınız. Bu gibi meselelerde egolarınıza yenik düşmeniz bana göre zayıflık. Daha olgunlukla da karşılayabilirdiniz, ama hemen etekleriniz tutuşmuş. Sanki "bu ev senin değil deyip" sizi evden kovacaklar. Görümcenizin davet edişi benim çok komiğime gitti, güldüm burada. Bu kadar kavga çıkaracağınıza gülüp geçseydiniz siz de. Korkmayın, kimse evinizi elinizden almıyor.

mesafeli olmanız en iyisi gibi görünüyor bu arada kvdemin ağlaması gerçekten duygu sömürüsüymüş dün eşimle konuşurken eşim anlatıyor durumu dinlemiyor bile dedi ki sen karının palyaçosu olmuşsun

eteklerimin tutuşmasıyla alakası yok benim haberimin olmamasına kızdım. belki ben onun gibi söylemezdim bilmediğimi anladığı halde dalga geçti resmen bende kvdeme ve eşime kızdım doğal olarak

Zaten illa bi yerden paklak verir kvler ne hikmetse. Ya laf sokar ya ağlayıp sızlayıp duygu sörüsürü yapar. Neden böyleler anlamadım. Dese ya ne gzl gelinim bişiy demiyo burayı evim gibi görmemi istiyo her gelin böyle olmaz diyebilse keşke.

şimdiye kadar hiç kötü birşey demedim ona karşı hep dedim ki kendime ilerde ben de yaşlanıcam ne edersen onu bulursun alttan al diye şimdi hakkını da yiyemem o da bana karşı iyi olmuştur genelde ama bazen oluyo işte bunalıp bunalıp bana patlıyo neyse ki eşim doğruyu görüyo kim haksızsa haksızsın diyebiliyo o açıdan şanslıyım

evet öyle biraz da bazen birikiyo işte görümcem abisini sevmediği için çocuğu olmasın diye beddua eden insan bazen de he diyemiyo insan
hatta şöyle demek lazım. bu nişanına odamdan çıkar gelirim 3. ye kendi evimden çıkar gelirim demelisin

Şanslısınız. Kv ne derse hee diyin geçin gitsin :)

Pişt
Banlıydım
Ne oldu sonuç nişana katılıyo musunuz eşinle

Pişt
Banlıydım
Ne oldu sonuç nişana katılıyo musunuz eşinle
kayınvalidem aradı özür diledi durumu anlattı daha plan yoktu aramızda konuşmuştuk sadece bi gün önce sana o şekilde söyleyince bende şaşırdım falan dedi. nişan konusunda da akrabalardan kimse olmayacak erkek tarafı senin memleketinden annenleri çağırsak olur mu yanımızda olurlar mı dedi bende sor bakalım davet edersen gelirler dedim yani annemler geleceği için biz de katılacaz

Annenler gelmese de katılmanız lazım bence, neyse sonuca bakalım iyi olmuş

Nişan ne zaman
Nerdeyse biz bile katılacağız, sen kendi evindeki nişana katıl bi zahmet yengesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…