resmen yok sayıldım yani kayınvalidem de aslında söyleyebilirdi telefonla konuşuruz çünkü hiç mi aklına gelmedi söylemek. eşime söyledim zaten annen de sen de yok saydınız beni misafirler kapıdan girerken mi haberim olacaktı dedimCevaplamissiniz yeni gördüm. Görümce kendi evinde niye yapmiyor nisani? Sadece kuru kuru gelip oturma degil ki, temizligi, ikrami servisi bir sürü is. Evin hanimina danisilmadan olur mu hic haklisiniz. Eger siz kayinvalidenin evine yerlesmis olsaydiniz hadi annemin evi diyebilirdi bir noktada ama bu sartlar altinda hakki yok. Ya millet ne yüzsüz. Kadini kendi evindeki nisana cagiriyorsun ama yapabilir miyiz ne dersin diye fikir alip sormuyorsun.
Kayinvalidenize yazik yasli basli kadin. Her ne kadar tuhaf aile iliskileri olsa da kizinin basinda durmak ister. Güzellikle gönül alarak yapmak varken ev sahibini kizdirip küstürmek niye?
Buraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..
O seni umursamadigini sana anlatmaya calisiyor.sende bu konuyu esine acmakla ekmegine yag surmussun.onu taktigini dusunuyor suanda.ki istedigide bu.ben olsam onun en zayif yerlerinden aynini ona yapardim.önceden deseydi ya haberin yok muydu böyle böyle düşündük olur mu senin için odadan çıkarsın artık deseydi bende şaka olarak anlayabillirdim ama haberimin olmadığını bile bile umursamıyorum seni demek için söylendi bu laf
bende ne yapar ne eder o nişanı kendi evimde yaptırmazdım. yada o nişanı rezil ederdimBuraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..
teşekkür ederim birbirimizin kalbini kırmak istemeyiz hiç, o da bana karşı öyle. ama burada aslında birazda hassasiyetim eşim ve kvdeme yani plan yapılırken haberimin olmamasına. görümcemle de birdaha konuşmayız bu konuda onunla tartışmaya girmedim hiçSevgili konu sahibi arkadaş,
Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar naifçe kv'sinden bahseden bir gelin görgüm. Ne Mutlu em size hem de kv'nize. Görümcenizin tavrı sadece komik.
Eger üzülüyorsanız kv ile konuşup, hassasiyetinizin ona değil, görümcenize doğru olduğunu anlatın. Ama görümce ile polemiğe bile değmez.
sadece benim başıma gelmiyomuş demek ama sizinki daha ilginçmiş :)Konunuz okuyunca gorumce min kızıma bebek mevludu yapmaya kalkisip benim evime beni davet etmesi geldi aklıma
Vicdan azabı çekmeyin esiniz kabul etmeden önce sizle konusmaliydi. Fikir sunmaya da haber vermeliydi. Gorumce den duymamaliydiniz.
evet biraz öyle :)görümcen az çatlak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?