Kendi Evimdeki Nişana Davet Edilmem

En büyük hata bence eşte
Görümceye zaten patavatsız dedim ama
Aynı durumda olsam ben katılırdım ev sahibesi olup yenge olup orda değilde nerde olayım başka ? Eşime de ayıp olur gitme bi yere derdim.

Çok yerinde ve normal bir tepki vermişsiniz.
Siz zaten kv nize evinizi açmışsınız birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz
Kv benim başka evim mi var derken biraz demogoji yapıyor. Sizin başka bir eviniz var mı peki
Madem ortak alan neden böyle bir karar verilirken size danışılmıyor. Adap usul bunu gerektirir diye düşünüyorum
Kendi evinizde misafir durumuna düşmeyin. 3 ay yada 5 yıl farketmez kv nizi misafir eden sizsiniz.
Görümcede arsızlığı ele almış. Kendi annesi abisi dur desin

Yuzde yuz siz haklısınız,terbıyesız ve son derece saygısız bır görümce sizinki..bir daha ki sefere daha kıvrak zekayla söylediklerini hemen algılayıp cevabını pat dıye verın.

''Senin bekleyip beklememen bir şeyi değiştirmiyor zaten burası benim evim, ben her zaman bu evdeyim,'' diye bir bozardım o lafından sonra. ''Ayrıca bu evin hanımı benim, böyle bir niyetin vardıysa önce bana soracaksın, ben bu nişanı benim evimde yapma işini çok güzel bozardım da sen annene abine teşekkür et, onların hatrına kabul ettim.'' diye taramalı tüfek gibi saydırırdım da saydırırdım. Ne demek benim evime beni misafir gibi çağırıyor aaa, terbiyesiz.

Sanki birlikte oturmaktan içten içe rahatsızsınız ve yer arıyordunuz bu konu bahane olmuş gibi hissettim.
Tepki verilmesi gereken kişi görümce.
Eşinize ve kv ye yazık olmuş üzüldüm..

Görümcen senin sadece bir odan var babında dememiştir. Senin evinde olacak ya o yüzden odandan çıkıp katılabilirsin diye espiri yapmış kendince.
Tabi senin hiç haberin olmaması kötü olmuş ama olan olmuş artık.
Esinle KV nin gönlünü yap nişanı atlatın gitsin. Kendini de daha fazla üzme.

eşimin söylediği de daha nişana var daha sonra söylerim diye önemsemedim ama tek başına karar vermemesi gerekiyodu haklısınız

Valla bana soylese ben saka anlarim :) hayati cok ciddiyee almayin insanlarida..
önceden deseydi ya haberin yok muydu böyle böyle düşündük olur mu senin için odadan çıkarsın artık deseydi bende şaka olarak anlayabillirdim ama haberimin olmadığını bile bile umursamıyorum seni demek için söylendi bu laf

evet bi sıkıntı da bu sanırım ben annemlerin geleceğinde falan söylüyorum bak annemler gelecek haberin olsun diye bu izin almak değil ki zoruma da gitmiyor bunu söylemek ama bana söylenmedi heralde misafirler gelince öğrenecektim nişan olacağını

Yuzde yuz siz haklısınız,terbıyesız ve son derece saygısız bır görümce sizinki..bir daha ki sefere daha kıvrak zekayla söylediklerini hemen algılayıp cevabını pat dıye verın.
inşallah yapabilirim benim evim olduğunu anlaması gerekiyo ama böyle kalakalınca kendi kendimi yiyorum neden demedim diye

telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi neler neler söylemek de hep sonradan sonradannn

Sanki birlikte oturmaktan içten içe rahatsızsınız ve yer arıyordunuz bu konu bahane olmuş gibi hissettim.
Tepki verilmesi gereken kişi görümce.
Eşinize ve kv ye yazık olmuş üzüldüm..
aslında kayınvalidemle bi sıkıntımız yok oğluna anlatamadığı şeyleri bile benimle paylaşır iyi anlaşırız anlayışlı kadındır değilse zaten baştan hayır derdim bunu da hep kendisine söylerim bu kadar anlayışlı iyi kalpli olmasan senle oturmazdım diye. ama bu konuda o da suçlu oğluna söylediği gibi bana da söyleyebilirdi bende bu şekilde öğrenmezdim

Gorumceniz un nişanlısı nasıl biri bilmiyorum ama içimden allah nisanlisna kolaylık versin demek geldi. Esiniz katılmıyorsa nişana siz de katilmayin bence.

Kayinvalide mi sizin evde yasiyor, yoksa siz evlenip yanina mi yerlestiniz? Görümce espri yapmis gibi geldi bana da.

Eşimle konuştuk tekrar benim yerim bu evde bi odaysa çıkar giderim diye mesaj atmıştım o da çıkıp gitmek bu kadar kolay mı dedi. bende değersiz olduğumu hissettiğim anda kalmam çeker giderim dedim. benim evimde plan yapılıyo ve beni odandan çıkıp katılabilirsin diye çağırıyolar annen de yanında birşey demiyo. seninle haftada bir kere telefonla konuşuyosa benimle 6 kere konuşuyo bana da söyleyebilirdi burası benim de evim ben nasıl misafirim geleceğinde haber veriyosam siz de vermek zorundasınız diye postayı koydum. haklısın ama bu mesajını haklı çıkarmıyo dedi çekip gitmek senin için bu kadar kolaysa bende ona göre davranırım bundan sonra dedi. ona göre davran zaten değersiz hissettirdiğinde sen kaybedersin dedim. konu nişandan aile kavgasına dönüştü yani anlayacağınız. nişana da katılmak istemiyorum kendileri halletsinler artık.

Kayinvalide mi sizin evde yasiyor, yoksa siz evlenip yanina mi yerlestiniz? Görümce espri yapmis gibi geldi bana da.

Cevaplamissiniz yeni gördüm. Görümce kendi evinde niye yapmiyor nisani? Sadece kuru kuru gelip oturma degil ki, temizligi, ikrami servisi bir sürü is. Evin hanimina danisilmadan olur mu hic haklisiniz. Eger siz kayinvalidenin evine yerlesmis olsaydiniz hadi annemin evi diyebilirdi bir noktada ama bu sartlar altinda hakki yok. Ya millet ne yüzsüz. Kadini kendi evindeki nisana cagiriyorsun ama yapabilir miyiz ne dersin diye fikir alip sormuyorsun.
Kayinvalidenize yazik yasli basli kadin. Her ne kadar tuhaf aile iliskileri olsa da kizinin basinda durmak ister. Güzellikle gönül alarak yapmak varken ev sahibini kizdirip küstürmek niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…