• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

bılmem belkı sınırle temkınlı durmayı bırakıp gercek yuzunu cıkarır ortaya.. ıyı de olur aslında cunku ben sıkayet etmek ıstemıyoum eşime dırdırcı olmak ıstemıyorum o kendı gorsun kendı karar versın. benım ıstedıgım hep buydu.
zaten suphelendıkten sonra ısaret koydum kı ben bunu aslında hep yaparım fotografık hafızam ıyıdır hangı pantolonun kacıncı askıda oldugunu bıle su anda bılırım. ama ıc camasırı cekmecem altust olunca bıkac kez yaa bu evı cinler bastı sanırım bı kuran okuyalım aksam dedım o nerden cıktı dedıler esımle annesı bende ne bılım benım dolaptakı cekmecedekı esyalar garıp garıp yerlerden cıkıyor dedım.
ya sapkalarımın ıcınden ince corabım cıktı. ben koymadım kı haftalardır o corabı bulmaya calısıyordum.
esım dırek anladı zaten. diğeri de ben cok yorgunum uykum var dedı kactı. bizde eşimle birbirimize bakakaldık.:53::53::53:

Esinin anlamasi guzel olmus kayinvalidenin birden uykusunun gelmis olmasida ilginc :))) peki bundan sonrada devem ettimi kurcalamalari ?

sagol canım napim baska care bırakmadı kı bana.
makarnayı sebzelı bende yaparım hatta cok severım ama ne bıleyim yesıl sogan bır garıp duruyor ve kokuyordu. cok sevdıgım makarnadan ıgrendım bı an.
siz yesıl sogan kullanır mısınız ben ne bugune kadar gordum ne de duydum ne de bı tarıfte gordum. spagettı makarnanın ıcınde aynı uzunlukta yesıl soganlar vardı. daha nasıl tarıf edeyım kı.

ne aradıgı ıle ılgılı fıkrınızı paylasırsanız sevınıcem cunku ben dusunmekten helak oldum ama bulamadım.

yeşil soğan hiç kullanmam kendisinden pek haz etmem:1:..bir kadın iç çamaşırı çekmecesinde ne arayabilir ki? bence korunma yönteminizi merak etmiş aklıma ilk gelen buydu:9:

Esinin anlamasi guzel olmus kayinvalidenin birden uykusunun gelmis olmasida ilginc :))) peki bundan sonrada devem ettimi kurcalamalari ?

ne yazıkkı devam edıyor.
evden cıkmadan odamı kilitleyip anahtarı yanıma almayı dusundum bı ara ama bu sefer de esım yanlıs anlar dıye cesaret edemedım acıkcası. cunku cok sert bı hamle olur gıbı geldı bana. :22:

Son düzenleme:
sagol canım napim baska care bırakmadı kı bana.
makarnayı sebzelı bende yaparım hatta cok severım ama ne bıleyim yesıl sogan bır garıp duruyor ve kokuyordu. cok sevdıgım makarnadan ıgrendım bı an.
siz yesıl sogan kullanır mısınız ben ne bugune kadar gordum ne de duydum ne de bı tarıfte gordum. spagettı makarnanın ıcınde aynı uzunlukta yesıl soganlar vardı. daha nasıl tarıf edeyım kı.

ne aradıgı ıle ılgılı fıkrınızı paylasırsanız sevınıcem cunku ben dusunmekten helak oldum ama bulamadım.

Bu makarnayi esin begendimi ? camasirlarinida meraktan kurcaliyordur :))))

yeşil soğan hiç kullanmam kendisinden pek haz etmem:1:..bir kadın iç çamaşırı çekmecesinde ne arayabilir ki? bence korunma yönteminizi merak etmiş aklıma ilk gelen buydu:9:

allahtan korunma yontemımı oralarda goremez :27::27:
ama bızde bır gelenek vardır arkadas grubumla kım evlenırse evlensın cok ucuk sekılde erotık kıyafetler alınır malum bende yenı evlı oldugum ıcın boyle bıcok sey mevcut hatta esımden bıle sakladım. utandım napim :17:
onları da kesın gormustur cunku alt ust olmus koca cekmece:20::20:
hosuna mı gıttı acep versem mı kı ona bıkacını :33::33::33:

Allah yardım etsin canım, ayrı eve çıkana kadar çocuk yapma derim.
kaynanan yaşlı da değilmiş kendisi tek başına yaşayabilir.
annemi bırakmam diyorsa, ona yakın bir ev tutalım annen başımın tacıdır falan filan de
güzellikle yumuşatmaya çalış canım, yıpratma evliliğini ikna et kocanı.

Bu makarnayi esin begendimi ? camasirlarinida meraktan kurcaliyordur :))))

"bu ne be" dedı.
dolabı actıgımızda gordugum goruntu daha guzeldı yenı taze taze aldıgım cok canım cektı dedıgı sebzelerın hepsı cürümüş. be muslüman çürüttün çürüttün olabılır barı al cope at. ( bu arada benım de ne kadar uzun zamandır mutfaga ugramadıgım burda acıkca gorunuyor) bızde napalım cubuk krakerle karın doyurduk. allahtan o vardı cantamda.
bu gıdısle camasırları hedıye edıcem kendısıne zaten

ne yazıkkı devam edıyor.
evden cıkmadan odamı kilitleyip anahtarı yanıma almayı dusundum bı ara ama bu sefer de esım yanlıs anlar dıye cesaret edemedım acıkcası. cunku cok sert bı hamle olur gıbı geldı bana. :22:

kilit olmaz ama ic camasirlarinin yerini degistir esinde bunu gorsun senin budurumdan ciddi rahatsiz oldugunu fark etsin gece odaniza gecitiginizde o yatakta uzanirken sende camasirlari al baska bir yere koy simdilik aklima gelen bu baska onerilerde gelir gun icinde :))

Allah yardım etsin canım, ayrı eve çıkana kadar çocuk yapma derim.
kaynanan yaşlı da değilmiş kendisi tek başına yaşayabilir.
annemi bırakmam diyorsa, ona yakın bir ev tutalım annen başımın tacıdır falan filan de
güzellikle yumuşatmaya çalış canım, yıpratma evliliğini ikna et kocanı.

yaşlı m? o benı gömer bu gıdısle.
tek basına yasar tabı ama ısıne gelmez.
en son sıte yenı evlıyken olan olayda eşim ona baska bıryer ayarlayayım dedı bende salak salak OLMAZ AYIP OLUR KADINA BOYLE KALALIM BI SURE DAHA dedım. hay bunu soyleyen dilimi koca koca eşek arıları soksun emı.:4::4:
adam olmaz benden.

kilit olmaz ama ic camasirlarinin yerini degistir esinde bunu gorsun senin budurumdan ciddi rahatsiz oldugunu fark etsin gece odaniza gecitiginizde o yatakta uzanirken sende camasirlari al baska bir yere koy simdilik aklima gelen bu baska onerilerde gelir gun icinde :))

aa süper fıkır aklıma gelmemıstı.
eşinin gözüne soka soka yap dıyosun yanı. iyi fıkırmıs. deneyeyım bu gece ben bunu.
beklıyorum yenı fıkırlerı.

yaşlı m? o benı gömer bu gıdısle.
tek basına yasar tabı ama ısıne gelmez.
en son sıte yenı evlıyken olan olayda eşim ona baska bıryer ayarlayayım dedı bende salak salak OLMAZ AYIP OLUR KADINA BOYLE KALALIM BI SURE DAHA dedım. hay bunu soyleyen dilimi koca koca eşek arıları soksun emı.:4::4:
adam olmaz benden.

bende 10 aylık evliyim canım,kaynanamı çok severim ayrı şehirlerdeyiz
ama yanyana gelince 3 günden sonra insan sıkılmaya başlıyor,
senin durumunda olsam çıldırırdım heralde( kaynanamı sevdiğim halde)

merak etme canım ömür boyu böyle sürecek değil,
sen güçlü bir kız olmasan aileni karşına alıp,sevgine sahip çıkamazdın dimi?
şimdi bu kaynana belasından da kurtulacaksın inşallah:)
kocanla tartışmaya girme,herşeyi alttan alttan yap,belli etmeden kocanın beynine işle
mesela bu gece çekmeceleri düzenlerken seksi kıyafetlerini ona göster,
bunları giyip evinde dolaşmak istiyorum,sonra da.... falan filan onun içini hoplatacak şeyler söyle
o işteyken telefon aç,seni çok özledim eve gelmeni sabırsızlıkla bekliom falan de,
eve geldiğindede inşallah yatılı misafir olurda sevişemezsiniz kocanda deli olur,
yavaş yavaş ayrı ev hayali kurmaya başlar:))

bende 10 aylık evliyim canım,kaynanamı çok severim ayrı şehirlerdeyiz
ama yanyana gelince 3 günden sonra insan sıkılmaya başlıyor,
senin durumunda olsam çıldırırdım heralde( kaynanamı sevdiğim halde)

merak etme canım ömür boyu böyle sürecek değil,
sen güçlü bir kız olmasan aileni karşına alıp,sevgine sahip çıkamazdın dimi?
şimdi bu kaynana belasından da kurtulacaksın inşallah:)
kocanla tartışmaya girme,herşeyi alttan alttan yap,belli etmeden kocanın beynine işle
mesela bu gece çekmeceleri düzenlerken seksi kıyafetlerini ona göster,
bunları giyip evinde dolaşmak istiyorum,sonra da.... falan filan onun içini hoplatacak şeyler söyle
o işteyken telefon aç,seni çok özledim eve gelmeni sabırsızlıkla bekliom falan de,
eve geldiğindede inşallah yatılı misafir olurda sevişemezsiniz kocanda deli olur,
yavaş yavaş ayrı ev hayali kurmaya başlar:))

bizim kafa aynı çalısıyor sanırım :9::9:
dun dedım, hatta "sıkıldım yatak odasında, baska yerler ıstıyorum" dedım once anlamadı. ben gulumseyınce ne dedıgımı ıdrak ettı du bakalım halletcez ınsallah dedı. daha acık nasıl anlatıp aklını cekeyım yaa. dun mesaj attım eve uca uca gelmıs haın, ama dedım uzgunum annen uyumamıs malum o uyumazsa bırazdan cagırır bılıyosun. YAA YAPMA dıye ısyan ederken neyse bekle barı bıraz dedım ve bı sure sonra uyuyo numarası yaptım. uyandırmaya da kıyamadı, sabah yaktın benı dıyordu :26::26: ama ben bişi yapmadım ki :17::17:

haa bu arada bende kaynanamı severım ama uzakta olursa...

Son düzenleme:
Canim mucadeleni birakma bak baya bi mesafe kaydetmissin. Madem esini seviyorsun aranizda baska bir sorun yok diren. Bak oda anlamaya baslamis herseyi ki en onemli mesele budur boyle durumlarda dik dur sahip cik evliligine. Basaracaksin. Hepimiz degisik sekillerde bu tip mucadeleler verdik ( sansli azinlik haric ) . Seninde basaracagini dusunuyorum. Ayrica herseye ragmen saygini korumana hayran kaldim. Ben bu kadar sabirli olabilirmiydim kk ya karsi bilmiyorum. Ama onu zorla, huzursuz et ipleri eline lmaya bak canim. Gazan mubarek olsun
A bu arada onu yalniz birakip esinle hafta sonu kacamaklari yapabilirseniz superrr olur.:47:

bu arada şimdi fark ettım de ben ıkı gundur bayagı ustlerıne gıdıyorum bu konuda.
alttan alttan.
suikasta kurban gitmezsem iyidir :1::1:

kaynana ile esinin yaninda gayet sakin kal daha once sen evde kalmasini istemissin zaten esin bunu biliyor unutmasinada izin verme eger bir konu acilirsa bunu hatirlatmayi unutma :) esin senin sadece onunla rahat zaman geciremedigini biliyor bence yazdiklarindan anladigim artik esin dusunmeye baslamis :))))

Canim mucadeleni birakma bak baya bi mesafe kaydetmissin. Madem esini seviyorsun aranizda baska bir sorun yok diren. Bak oda anlamaya baslamis herseyi ki en onemli mesele budur boyle durumlarda dik dur sahip cik evliligine. Basaracaksin. Hepimiz degisik sekillerde bu tip mucadeleler verdik ( sansli azinlik haric ) . Seninde basaracagini dusunuyorum. Ayrica herseye ragmen saygini korumana hayran kaldim. Ben bu kadar sabirli olabilirmiydim kk ya karsi bilmiyorum. Ama onu zorla, huzursuz et ipleri eline lmaya bak canim. Gazan mubarek olsun
A bu arada onu yalniz birakip esinle hafta sonu kacamaklari yapabilirseniz superrr olur.:47:

Guzel fikir hafta sonu icin biryere gidebilirsen orada onunla yanliz kaldiginda nekadar farkli ve rahat olabilicegini gorsunki tum hayallerini bu haftasinuna gore kurabilir :D

çok sağol desteğin için. böyle seyler duymak cok rahatlatıyor benı ınan.
inşallah başarabilirim ama inanın o kadar yoruldum kı.
bende o sanslı azınlıktan olmak ıstıyorum yaa :41::41::41:
sabrım bıttı ama her bırsey yaptıgında eşimin de benım aıleme (canına okumalarına ragmen) sabrettıgını dusunup derın bı nefes alıp ya sabır dıyorum napayım???

hafta sonu içinde bır yere kacamıyoruz cunku ben cumartesı de calısıyorum eşim ise heme cumartesi hem pazar calısıyor :(

Son düzenleme:
Back