- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
buyuk sozu dınlememenın sonucu...
hıc bısı yapamazsın artık olan olmus ne dıyeceksın artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamiyorum, bir Anne nasil 10 yasindaki yavrusunu o kadar uzaga calismaya gönderir.
Nasil kendi evlatlarini yok sayar.
Nasil yegeni kendi öz evlatlarindan daha kiymetli olur.
İnanilir gibi degil yaa!
Cocuklarina deger vermeyen düsünmeyen bir kisiden korkarım ben.
Allah akil fikir versin, ıslah etsin sanada bol bol sabir versin konu sahibi.
evlenmeden once 7 yıllık beraberlıgınız oldugum adamın ,bır baska babadan daha 3 kardesı oldugunu nasıl anlamazsınız
yanı kusura bakmayın ama ,suc senın aılende de var .tamam ılk basta evlenmenızı ıstememısler kı
sonun da evlenmenızı kabul etmısler ,ee adam hırlımıdr hırsızmıdır dıye bı arastırmakda mı yok
sonuc da kız babası bu konular da daha dıkkatlı olur ben evlı degılım ama benım babam erkek arkadasımı
sulalesıne kadar arasıtırdı gızlı gızlı .bbamın bıldıgı kadar ben bılmem erkek arkadasımın sulalesını
Hep derler ya aşkın en şiddetli zamanında evlenilmemeli diye, çok doğru. Üzülerek diyorumm ki , keşke ailenizi dinleseymişsiniz.
bi süre evi terketsen peeki?
bu şekilde tepki koysan..
kimsenin yeğenine bakmak zorunda değilsin ki...
bu günler geri gelmez
sana yine tekrar tekrar sabır diliyorum canım, bizlerin sabır dualarıyla taşı çatlatırsın sen artık
bu arada kaynanaya karşıda boş durma, madem ev sizin üstelik beraber almışsınız neyap ne et evin senin olduğunu kadına kabullendir. eşyaları değiştirmeye devam et ben böyle istiyorum ben senin evine karışıyormuyum de hatta eşinle birlikte değiştir ,aşkım gel şu koltuğu şuraya koyalım de onunla yap annesinin yanında
akşam eve geldiğinde odana gitme sığıntı gibi üstünü değiştir git tv nin olduğu odaya , çok yoruldum biraz keyif yapayım de al kumandayı elinden , bırak falan derse sen bütün gün bakıyon zaten az müsade et de kinayeli bi şekilde , eve haberli misafir çağıracağı zaman ben müsait değilim de hastayım de bişi uydur engelle kafasına göre plan yapamasın
onun yanındada eşine iyi davran akşam geldiğinde uyumuyosan kapıda karşıla güzelce öp isterse kahvesini yap sonrada hadi hayatım yatalım deyip al götür kocanı
sana yine tekrar tekrar sabır diliyorum canım, bizlerin sabır dualarıyla taşı çatlatırsın sen artık
şimdi madem eşin durumun farkında ve önceye göre sana anlayış gösteriyor bu süreci çok iyi ve sinsice değerlendirmek gerek. temmuza kadar süre verdim diyosun yani 1 ay var, bu sürede eşine gayet iyi davran canım hiçbişey için dırdır etme göze batma, eşinle yine yemeklere falan gidin dışarda vakit geçirin ve her fırsatta onu sevdiğini onun için yaptığın fedakarlıkları kafasına kakmadan sevimli bi dille anlat , onunla mutlu olduğunu vs yani biraz pofpofla
ama evliliğinden hiçbişey anlamadığını yapmak isteyipte yapamadığın şeyleride araya sıkıştır annesini suçlamadan
bu arada kaynanaya karşıda boş durma, madem ev sizin üstelik beraber almışsınız neyap ne et evin senin olduğunu kadına kabullendir. eşyaları değiştirmeye devam et ben böyle istiyorum ben senin evine karışıyormuyum de hatta eşinle birlikte değiştir ,aşkım gel şu koltuğu şuraya koyalım de onunla yap annesinin yanında
akşam eve geldiğinde odana gitme sığıntı gibi üstünü değiştir git tv nin olduğu odaya , çok yoruldum biraz keyif yapayım de al kumandayı elinden , bırak falan derse sen bütün gün bakıyon zaten az müsade et de kinayeli bi şekilde , eve haberli misafir çağıracağı zaman ben müsait değilim de hastayım de bişi uydur engelle kafasına göre plan yapamasın
onun yanındada eşine iyi davran akşam geldiğinde uyumuyosan kapıda karşıla güzelce öp isterse kahvesini yap sonrada hadi hayatım yatalım deyip al götür kocanı
yani kaynanayı görmezden gel işine karıştırma evin sahibinin sen olduğunu benimset belki böylece kendiside pes eder rahat edemez borusu ötmeyince gitmek ister
ha birde lütfen 3 aylığına gitsin bari deme tam tersi 3 ay gelsin kalsın başımın üstünde yeri var ama bizimde ayrı hayatımız var ben senin ailene katılmadım seninle ayrı hayat kurdum psikolojisini benimset kocana , herzaman minimumdan başla fedakarlığa canım
buyuk sozu dınlememenın sonucu...
bi süre evi terketsen peeki?
bu şekilde tepki koysan..
kimsenin yeğenine bakmak zorunda değilsin ki...
bu günler geri gelmez
vay be gerçekten zor iş cicim aylarını hiç yaşamamış hatta cicim günlerini kendi evinde rahat edememek çok zor bence sen baştan kabullenmişsin sevda adına ama şimdi gel gelelim katlanılmıyor öyle değilmi daha 1 aylıkken seni kovması ne demek çok ii düşün bence....
Battı fish yan going !
gayet mantikli ve akillica :))
Allah size peygamber sabrı vermiş arkadaşım. İnşallah mükafatınıda alırsınız en kısa zamanda.
Okurken gerildim, o ortamda yaşasam nolurum bilemiyorum
Eşinizin sizi anlaması, hak vermesi güzel ama bunun için hiçbirşey yapmayıp sadece haklısın deyip üzülmesi bişeyi değiştirmez. Önemli olan sizin sıkıntınızı gidermesi. Umarım temmuza kadar bunu başarmanın bir yolunu bulur.
Her evlat annesine düşkün, ama madem bir yuva kuruyorsun, herkesin yerini ayırmayı bileceksin dimi ama ???
Daha çok gençsin, evliliğinin ve ömrünün en güzel zamanlarını bu şekilde geçirmene üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım.
canım dün aksam eve gıdınce yukarıdakılerı denedım.
o esyaları ben kaldırıcam ıstersen odana al yoksa atacagım dedım. tamam dedı
aclıktan ölüyordum hiçbirşey yememiştim dun yemek yapmnak ıcın mutfaga gırdım yapma ben yaptım dedı, bana da koy yıyelım dedı. tamam dedım. kızlar sız daha once gordunuz mu bılmıyorum ama ben dun ılk dea bıberlı ve yesıl soganlı makarna gordum. mıdem buladı tabagımdakını gerı bıraktım. onun yemegını hazırlayıp verdım.
arkasından odama gıtmek yerıne ben suskunları ızlıcem bu aksam deyıp kumandayı aldım. sızın ızledıgınız bırsey yok degıl mı dıye sordum cevap bıle alamadım.
dizi sonuna dogru eşim geldi hosgeldın hayatım dedım kalktım öptum, ben yatıyorum gelıyor musun dedım imalı imalı. geliyorum hayatım iyi geceler anne dedı benden once ındı esım odaya.
sonra ben gerı dondum yaa anne hanı mısafırın gelıyo tamam haber vermıyolar alıstık da barı yatacaklarsa kapıyı calıp haber verın gece bırıne rezıl olcam kapımı kıtleyeyım barı dedım.
yemın ederım gözlerinden cıkan alevi gördüm.
ama bırsey dıyemedı.
surat astı durdu
bugun kesın arayacak oglum ben cook hastayım dıye oglunu..
haa bırde bı ıkı haftadır iç çamasır cekmecem kurcalanıyor ne arıyorsa artık :44::44:
canım dün aksam eve gıdınce yukarıdakılerı denedım.
o esyaları ben kaldırıcam ıstersen odana al yoksa atacagım dedım. tamam dedı
aclıktan ölüyordum hiçbirşey yememiştim dun yemek yapmnak ıcın mutfaga gırdım yapma ben yaptım dedı, bana da koy yıyelım dedı. tamam dedım. kızlar sız daha once gordunuz mu bılmıyorum ama ben dun ılk dea bıberlı ve yesıl soganlı makarna gordum. mıdem buladı tabagımdakını gerı bıraktım. onun yemegını hazırlayıp verdım.
arkasından odama gıtmek yerıne ben suskunları ızlıcem bu aksam deyıp kumandayı aldım. sızın ızledıgınız bırsey yok degıl mı dıye sordum cevap bıle alamadım.
dizi sonuna dogru eşim geldi hosgeldın hayatım dedım kalktım öptum, ben yatıyorum gelıyor musun dedım imalı imalı. geliyorum hayatım iyi geceler anne dedı benden once ındı esım odaya.
sonra ben gerı dondum yaa anne hanı mısafırın gelıyo tamam haber vermıyolar alıstık da barı yatacaklarsa kapıyı calıp haber verın gece bırıne rezıl olcam kapımı kıtleyeyım barı dedım.
yemın ederım gözlerinden cıkan alevi gördüm.
ama bırsey dıyemedı.
surat astı durdu
bugun kesın arayacak oglum ben cook hastayım dıye oglunu..
haa bırde bı ıkı haftadır iç çamasır cekmecem kurcalanıyor ne arıyorsa artık :44::44:
hahahaha harika onun sinirlenmesi daha cok ustune gelmeye baslamasida olabilir ama bu kayinvalidenin bu sinirle daha cok hatalar yapmasina sebep olucaktir esya konusuna gelince belirgin isaretler koy ne biliyim bir kagit parcasi felan yada herhangi bir sey kesin neticeye varman icin yoksa zor bir durum benimde ayni olmustu bir deneme yaptim ve kesin anlayinca esimin amcasinin kizi varken onun yanina ya aygul bu eslarima ne oluyor anlamadim periler felanmi giriyor odama belli gunlerde yerleri degisiyor bi kuran felan okusak iyi gelirmi dedim ve ondan sonra elini suremedi
esya konusunda daha iyi fikirler gelicektir muhakkak :))
:111: süpersiniz vallahi,dişe diş göze göz..yalnız makarnayı bende sebzeli yaparım,çok güzel olur yatak odanızdaki çekmecelerde ne aradığıyla ilgili aklıma bişey geldi ama bende kalsın