• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

Biraz daha sabretmeye çalış,eşin bir çözüm bulana kadar.Bunların geçeceğini unutma,az kaldığını düşün.

inşallah az kalmıstık.
yoksa yarın bırgun cinnet geçiren gelin kayınvalıdesını terastan attı dıye bır gazete ılanıyla karsılasacagız..
:24::24:

şakası bı yana inşalla o çözümü erken bulabiliriz.

benımde tek umudum o
onlar olmadıgında daha ıyı anlastıgımızı bır sorunun kalmadıgını fark ederse gerı donmemesını soyleyebılır annesıne.
dua edın bana lutfen.
işte bende sustugum ıcın tepeme cıktılar sandı kı kadının kendısınden korkuyorum, ben sadece eşimi üzmemek arada bırakmamak ıcın susmustm halbukı

canım yazını okuduğumdan beri dua ediorum sana en cok kızdığım sey eşini doldurmaya çalışması.Yani gercekten işin olsa eve geç gitsen eşinin aklına olmayan seyleri sokcak bence onun amacı senin o evden gitmen ve o evde oğlu ve yeğenle birlikte yaşaması ama sen dik dur sakın pes etme ki anlasın ...Ayrıca eşinin de bazı şeyleri görmesi güzel canım.Sende her plana annesini dahil et içli dışlı ol cok samimiyet tez ayrılık getirir.Eşinin sıkılmasını sağla o ev sizin sakın evini bırakma canım ben inanıyorum kazanan sen olacaksın...

canım yazını okuduğumdan beri dua ediorum sana en cok kızdığım sey eşini doldurmaya çalışması.Yani gercekten işin olsa eve geç gitsen eşinin aklına olmayan seyleri sokcak bence onun amacı senin o evden gitmen ve o evde oğlu ve yeğenle birlikte yaşaması ama sen dik dur sakın pes etme ki anlasın ...Ayrıca eşinin de bazı şeyleri görmesi güzel canım.Sende her plana annesini dahil et içli dışlı ol cok samimiyet tez ayrılık getirir.Eşinin sıkılmasını sağla o ev sizin sakın evini bırakma canım ben inanıyorum kazanan sen olacaksın...

cok sagol duaların ıcın.
ya o gunlerde ben mesaıye kalmıs olsaydım işyerınde. o zaman nolcaktı ben bunu dırek bu sekılde esıme sordum bosver takma kafana ben senı bılıyorum dedı kapattık konuyu.
pes etmıcem ilk gıttıgımde donmeseydım pes etmıs olurdum ama ben bu yuvayı kurmak ıcın cok ugrastım aslapes etmıcem.
işe baslamaddan once her yapacagımız ıse hem annesını hem yegenını de eklıyordum mesela dısarı cıkacagız ıkısını de takıyordum pesıme
esım rahatsız oluyordu tabı bende "ben butun gun bu sekıldeyım bı saatte sen katlan" dıyordum.. "hainsin" derdi hep eşim bana. napim ama baska turlu anlamaz kı benı... kendı gorsun dıyordum.
su an sıkılır mı bılmıyorum esımde cunku ıkımızde evı otel gıbı kullanmaya basladık
eve gel yat sabah erken kalk gıt. son bı haftadır bu sekıldeyız.

inşallah az kalmıstık.
yoksa yarın bırgun cinnet geçiren gelin kayınvalıdesını terastan attı dıye bır gazete ılanıyla karsılasacagız..
:24::24:

şakası bı yana inşalla o çözümü erken bulabiliriz.

Canım,sabret derken kendini yiyip bitirmenin bir anlamı yok ki.Evet sabret ama yerine göre ağırlığını da koy.Herşeyi alttan alman gerekmiyor sonuçta.

cok sagol duaların ıcın.
ya o gunlerde ben mesaıye kalmıs olsaydım işyerınde. o zaman nolcaktı ben bunu dırek bu sekılde esıme sordum bosver takma kafana ben senı bılıyorum dedı kapattık konuyu.
pes etmıcem ilk gıttıgımde donmeseydım pes etmıs olurdum ama ben bu yuvayı kurmak ıcın cok ugrastım aslapes etmıcem.
işe baslamaddan once her yapacagımız ıse hem annesını hem yegenını de eklıyordum mesela dısarı cıkacagız ıkısını de takıyordum pesıme
esım rahatsız oluyordu tabı bende "ben butun gun bu sekıldeyım bı saatte sen katlan" dıyordum.. "hainsin" derdi hep eşim bana. napim ama baska turlu anlamaz kı benı... kendı gorsun dıyordum.
su an sıkılır mı bılmıyorum esımde cunku ıkımızde evı otel gıbı kullanmaya basladık
eve gel yat sabah erken kalk gıt. son bı haftadır bu sekıldeyız.

canım sabret mutlaka sonucu güzel olacak sizin adınıza inş. cahille uğrasmak cok zor.Zaten kayınvalden anlayışlı biri olsa yeni evlisiniz sizinle kalmazdı kalacak yeri var eli ayağı tutuyor hadi tatil niyetiyle geldi 1 ay gel git.Ama işte oğlanlar evlenince annelerine oğlu kıymetli oluyor.Paylaşmak zorundalar ya...

canım sabret mutlaka sonucu güzel olacak sizin adınıza inş. cahille uğrasmak cok zor.Zaten kayınvalden anlayışlı biri olsa yeni evlisiniz sizinle kalmazdı kalacak yeri var eli ayağı tutuyor hadi tatil niyetiyle geldi 1 ay gel git.Ama işte oğlanlar evlenince annelerine oğlu kıymetli oluyor.Paylaşmak zorundalar ya...

aa nıye oyle dıyorsun ya ben oglunu yersem (yamyamım ya ben)
bu kadın on yasında oglunu calısması ıcın kendınden yaklasık 2000 km uzaga yollamıs ve yıllarca gorusmemıs bı kadın ama kendını acındırmasını ıyı bılıyor. şimdi evlenınce ev alınınca kıymetlı oldu.
bu topıc bana ıyı geldı uzun zamandır dogru durust kımseyle konusamamaktan dolmustum. rahatladım anlatınca.
herkes bıkac ayda 52 bedenden 42-44 bedene nasıl dustugumu soruyor dıyemıyorum kı kaynana sayesınde dıye. sanırım bana tek faydası bu oldu

Canım,niye böyle düşünüyorsun ki?Yaşadıkların kolay değil,ama sen yine iyi sabrediyorsun ben olsam ister istemez istenmediklerini belli ederdim.

merak etme canım benım sabır tasıda çatırdıyor artık.
acaba ben mı cok kötü düşünüyorum dıye dusunerek ve bır arkadasımın ısrarıyla actım bu topıc ı
ama demekkı haklıymısım
acı ama gercek

Cnm oncelikle Allah kolaylik versin.
Empati bile kuramiyorum yasadiklarinla ilgili.
Okuyunca da inanki, benimkilerde sikinti mi ya diyorum.
Bu arada bende karadenizliliyim, esimde dogulu.
Bizimkilerde istememisti ama sizinkiler kadar tepki gostermemislerdi.
Esimden dolayi da tabi o da.
Ah ahh bende nasil direnmisti esimle evlenmek icin:))
Esimde evlenmeden once fazla duskundu ailesine ama suan da basbasayiz, her sey o kadar cok degistiki.
Bir arada olmus olsaydik muhtemelen bizde sikinti yasardik.
Huzurlu bir yuvan olmasi icin basbasa kalmaniz sart cnm.
insan evinde sere serpe oturmak istiyor esinin yaninda.
Cilvelesmek istiyor, yani ne bileyim.
Kayinvalide yaninda da olmazki bunlar.

Cnm oncelikle Allah kolaylik versin.
Empati bile kuramiyorum yasadiklarinla ilgili.
Okuyunca da inanki, benimkilerde sikinti mi ya diyorum.
Bu arada bende karadenizliliyim, esimde dogulu.
Bizimkilerde istememisti ama sizinkiler kadar tepki gostermemislerdi.
Esimden dolayi da tabi o da.
Ah ahh bende nasil direnmisti esimle evlenmek icin:))
Esimde evlenmeden once fazla duskundu ailesine ama suan da basbasayiz, her sey o kadar cok degistiki.
Bir arada olmus olsaydik muhtemelen bizde sikinti yasardik.
Huzurlu bir yuvan olmasi icin basbasa kalmaniz sart cnm.
insan evinde sere serpe oturmak istiyor esinin yaninda.
Cilvelesmek istiyor, yani ne bileyim.
Kayinvalide yaninda da olmazki bunlar.

huzur, sereserpe otrumak, cilveleşmek :44::44::44:
bırısı bana bu sozcukların anlamlarını tekrar anlatmalı :45::45:
unuttum cunku ben :26:

Canım,niye kötü olasın ki?Herkesin bir sabır sınırı var sonuçta.Misafirlerini kırmamak için elinden geleni yapıyorsun.

sana yine tekrar tekrar sabır diliyorum canım, bizlerin sabır dualarıyla taşı çatlatırsın sen artık :1:

şimdi madem eşin durumun farkında ve önceye göre sana anlayış gösteriyor bu süreci çok iyi ve sinsice değerlendirmek gerek. temmuza kadar süre verdim diyosun yani 1 ay var, bu sürede eşine gayet iyi davran canım hiçbişey için dırdır etme göze batma, eşinle yine yemeklere falan gidin dışarda vakit geçirin ve her fırsatta onu sevdiğini onun için yaptığın fedakarlıkları kafasına kakmadan sevimli bi dille anlat , onunla mutlu olduğunu vs yani biraz pofpofla

ama evliliğinden hiçbişey anlamadığını yapmak isteyipte yapamadığın şeyleride araya sıkıştır annesini suçlamadan

bu arada kaynanaya karşıda boş durma, madem ev sizin üstelik beraber almışsınız neyap ne et evin senin olduğunu kadına kabullendir. eşyaları değiştirmeye devam et ben böyle istiyorum ben senin evine karışıyormuyum de hatta eşinle birlikte değiştir ,aşkım gel şu koltuğu şuraya koyalım de onunla yap annesinin yanında
akşam eve geldiğinde odana gitme sığıntı gibi üstünü değiştir git tv nin olduğu odaya , çok yoruldum biraz keyif yapayım de al kumandayı elinden , bırak falan derse sen bütün gün bakıyon zaten az müsade et de kinayeli bi şekilde , eve haberli misafir çağıracağı zaman ben müsait değilim de hastayım de bişi uydur engelle kafasına göre plan yapamasın

onun yanındada eşine iyi davran akşam geldiğinde uyumuyosan kapıda karşıla güzelce öp isterse kahvesini yap sonrada hadi hayatım yatalım deyip al götür kocanı

yani kaynanayı görmezden gel işine karıştırma evin sahibinin sen olduğunu benimset belki böylece kendiside pes eder rahat edemez borusu ötmeyince gitmek ister

ha birde lütfen 3 aylığına gitsin bari deme tam tersi 3 ay gelsin kalsın başımın üstünde yeri var ama bizimde ayrı hayatımız var ben senin ailene katılmadım seninle ayrı hayat kurdum psikolojisini benimset kocana , herzaman minimumdan başla fedakarlığa canım :31:

Merhaba hanımlar;
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle tanısalı 7 yıl oldu. Tanıştıktan altı ay sonra ailemle tanışmak istedi bende aileme durumu anlattım. Benim eşim doğu kökenli, bende Karadenizliyim. Bu yüzden ailem kesinlikle ilişkimizi kabul etmedi. Biz direttik ve 4 yıl sonra ikna edebildik ailemi. Bu 4 yılda ben aynı evde babamla bile konuşmadım. Beni evlatlıktan reddettiler falan.
Nişanlandıktan sonra eşim annesinin kendinden başka çocuğu olmadığı babasının da vefat ettiği için beraber yasamak istediğini söyledi. Çaresiz kaldım. Ama; “hayatım ev ev üstüne olmaz derler, ben kendi annemle bile iki gün üst üste anlaşamıyorken seninkiyle nasıl anlaşacağım dedim. Ama sende mecbursun sana kadını çöpe at diyemem ki mecburuz sanırım” deyip kabul ettim.
Velhasıl kelam evlendik. Benim kaygananın birde sürpriz yumurtası çıktı basıma, eşimin yeğeni. Ergen çocuk, o da bizimle kalıyor. Basta bir şey diyemedim. Eşimi üzmek istemedim. Ama daha evlendikten bir buçuk ay sonra nedeninin sonradan kayganam olduğunu öğrendiğim bı nedenden çok büyük bir kavga ettik ve eşim beni evinden kovdu. Onun için bütün hayatını ailesini bırakıp onun pesinden 1000 km gitmiş insanı evinden kovdu. Çektim gittim. Neyse bir şekilde barıştık.
Su an yedi aylık evliyim ne evimde doğru düzgün oturabiliyorum, ne istediğim bir tv programını izleyebiliyorum, ne de kişisel bir alanım var. Kısacası kendi evimde misafirim.
Kayganam yaslı falan değil bu gidişle beni gömer. Yeğeni ergen yanında doğru dürüst oturamıyorum bile bir garip halleri var üstüne üstlük yalancının önde gideni, bir ayak üstünde kırk yalan söyler hiç birinin kuyruğu birbirine değmez.
Yine de eşim mecbur diye ağzımı açmamaya çalışıyordum ki, bu kadının dört çocuğu daha olduğunu öğrenene kadar, meğerse hanımefendi eski eşinden olduğu için onları çocuktan saymıyormuş. Zaten diğer gelinler de hanımefendiyi kabul etmiyorlarmış.
Kızlar ne olur bana yardım edin ne yapmam lazım?
Hem yeğenden kurtulmak hem de birazcık olsun kayganamın evimden uzaklaşmasını ıstıyorum.
Yoksa cidden evliliğim bitecek, antidepresanlarla duruyorum artık ayakta.
Üstüne üstlük bir de gece yatıya gelen misafirleri var birgün wc’den çıkınca tanımadık bir adam karşıma çıkacak diye ödüm kopuyor.
Fikir verin bana lütfen, ne yapmalıyım?

koca ailede yeğene bakacak başka kimse yok mu allah aşkına...ama seni anlayabiliyorum aileninin eşini istememesine ragmen kabul ettin ve eger annesının gelmesını sorun etseydın senın ailen bak biz haklı cıkacaktık dıyeceklerdı bu da cok zor bir durum olurdu senın ıcın..

yani annesi genc ise yakında bir yerde ev tutulurdu arada gider bakardınz sorun olmazdı..anadır sonucta elbet atılmaz ama ev üstüne ev olmaz bence eşini ikna etmeye calıs yakında bir ev tutma konusunda 7 yıl az bir süre değil en güzel dönemlerinizi 4 kişi yaşamıssınız bundan sonra düzelsin bari

sana yine tekrar tekrar sabır diliyorum canım, bizlerin sabır dualarıyla taşı çatlatırsın sen artık :1:

şimdi madem eşin durumun farkında ve önceye göre sana anlayış gösteriyor bu süreci çok iyi ve sinsice değerlendirmek gerek. temmuza kadar süre verdim diyosun yani 1 ay var, bu sürede eşine gayet iyi davran canım hiçbişey için dırdır etme göze batma, eşinle yine yemeklere falan gidin dışarda vakit geçirin ve her fırsatta onu sevdiğini onun için yaptığın fedakarlıkları kafasına kakmadan sevimli bi dille anlat , onunla mutlu olduğunu vs yani biraz pofpofla

ama evliliğinden hiçbişey anlamadığını yapmak isteyipte yapamadığın şeyleride araya sıkıştır annesini suçlamadan

bu arada kaynanaya karşıda boş durma, madem ev sizin üstelik beraber almışsınız neyap ne et evin senin olduğunu kadına kabullendir. eşyaları değiştirmeye devam et ben böyle istiyorum ben senin evine karışıyormuyum de hatta eşinle birlikte değiştir ,aşkım gel şu koltuğu şuraya koyalım de onunla yap annesinin yanında
akşam eve geldiğinde odana gitme sığıntı gibi üstünü değiştir git tv nin olduğu odaya , çok yoruldum biraz keyif yapayım de al kumandayı elinden , bırak falan derse sen bütün gün bakıyon zaten az müsade et de kinayeli bi şekilde , eve haberli misafir çağıracağı zaman ben müsait değilim de hastayım de bişi uydur engelle kafasına göre plan yapamasın

onun yanındada eşine iyi davran akşam geldiğinde uyumuyosan kapıda karşıla güzelce öp isterse kahvesini yap sonrada hadi hayatım yatalım deyip al götür kocanı

yani kaynanayı görmezden gel işine karıştırma evin sahibinin sen olduğunu benimset belki böylece kendiside pes eder rahat edemez borusu ötmeyince gitmek ister

ha birde lütfen 3 aylığına gitsin bari deme tam tersi 3 ay gelsin kalsın başımın üstünde yeri var ama bizimde ayrı hayatımız var ben senin ailene katılmadım seninle ayrı hayat kurdum psikolojisini benimset kocana , herzaman minimumdan başla fedakarlığa canım :31:

sağol fikir için canım

koca ailede yeğene bakacak başka kimse yok mu allah aşkına...ama seni anlayabiliyorum aileninin eşini istememesine ragmen kabul ettin ve eger annesının gelmesını sorun etseydın senın ailen bak biz haklı cıkacaktık dıyeceklerdı bu da cok zor bir durum olurdu senın ıcın..

yani annesi genc ise yakında bir yerde ev tutulurdu arada gider bakardınz sorun olmazdı..anadır sonucta elbet atılmaz ama ev üstüne ev olmaz bence eşini ikna etmeye calıs yakında bir ev tutma konusunda 7 yıl az bir süre değil en güzel dönemlerinizi 4 kişi yaşamıssınız bundan sonra düzelsin bari

inşallah canım:34:

Anlamiyorum, bir Anne nasil 10 yasindaki yavrusunu o kadar uzaga calismaya gönderir.
Nasil kendi evlatlarini yok sayar.
Nasil yegeni kendi öz evlatlarindan daha kiymetli olur.
İnanilir gibi degil yaa!
Cocuklarina deger vermeyen düsünmeyen bir kisiden korkarım ben.
Allah akil fikir versin, ıslah etsin sanada bol bol sabir versin konu sahibi.

7 yıl beraberlikte eşin resmen seni kandırmış annesinin sizinle yaşayacağını planlamış üstüne bi de yeğen gelmiş...eşin daha 1 aylıkken seni evden kovmuş....gerçekten senin adına üzüldümşu durumda eşine illa bu evden çıkalım da desen dikkate alacağını sanmıyorum..Allah sabır versin

Back
X